Reclamă

Cum s-au înțeles Regina Elisabeta și Prințesa Diana în realitate. Relația lor, un subiect controversat

Relația Reginei Elisabeta a II-a cu diverși membri ai Familiei Regale a fost pe prima pagină a tabloidelor de zeci de ani. Dar, o relație notorie care a rezistat testului timpului ca fiind una dintre cele mai disputate ale Reginei este cea cu prințesa Diana. Cum s-au înțeles Regina Elisabeta și Prințesa Diana în realitate.

Publicat: 18 iulie 2021, 7:31

Sunt mulți cei care s-au întreabat ce aspecte ale poveștii s-au întâmplat cu adevărat în viața reală. Potrivit Elle, lucrurile au început bine între Regină și viitoarea Prințesă de Wales. Familia Spencer se implicase de secole în Familia Regală, iar Diana nu era străină de viața sub luminia reflectoarelor, scrie TheList.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum s-au înțeles Regina Elisabeta și Prințesa Diana

Publicația mai sus menționată spune că bunicile Dianei erau doamne în așteptarea Reginei Mame. Ca atare, copiii Reginei și copiii Spencer se jucau în cercuri similare. Într-adevăr, Regina și-a întâlnit viitoarea nora înainte de a începe să se întâlnească cu Prințul Charles. Potrivit spuselor, Majestatea Sa a aprobat căsătoria cu fiul ei.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Prințesa Diana îmbrăcată într-o rochie neagră pozează într-o sufragerie alături de Regina Elisabeta îmbrăcată cu un costum albastru și de Prințul Charles îmbrăcat cu un costum gri
Prințesa Diana alături de Prințul Charles și Regina Elisabeta a II-a / Profimedia Images

Cu toate acestea, este clar că Regina Elisabeta nu a reușit să o pregătească pe viitoarea Prințesă de Țara Galilor atunci când a venit vorba de tradiții și viața la palat. Elle scrie că luptele de singurătate și sănătate mintală pe care le-a trăit Diana la 19 ani au venit ca urmare a lipsei de îndrumări în timpul căsătoriei cu Prințul Charles.

Reclamă

A se alătura Familiei Regale nu a fost un lucru mic pentru tânăra de 20 de ani. Regina nu a văzut răul venind și nu a anticipat nimic din ce urma să se întâmple. Înrăutățind lucrurile, Prințesa Diana a pus la îndoială protocolul regal, scrie Good HouseKeeping. Aceasta a evitat tradițiile și cutumele regale ori de câte ori a putut. Pentru capul familiei, Regina Elisabeta, acest lucru nu a fost privit cu ochi buni. De la inelul ei de logodnă neconvențional, la jurămintele de nuntă schimbate, Lady Di a testat încă de la început răbdarea Majestății Sale. Prințul Philip a fost însă mai implicat în relația dintre Diana și fiul său cel mare. Ducele de Edinburgh a avut un schimb de scrisori cu Prințesa Diana.

Regina Elisabeta nu a tratat cu seriozitate problemele Dianei

Pe măsură ce căsnicia ei s-a deteriorat, tânăra Prințesă Diana s-a îndreptat către Regină pentru a o ajuta. Elle relatează că de cele mai multe ori mergea neanunțată pentru a-și vedea soacra, uneori plângând și implorând pentru ajutor. Regina Elisabeta a încercat să treacă cu vederea aceste vizite. I-a spus de mai multe ori Dianei să respecte protocolul regal.

Reclamă

Elle descrie relația dintre cele două chiar din cartea lui Andrew Morton, „Diana: în propriile cuvinte”. Publicația spune că au fost precum „unghia în sicriul unei relații deja tensionate”. Dezvăluind detalii intime ale relației sale cu Charles și familia în ansamblu, cartea părea a fi cea mai mare încălcare a vieții private. A lăsat o adâncitură în „furnirul impecabil pe care Windsor a încercat cu disperare să îl mențină curat”.

În carte, Morton a relatat și relația dintre cele două femei regale, menționând că, deși era una prietenoasă, „era guvernată de faptul că era căsătorită cu fiul ei mai mare și cu un viitor monarh”. În primele zile, Diana era pur și simplu înspăimântată de soacra ei. Ea a păstrat consecințele formale, dar altfel a păstrat distanța față de Regina Elisabeta.

Cum s-au înțeles Regina Elisabeta și Prințesa Diana în realitate a fost o informație pe care multe publicații au încercat să o exploateze de-a lungul anilor. Cele două au avut caractere diferite, iar relația dintre ele s-a înrăutățit pe măsură ce distanța și-a spus cuvântul.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care stă pe un trunchi de copac, într-o rochie albă
Horoscop
4 zodii cărora le place să se joace cu sentimentele partenerilor lor. Nativii care nu sunt statornici în relații
Ai simțit vreodată că cineva se joacă cu sentimentele tale? Ei bine, astrologia ar putea avea un cuvânt de spus în această situație. Ai mai jos lista cu 4 zodii cărora le place să...
2
Gogoși berlineze umplute cu dulceață
Rețete
Gogoși berlineze. Rețetă de gogoși pufoase, umplute cu dulceață
Dacă îți plac gogoșile și obișnuiești să le prepari în modul clasic, încearcă și rețeta de gogoși berlineze. Este o rețetă de gogoși mari și pufoase, aromate cu vanilie și coajă de lămâie și...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Apă de cuișoare pusă într-un pahar elegant
Frumusețe
Beneficii uimitoare ale apei de cuișoare pentru piele. De ce e recomandat să o incluzi în rutina de îngrijire
Apa de cuișoare a fost folosită de secole în medicina tradițională pentru tratarea unei game variate de afecțiuni. Cercetările recente au arătat că are și multiple beneficii pentru piele. Specialiștii au oferit mai multe...
5
O banană verde tăiată pe un blat de bucătărie
Sănătate
Ce se întâmplă dacă mănânci în fiecare zi o banană verde
Dacă ai consumat până acum o banană verde, probabil ai realizat repede că are un gust destul de diferit față de cele coapte și galbene. Și nu neapărat într-un mod bun. În loc de...
PARTENERI
×