Reclamă

Dansul lui John Travolta cu Prințesa Diana, de neuitat. Declarația actorului despre momentul unic

Actorul John Travolta și Prințesa Diana s-au întâlnit în cadrul unei cine de stat, la Casa Albă, ce a avut loc în 1985, în perioada președinției lui Ronald Reagan. La acest eveniment festiv, cele două celebrități au avut ocazia de a dansa împreună. Ani mai târziu, presa a aflat detalii de neuitat despre dansul lui John Travolta cu Prințesa Diana.

Publicat: 2 mai 2021, 7:22

În timpul unui interviu pentru revista Esquire, citat de People, actorul american a oferit mai multe detalii despre ceea ce consideră a fi unul dintre momentele din viața sa pe care nu le va uita niciodată.

Dansul lui John Travolta cu Prințesa Diana

„Am avut privilegiul și onoarea de a face acest lucru și m-am gândit că…trebuie să mă străduiesc să dau tot ce am mai bun”, a spus John Travolta.

Actorul a declarat că a avea încrederea necesară pentru a o invita pe Prințesa Diana la dans a fost o sarcină complicată. Partea cea mai ușoară pentru el fiind să danseze cu aceasta și să se asigure că se vor distra.

„Nu voi uita niciodată (acest moment, not.red). Mă simt onorat că am experimentat acest lucru”, a adăugat actorul John Travolta.

În timp ce era invitat în cadrul emisiunii Good Morning America, în anul 2016, John Travolta a fost întrebat dacă ar retrăi vreuna dintre experiențele vieții sale din anii 1980. Actorul a mărturisit că i-ar face plăcere să aibă posibilitatea de a dansa din nou cu Prințesa Diana.

Reclamă
Reclamă

Starul filmului Saturday Night Fever a dezvăluit anterior că Nancy Reagan, pe atunci Prima Doamnă a Statelor Unite, i-ar fi dezvăluit în cadrul cinei de stat că Prințesa Diana dorește să danseze cu el.

John Travolta: „A fost ca un basm”

John Travolta a adăugat că a dansa cu Prințesa Diana „a fost ca un basm” pe care va continua să și-l amintească în deceniile următoare. Acesta este motivul pentru care John Travolta nu va uita dansul cu Prințesa Diana.

Gândiți-vă la cadrul (în care ne aflam, not.red.). Eram la Casa Albă, la miezul nopții. O abordez (pe Prințesa Diana, not.red.) și o invit la dans. Îmi acceptă invitația cu acel zâmbet captivant. Ne aflam acolo, dansând împreună ca într-un basm.

– John Travolta

„Am dansat cu Prințesa Diana. Acesta a fost unul dintre cele mai importante momente ale vieții mele. Probabil cel mai bun moment al anilor ’80”, a afirmat actorul american.

În timpul cinei de stat menționate, Prințesa Diana a dansat, de asemenea, și cu cântărețul Neil Diamond, președintele Ronal Reagan, actorul Tom Selleck, regizorul Clint Eastwood; invitații neaducându-și aminte ca aceasta să-i fi acordat vreun dans Prințului Charles. Fotograful Casei Albe, din acea perioadă, Pete Souza, a fost cel care a surprins-o pe Diana în acele momente memorabile. În acea seară aceasta purta o rochie de culoare neagră. Prințesa Diana își asorta mereu ținutele cu bijuterii emblematice.

Eleri Lynn, curator al expoziției Diana, Her Fashion Story, ce avut loc în anul 2017, a comentat: „Diana aprecia Hollywoodul și dansul. Ea a fost influențată de cinematografie și artă și era, de asemenea, o dansatoare foarte bună. În tinerețe aceasta dorind să devină dansatoare de balet. Așadar, această întâlnire a fost într-adevăr una care unea interesul ei pentru cinema cu iubirea sa pentru dans”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Selena Gomez alături de Cara Delevingne la un meci de baschet din New York
Divertisment
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Cum a fost surprinsă alături de Cara Delevingne
Selena Gomez și-a expus silueta la un meci de baschet. Vedeta internațională s-a distrat alături de prietena sa, Cara Delevingne. Evenimentul a avut loc la arena Madison Square Garden din New York. Camerele de...
2
Selena Gomez într-o rochie portcalue cu părul negru lung dat pe spate la un eveniment public de la Hollywood din 2021
Divertisment
Selena Gomez este de nerecunoscut. Cum a apărut artista în aeroportul din New York
Selena Gomez este de nerecunoscut în cele mai recente imagini care au fost surprinse pe aeroportul din New York. Vedeta internațională s-a camuflat din cap până-n picioare într-un trening portocaliu. Pentru ca zborul să...
3
Kate Middleton de mână cu Prințesa Charlotte alături dePrințul Geroge care îl ține de mână pe Prințul William
Divertisment
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Ce spune Ducesa de Cambridge despre moștenitorul tronului regal
Kate Middleton a dezvăluit că Prințesa Charlotte este mai responsabilă decât Prințul George. Moștenitorul tronului regal are deja opt ani și se pregătește ca într-o zi să devină monarhul Marii Britanii. Părinții săi i-au...
4
Celine Dion într-o rochie argintie pe scenă în fața unui microfon în timpul unui concert din Germania
Divertisment
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Ce mesaje i-au transmis fanii pe rețelele sociale
Celine Dion a vorbit despre problemele sale de sănătate. Vedeta internațională a fost nevoită să-și anuleze o parte din concerte din cauza unor ”spasme musculare severe și persistente”. Fanii au reacționat rapid în secțiunea...
5
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
PARTENERI
×