Reclamă

Dansul lui John Travolta cu Prințesa Diana, de neuitat. Declarația actorului despre momentul unic

Actorul John Travolta și Prințesa Diana s-au întâlnit în cadrul unei cine de stat, la Casa Albă, ce a avut loc în 1985, în perioada președinției lui Ronald Reagan. La acest eveniment festiv, cele două celebrități au avut ocazia de a dansa împreună. Ani mai târziu, presa a aflat detalii de neuitat despre dansul lui John Travolta cu Prințesa Diana.

Publicat: 2 mai 2021, 7:22

În timpul unui interviu pentru revista Esquire, citat de People, actorul american a oferit mai multe detalii despre ceea ce consideră a fi unul dintre momentele din viața sa pe care nu le va uita niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dansul lui John Travolta cu Prințesa Diana

„Am avut privilegiul și onoarea de a face acest lucru și m-am gândit că…trebuie să mă străduiesc să dau tot ce am mai bun”, a spus John Travolta.

Actorul a declarat că a avea încrederea necesară pentru a o invita pe Prințesa Diana la dans a fost o sarcină complicată. Partea cea mai ușoară pentru el fiind să danseze cu aceasta și să se asigure că se vor distra.

„Nu voi uita niciodată (acest moment, not.red). Mă simt onorat că am experimentat acest lucru”, a adăugat actorul John Travolta.

În timp ce era invitat în cadrul emisiunii Good Morning America, în anul 2016, John Travolta a fost întrebat dacă ar retrăi vreuna dintre experiențele vieții sale din anii 1980. Actorul a mărturisit că i-ar face plăcere să aibă posibilitatea de a dansa din nou cu Prințesa Diana.

Reclamă

Starul filmului Saturday Night Fever a dezvăluit anterior că Nancy Reagan, pe atunci Prima Doamnă a Statelor Unite, i-ar fi dezvăluit în cadrul cinei de stat că Prințesa Diana dorește să danseze cu el.

John Travolta: „A fost ca un basm”

Reclamă

John Travolta a adăugat că a dansa cu Prințesa Diana „a fost ca un basm” pe care va continua să și-l amintească în deceniile următoare. Acesta este motivul pentru care John Travolta nu va uita dansul cu Prințesa Diana.

Gândiți-vă la cadrul (în care ne aflam, not.red.). Eram la Casa Albă, la miezul nopții. O abordez (pe Prințesa Diana, not.red.) și o invit la dans. Îmi acceptă invitația cu acel zâmbet captivant. Ne aflam acolo, dansând împreună ca într-un basm.

– John Travolta

„Am dansat cu Prințesa Diana. Acesta a fost unul dintre cele mai importante momente ale vieții mele. Probabil cel mai bun moment al anilor ’80”, a afirmat actorul american.

În timpul cinei de stat menționate, Prințesa Diana a dansat, de asemenea, și cu cântărețul Neil Diamond, președintele Ronal Reagan, actorul Tom Selleck, regizorul Clint Eastwood; invitații neaducându-și aminte ca aceasta să-i fi acordat vreun dans Prințului Charles. Fotograful Casei Albe, din acea perioadă, Pete Souza, a fost cel care a surprins-o pe Diana în acele momente memorabile. În acea seară aceasta purta o rochie de culoare neagră. Prințesa Diana își asorta mereu ținutele cu bijuterii emblematice.

Eleri Lynn, curator al expoziției Diana, Her Fashion Story, ce avut loc în anul 2017, a comentat: „Diana aprecia Hollywoodul și dansul. Ea a fost influențată de cinematografie și artă și era, de asemenea, o dansatoare foarte bună. În tinerețe aceasta dorind să devină dansatoare de balet. Așadar, această întâlnire a fost într-adevăr una care unea interesul ei pentru cinema cu iubirea sa pentru dans”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×