Dansul lui John Travolta cu Prințesa Diana, de neuitat. Declarația actorului despre momentul unic

Actorul John Travolta și Prințesa Diana s-au întâlnit în cadrul unei cine de stat, la Casa Albă, ce a avut loc în 1985, în perioada președinției lui Ronald Reagan. La acest eveniment festiv, cele două celebrități au avut ocazia de a dansa împreună. Ani mai târziu, presa a aflat detalii de neuitat despre dansul lui John Travolta cu Prințesa Diana.

2 mai 2021 la 7:22

În timpul unui interviu pentru revista Esquire, citat de People, actorul american a oferit mai multe detalii despre ceea ce consideră a fi unul dintre momentele din viața sa pe care nu le va uita niciodată.

Dansul lui John Travolta cu Prințesa Diana

„Am avut privilegiul și onoarea de a face acest lucru și m-am gândit că…trebuie să mă străduiesc să dau tot ce am mai bun”, a spus John Travolta.

Actorul a declarat că a avea încrederea necesară pentru a o invita pe Prințesa Diana la dans a fost o sarcină complicată. Partea cea mai ușoară pentru el fiind să danseze cu aceasta și să se asigure că se vor distra.

„Nu voi uita niciodată (acest moment, not.red). Mă simt onorat că am experimentat acest lucru”, a adăugat actorul John Travolta.

În timp ce era invitat în cadrul emisiunii Good Morning America, în anul 2016, John Travolta a fost întrebat dacă ar retrăi vreuna dintre experiențele vieții sale din anii 1980. Actorul a mărturisit că i-ar face plăcere să aibă posibilitatea de a dansa din nou cu Prințesa Diana.

Starul filmului Saturday Night Fever a dezvăluit anterior că Nancy Reagan, pe atunci Prima Doamnă a Statelor Unite, i-ar fi dezvăluit în cadrul cinei de stat că Prințesa Diana dorește să danseze cu el.

John Travolta: „A fost ca un basm”

John Travolta a adăugat că a dansa cu Prințesa Diana „a fost ca un basm” pe care va continua să și-l amintească în deceniile următoare. Acesta este motivul pentru care John Travolta nu va uita dansul cu Prințesa Diana.

Gândiți-vă la cadrul (în care ne aflam, not.red.). Eram la Casa Albă, la miezul nopții. O abordez (pe Prințesa Diana, not.red.) și o invit la dans. Îmi acceptă invitația cu acel zâmbet captivant. Ne aflam acolo, dansând împreună ca într-un basm.

– John Travolta

„Am dansat cu Prințesa Diana. Acesta a fost unul dintre cele mai importante momente ale vieții mele. Probabil cel mai bun moment al anilor ’80”, a afirmat actorul american.

În timpul cinei de stat menționate, Prințesa Diana a dansat, de asemenea, și cu cântărețul Neil Diamond, președintele Ronal Reagan, actorul Tom Selleck, regizorul Clint Eastwood; invitații neaducându-și aminte ca aceasta să-i fi acordat vreun dans Prințului Charles. Fotograful Casei Albe, din acea perioadă, Pete Souza, a fost cel care a surprins-o pe Diana în acele momente memorabile. În acea seară aceasta purta o rochie de culoare neagră. Prințesa Diana își asorta mereu ținutele cu bijuterii emblematice.

Eleri Lynn, curator al expoziției Diana, Her Fashion Story, ce avut loc în anul 2017, a comentat: „Diana aprecia Hollywoodul și dansul. Ea a fost influențată de cinematografie și artă și era, de asemenea, o dansatoare foarte bună. În tinerețe aceasta dorind să devină dansatoare de balet. Așadar, această întâlnire a fost într-adevăr una care unea interesul ei pentru cinema cu iubirea sa pentru dans”.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×