Reclamă

Prințesa Diana marcată de cuvintele Prințului Charles, după anunțul logodnei. Părerea acestuia despre mariajul cu Lady Di

Nunta Regală dintre Lady Di și soțul său a fost intens discutată de-a lungul timpului. Povestea lor de dragoste părea desprinsă din basme, iar oamenii s-au bucurat să-i urmărească la fiecare pas. Puțini știu că Prințesa Diana a fost marcată de cuvintele Prințului Charles atunci când acesta a răspuns la o întrebare legată de mariajul lor.

Publicat: 21 iulie 2021, 7:26 / Actualizat: 23 iunie 2023, 10:34

Prințesa Diana a trăit într-o familie care a trecut printr-un divorț. Prin urmare, aceasta a ținut foarte mult la căsnicia sa și a încercat să nu treacă prin aceleași lucruri ca părinții săi. În nenumăratele apariții, Prințesa a demonstrat faptul că îl iubește pe soțul său și este pregătită să-i fie alături.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Diana marcată de cuvintele Prințului Charles, după anunțul logodnei

Povestea de iubirea dintre Lady Di și Prințul Charles a fost intens mediatizată. Nunta Regală a fost transmisă în direct și urmărită de către milioane de persoane. Oamenii și-au dorit să vadă cum arată o poveste de dragoste desprinsă din basme și au urmărit Cuplul Regal la fiecare pas.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Portret cu Prințu Charles în uniformă militară care zâmbește, alături de soția sa, Prinșesa Diana care poartă rochie de mireasă la nunta lor din iulie 1981
Nunta regală a fost vizionată de milioane de oameni din peste 70 de țări / Profimedia Images

Au existat multe suișuri și coborâșuri în mariajul dintre cei doi. Totuși, un moment a reușit să o marcheze pe Lady Di pentru mult timp. Prințul Charles și Lady Diana Spencer s-au întâlnit de foarte puține ori înainte ca acesta să o ceară de soție. Conform publicației Mirror, acesta a încercat să anuleze logodna pentru că și-a dat seama că nu o cunoștea suficient de bine pe viitoarea sa mireasă.

Reclamă

Deși au existat de la început probleme în ceea ce privește nunta lor, oamenii erau complet fascinați de imaginea unui basm care devenea realitate. Cuplul Regal a avut parte de un interviu pentru a oferi oamenilor mai multe detalii privind pvestea lor de dragoste. Acela a fost momentul în care Prințesa Diana a rămas marcată de cuvintele Prințului Charles.

Am avut un interviu în ziua în care ne-am anunțat logodna. Un reporter ne-a întrebat dacă suntem îndrăgostiți. M-am gandit atunci, ce întrebare inadecvată. Totuși am răspuns cu sinceritate, desigur că suntem. Charles pe de altă parte s-a întors spre reporter și a spus orice ar însemna dragostea. M-am gândit atunci ce răspuns ciudat, însă momentul m-a marcat.

– Prințesa Diana

Întrebați de un reporter dacă sunt îndrăgostiți, Lady Di a răspuns fără să stea pe gânduri care sunt sentimentele sale sincere. Soțul său pe de altă parte a dat un răspuns cu totul neașteptat și i-a rănit sentimentele viitoarei sale soții.

Reclamă

Povestea de dragoste dintre Prințesa Diana și Prințul Charles

Povestea de iubire dintre Prințul Charles și Lady Di a fost intens discutată de-a lungul timpului. Prințul Charles a cerut-o de soție pe Lady Diana Spencer pe data de 3 februarie 1981 la Castelul Windsor.

Conform surselor regale, imediat după ce a făcut cererea în căsătorie, Charles a mers să o cheme pe Regina Elisabeta. Într-un documentar despre adevărul din spatele căsătoriei celor doi, expertul regal Christopher Wilson a oferit mai multe amănute despre acel moment.

Nu a ridicat-o în aer, nici măcar nu a luat-o în brațe. Nu a făcut niciun lucru pe care suntem obișnuiți să-l vedem atunci când un bărbat cere în căsătorie femeia pe care o iubește. În schimb el a chemat-o pe mama sa pentru a-i spune că a rezolvat și acest lucru. Ceea ce a făcut a fost doar să-și găsească o soție.

– Christopher Wilson

Cererea în căsătorie nu a fost la fel de romantică pe cât și-ar fi dorit Lady Di. De altfel, la scurt timp după ce și-au anunțat logodna, Prințesa Diana a fost marcată de cuvintele Prințului Charles care păreau lipsite de orice sentiment. Reația viitorului său soț în momentul în care a fost întrebat dacă este îndrăgostit i-a trezit Prințesei sentimente confuze. Mariajul dintre cei doi a fost încă de la început presărat cu multe momente tensionate.

Deși oamenii au oferit tot timpul o imagine de basm Cuplului Regal, timpul și-a spus în cele din urmă cuvântul. Nunta dintre cei doi a fost un moment emblematic pentru viața Prinșesei Diana. Cu toate acestea, iubirea pe care i-a purtat-o Prințului Charles nu a putut salva căsnicia fericită pe care Prințesa și-a dorit-o din totdeauna.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×