Reclamă

Meghan Markle a filmat un videoclip special. Ce decizie a luat cu ocazia aniversării sale

Meghan Markle a filmat un videoclip special cu ocazia aniversării sale. Ducesa de Sussex a decis să-și serbeze ziua într-un mod cu totul inedit. Soția Prințului Harry și-a dorit să ducă mai departe tradiția privind aniversările din familia sa și să profite de această ocazie pentru a-i ajuta pe cei din jur.

Publicat: 5 august 2021, 12:39 / Actualizat: 5 august 2021, 13:54

Nu este prima dată când Meghan Markle face un astfel de gest. Cu ocazia aniversării micuțului său, Archie, Prințul Harry și soția sa au făcut o donație pentru a le ajuta pe mamele care încearcă să scape de violența domestică. Astfel de gesturi înduioșătoare sunt specifice Ducesei, iar oamenii nu se așteptau la mai puțin de la felul în care își vor celebra aniversarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a filmat un videoclip special

Ducesa de Sussex a realizat un videoclip special în colaborare cu actrița Melissa McCarthy. Videoclipul a fost postat de către Ducii de Sussex pe site-ul oficial al fundației pe care o dețin, Archewell. Filmarea, extrem de amuzantă pe alocuri, a fost realizată acasă la Ducii de Sussex și la casa actriței McCarthy.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle a filmat un videoclip special pentru a explica felul în care își va celebra anul acesta aniversarea. Ducesa de Sussex a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani și s-a gândit să profite din plin de această ocazie. Meghan a anunțat noul său proiect care va avea directă legătură cu vârsta pe care o împlinește.

Reclamă

Cu ocazia aniversării sale, Ducesa de Sussex a rugat 40 de femei să-și doneze 40 de minute din viață pentru a fi mentori pentru femeile care au nevoie să se întoarcă în câmpul muncii în această perioadă.

Pandemia de COVID-19 a avut un impact negativ asupra multor femei. Multe dintre ele și-au pierdut locurile de muncă. Aceste femei au fost nevoite să se confrunte cu probleme reale pentru a-și întreține familiile.

Cum va arăta proiectul Ducesei de Sussex.

Reclamă

Meghan Markle a filmat un videoclip special pentru a anunța felul în care își va celebra aniversarea. Ducesa de Sussex a lansat un proiect special pentru a marca acest eveniment important din viața sa. Meghan a rugat 40 de femei să se implice în cadrul celui mai nou proiect al său.

Meghan Markle, în curtea unei case, pe o canapea, în timp ce înregistrează mesajul pentru VAX Live
Într-un mesaj video înregistrat într-o grădină, Meghan a discutat despre implicațiile pe termen lung pe care le va avea pandemia de coronavirus / Profimedia Images

Cele 40 de femei vor oferi 40 de minute din viața lor pentru a ajuta alte persoane care se confruntă cu probleme din cauza pandemiei de COVID-19. Printre persoanele care vor lua parte se numără și nume celebre precum Adele.

Alături de ea vor fi și poeta Amanda Gorman, Sophie Gregoire Trudeau și Stella McCartney. Videoclipul jucăuș a fost realizat cu ajutorul actriței Melissa McCarthy care și-a dat acordul pentru a lua parte la inițiativa Ducesei de Sussex.

Nu este prima dată când Meghan dă dovadă de multă generozitate cu ocazia aniversărilor persoanelor importante din viața sa. Inițiativa Ducesei urmează să ajute femei din întreaga lume.

Micuța Lilibet Diana apare în videoclipul mamei sale

Meghan Markle a filmat un videoclip special în interiorul casei sale. Este prima apariție publică a Ducesei de când a adus-o pe lume pe micuța Lilibet Diana. În filmulețul realizat în colaborare cu actrița Melissa McCarthy.

Videoclipul debutează cu Ducesa de Sussex care își sprijină laptopul pe câteva exemplare ale cărții pentru copii pe care a lansat-o. Pe biroul Ducesei se poate observa și o ramă foto triplă. Conform surselor, într-una din imagini apare fiul Ducilor, Archie.

Fanii au fost de părere că fotografia din mijloc o surprinde pe micuța Lilibet care este sărutată pe frunte de către Prințul Harry. Deși imaginile oficiale cu Lilibet nu au apărut încă pe internet, oamenii sunt nerăbdători să o cunoască pe fiica Ducilor.

Videoclipul filmat de Meghan a fost un prilej pentru cei din jur să arunce o privire la viața privată a Ducilor de Sussex și felul în care se bucură de fiecare moment împreună. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×