Reclamă

Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex

Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.

Publicat: 4 august 2021, 7:01

Meghan Markle a devenit foarte îndrăgită de către oamenii din lumea întreagă după ce a intrat în Familia Regală Britanică. Ducesa de Sussex a reușit să cucerească inimile tuturor cu farmecul său natural și cu bunătatea din suflet. Deși mulți o cunosc pe Meghan datorită aparițiilor sale din cadrul Familie Regale, puțin știu că Ducesa de Sussex are în spate o poveste de-a dreptul emoționantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle împlinește 40 de ani

Meghan Markle s-a născut la data de 4 august 1981 în Los Angeles, California. Aceasta s-a bucurat de toată grija și atenția mamei sale care a iubit-o enorm de mult. Mama sa i-a fost cea mai bună prietenă și continuă să-i fie alături în creșterea micuților săi. Meghan a fost încă de mică atrasă de lumea cinematografiei.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle în timpul ieșirii la Titanic Belfast, în 2018. Ea a imbrăcat un palton bej, cu o bluză albă și părul prins
Meghan Markle a atras atenția tuturor în anul 2018, când a vizitat Titanic Belfast alături de soțul ei, Prințul Harry / Getty Images

Latura sa caldă și dorința de a realiza proiecte umanitare i-a fost insuflată puțin mai târziu de către mama sa. Meghan a absolvit Universitatea din Northwestern și a obținut o dublă specializare. Aceasta are o diplomă în teatru și  una în studii internaționale. Viața în lumina reflectoarelor și-a dorit-o încă din copilărie.

Reclamă

Tatăl său este director de lumini, iar Meghan obișnuia să-și petreacă timpul liber pe platourile de filmare. Cum Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani ți-am pregătit câteva detalii mai puțin știute despre viața Ducesei de Sussex.

Meghan Markle a studiat la o școală catolică de fete

Meghan Markle a crescut alături de mama sa. De la ea a învățat cele mai frumoase lucruri, însă educația sa nu se datorează doar acesteia. Ce mulți nu știu este faptul că Meghan Markle a studiat la o școală catolică de fete pentru mai bine de șase ani.

Reclamă

Acolo Meghan și-a descoperit pasiunea pentru caligrafie și și-a desăvârșit scrisul deosebit. Ducesa de Sussex și-a amintit cu plăcere de acele momente într-un interviu public pe care l-a acordat la puțin timp după ce a intrat în viața Familiei Regale Britanice.

A moștenit pasiunea pentru cinematografie de la tatăl său

Nu ai este un secret pentru nimeni faptul că Ducesa de Sussex a moștenit pasiunea pentru lumea filmului de la tatăl său. Acum, când Meghan Markle împlinește 40 de ani și are deja o carieră ca actriță, fanii adevărați își amintesc de unde a pornit această pasiune.

Tatăl meu a fost director de lumini pentru seria Married…with Children. De la vârsta de 10 ani îmi petreceam timpul de după școală pe platourile de filmare.

Fiind încă un copil, Meghan era de multe ori invitată de tatăl său să-și găsească o altă activitate atunci când anumite scene urmau să fie turnate.

A lucrat pentru ambasada SUA din Argentina

Meghan Markle și-a povestit parcursul profesional într-un interviu pe care i l-a acordat jurnalistei Marie Claire. Aceasta a povestit în cadrul interviului faptul că a lucrat pentru ambasada SUA din Argentina cu puțin înainte să-și finalizeze studiile. Aceasta a aplicat pentru un internship și a ajuns să lucreze în Buenos Aires pentru câteva luni.

Iubește caligrafia

Pentru a sărbători faptul că Meghan Markle împlinește 40 de ani ne-am gândit să dezvăluim un lucru mai puțin știut despre aceasta. Se pare că, Ducesa de Sussex iubește caligrafia.

Meghan Markle, zâmbitoare, în timp ce acordă un interviu la un post de radio din Londra, în 2018
Lilibet Diana Mountbatten-Windsor și-a făcut debutul public în noua carte pentru copii a lui Meghan Markle / Getty Images

Meghan este foarte atrasă de scrisul cursiv și îi place să acorde atenție detaliilor. De-a lungul timpului Meghan și-a exersat caligrafia, iar acum se mândrește cu faptul că are un scris superb. Meghan se poate considera o amatoare și o împătimită a caligrafiei.

Este o gurmandă

Chiar dacă Ducesa de Sussex are o siluetă de invidiat, puțini știu faptul că Meghan Markle este o gurmandă. Aceasta iubește mâncarea și nu se abține când vine vorba de a degusta preparatele deosebite din bucătăriile lumii.

Meghan a declarat în trecut că este întotdeauna în căutarea de noi restaurante pentru a încerca feluri noi de mâncare. Pe lângă pasiunea pentru mâncare, Ducesa de Sussex se mândrește cu faptul că iubește să gătească pentru cei apropiați.

Cum își va serba Meghan Markle aniversarea

Meghan Markle împlinește 40 de ani, iar oamenii sunt nerăbdători să afle cum va celebra acest moment Ducesa de Sussex. Sursele apropiate ale Cuplului Regal au dezvăluit faptul că Meghan a apelat la ajutorul unui organizator de petreceri celebru.

Conform declarațiilor oferite, Meghan va colabora cu o persoană care s-a ocupat și de organizarea petrecerilor celebrei Oprah Winfrey. Se pare că Ducesa de Sussex a apelat la ajutorul lui Colin Cowie pentru a aduce la realitate petrecerea mult visată.

Meghan Markle și Prințul Harry zâmbesc în timp ce participă la un eveniment
Ducii de Sussex au o relație strânsă cu Oprah Winfrey. Prezentatoarea TV a fost invitată la nunta lor din 2018 de la Castelul Windsor / Getty Images

Aceasta va avea loc în Santa Barbara, California. Conform surselor, Meghan își dorește o petrecere mică la care vor participa în jur de 65 de persoane printre care se numără prietenii apropiați și familia. Colin i-ar fi fost recomandată chiar de Oprah care este recunoscută pentru petrecerile pline de glamour pe care le organiza.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×