Reclamă

Doria Ragland e un sprijin pentru fiica sa Meghan Markle

Legătura dintre Doria Ragland și fiica sa Meghan Markle este incontestabilă. Mama sa i-a fost întotdeauna alături în cele mai importante momente. Meghan Markle a trecut prin momente tumultoase după ce în urmă cu mai bine de o lună a avut loc interviul susținut cu Oprah Winfrey. Mama sa i-a rămas alături și a încurajat-o cum a știut mai bine. Cele două vor fi și mai apropiate în perioada care urmează. Vestea că va fi din nou bunică a încântat-o peste măsură pe Doria Ragland.

Publicat: 22 mai 2021, 7:30 / Actualizat: 20 august 2023, 13:06

Doria Ragland, în vârstă de 64 de ani, s-a născut pe 2 septembrie 1965 în America. Aceasta a fost încă din copilărie un spirit liber și plin de empatie pentru lumea din jur. În același mod și-a crescut și fetița, pe Meghan, care s-a transformat într-o femeie la fel de fermecătoare. În carieră, Doria s-a orientat către ceea ce o împlinește complet, să fie în folosul celorlalți oameni. Aceasta și-a completat studiile la Universitatea din California de Sud, unde a obținut o diplomă în Masterul de Asistență Socială. După obținerea tuturor acreditărilor necesare, Doria s-a concentrat pe munca depusă într-o clinică pentru oamenii cu tulburări psihice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doria Ragland, un sprijin pentru Meghan Markle

Când a avut loc nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, singura care i-a fost alături a fost mama sa. Doria Ragland nu putea să lipsească de la un moment atât de important pentru fiica sa. Prezența mamei sale a fost ca un talisman norocos pentru Meghan care se simte extrem de conectată cu mama ei. În fapt, Meghan a declarat în repetate rânduri că Doria este cea mai bună prietenă a sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Doria Ragland alături de fiica sa Meghan Markle, îmbrăcate amândouă în alb, în timp ce Meghan poartă voal de mireasă
Meghan Markle a declarat în repetate rânduri că mama sa îi este cea mai bună prietenă / Getty Images

”Ne distrăm atât de bine împreună, dar în același timp găsesc în ea un suport de nădejde. Această dualitate coexistă în același mod ca într-un cel mai bun prieten”

– Meghan Markle

Reclamă

Doria Ragland este o influență cu adevărat puternică pentru fiica sa. Multe dintre trăsăturile sale emoționale au fost transmise în sensibilitatea pe care o afisează Meghan în aparițiile sale. Meghan a fost întrebată în repetate rânduri cum reușește să fie atât de implicată în lumea plină de glamour a filmului și în lumea ajutorului umanitar. La prima vedere par două lucruri diametral opuse. Cu toate acestea, Meghan a explicat publicului larg cum tot ceea ce reușește să facă se datorează mamei sale.

Iubirea dintre Doria Ragland și Thomas Markle

Povestea de dragoste dintre Doria Ragland și Thomas Markle s-a scris în cel mai frumos mod. Când s-au cunoscut, Thomas Markle era director de lumini pe un platou de filmare. Doria a ales să lucreze în același loc part-time. Se pare că personalitatea caldă a Doriei Ragland l-a cucerit. Ochii săi plini de compasiune l-au făcut pe Thomas Markle să se îndrăgostească iremediabil în 1970.

Reclamă

Nouă ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit și au dat naștere unui copil cu totul aparte. Cei doi au avut un singur copil împreună, pe micuța Meghan. Cu toate acestea, când Meghan avea doar șase ani au ales să-și separe destinele.

Dacă de la mama sa a moștenit dragostea pentru a-i ajuta pe ceilalți, cu siguranță tatăl său i-a influențat cariera. Deși în prezent activează și în zona ajutorului umanitar, Ducesa Meghan a pornit inițial la drum în cariera cinematografică. Fără îndoială că Ducesa de Sussex a reușit să ia tot ce e mai bun de la părinții ei.

Întâlnirea Doriei Ragland cu Familia Regală

Doria Ragland a avut un rol cu totul deosebit la nunta fiicei sale. Fiind singura membră din familie care a luat parte la ceremonie, Doria Ragland a trebuit să fie stăpână pe sine. Orice mamă este emoționată în momentul când fiica sa face pasul cel mare. Emoțiile au fost cu atât mai mari cu cât Meghan Markle urma să pășească într-o lume cu totul nouă. Doria Ragland a străbătut într-o clipă distanța dintre America și Marea Britanie pentru a-i fi alături fiicei sale.

Ragland a fost alături de Meghan Markle în mașina care a dus-o pe aceasta la capelă în ziua nunții. Chiar și Prințul Harry a fost cucerit de mama soției sale. Acesta mărturisea într-un interviu pentru BBC că Doria Ragland este pur și simplu uimitoare. Un moment cu totul deosebit a fost când Doria Ragland a întâlnit Familia Regală. Aceasta a mărturisit cum emoțiile au copleșit-o în momentul întâlnirii cu Regina Elisabeta.

”Suntem foarte fericiți pentru Meghan și Harry. Fiica noastră a fot întotdeauna o persoană caldă și iubitoare. Să vedem uniunea dintre ea și Harry, cu care împarte aceleași calități, este un mare motiv de bucurie pentru noi, ca părinți. Le dorim o viață lungă plină de fericire și un viitor extraordinar împreună.”

Doria Ragland a dat dovadă de o deosebită eleganță și inteligență în întâlnirea pe care a avut-o cu Regina Elisabeta. Dacă la nunta fiicei sale a făcut tot posibilul să fie stăpână pe sine, vestea că va fi bunică a înduioșat-o până la lacrimi. Pe tot parcursul sarcinii sale, Meghan Markle a fost sprijinită emoțional de mama sa. Ragland a străbătut într-o clipă distanțele atât de mari pentr a-i fi aproape Ducesei de Sussex când aceasta a născut.

Proaspăta bunică a stat alături de fiica și nepotul ei câteva săptâmâni înainte să-și ia din nou la revedere. Doria Ragland a fost încântată peste măsură de drăgălășenia nepoțelului său. La aproape doi ani de la acele momente, Ragland se pregătește plină de bucurie să fie din nou bunică.

Doria Ragland, despre carieră și familie

Doria și-a dedicat o bună bucată din viață pentru a-i ajuta pe cei din jurul său. După ce și-a început munca la un spital de boli psihice, aceasta și-a decoperit o nouă pasiune. În prezent aceasta îi ajută pe oameni să se regăsească prin intermediul cursurilor de yoga pe care le predă.

Meghan Markle este cucerită de pasiunea pe care mama sa o pune în tot ceea ce face. Ducesa și-a descris de multe ori mama ca fiind o femie cu un spirit liber care știe să îmbrățișeze bucuriile mici ale vieții. În același fel, Ragland a avut grijă să-și crească fiica mult iubită. Ducesa Meghan a crescut privindu-și părinții cum din puținul lor, ofereau celor din jur. Meghan Markle a povestit într-un interviu din 2016 cum în apropiere de Ziua Recunoștinței, cum părinții ei cumpărau și donau alimente pentru oamenii fără adăpost.

”Acesta este modul în care am crescut și m-am dezvoltat. O tânără adultă conștientă de problmele celor din jurul meu și care va încerca să facă tot ce-i stă în putere să ajute și să vorbească atunci când simte că ceva nu este în regulă.”

Într-un astfel de spirit a reușit Doria Ragland să-și crească fiica. Nu e de mirare că Ducesa a dezvoltat acest spirit plin de compasiune și dorința de a fi aproape de semenii săi. În plus, relația dintre cele două este cu atât mai frumoasă cu cât împărtășesc aceleași valori și principii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×