Reclamă

Prietena lui Meghan Markle, Priyanka Chopra, reacție neașteptată când i-a văzut pe Kate și William. Ce s-a întâmplat în tribunele de la Wimbledon

Prietena lui Meghan Markle, Priyanka Chopra, a avut o reacție neașteptată atunci când i-a văzut pe Kate Middleton și Prințul William în tribunele de la Turneul Wimbledon. Fanii Familiei Regale au reacționat imediat când au văzut imaginile.

Publicat: 16 iulie 2021, 8:00 / Actualizat: 16 iulie 2021, 13:29

Prietena lui Meghan Markle, Priyanka Chopra, se afla în tribunele de la Turneul de tenis de la Wimbledon atunci când și-au făcut apariția Kate și William, scrie The Sun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chopra a avut o reacție diferită față de public atunci când au venit Ducii de Cambridge. Întâlnirea a avut loc după ce Meghan și Harry au părăsit familia regală. Când imaginile au ajuns pe Internet, fanii lui Kate și William au reacționat imediat la momentul neașteptat. 

Prietena lui Meghan Markle, Priyanka Chopra, i-ar fi ignorant pe Kate și William

Priyanka Chopra, în vârsta de 38 de ani, a avut o reacție neașteptată la venirea lui Kate și William. În timp ce publicul i-a aplaudat pe Duci, Chopra și-a ajustat eșarfa. 

Mai mulți fani ai lui Kate și William au susținut că Chopra i-a ignorat pe Duci, scrie The Sun. Momentul a fost surprins după ce Meghan a dat mai multe declarații despre problemele pe care le-a avut în Familia Regală. 

Ducesa de Sussex, în vârstă de 39 de ani, i-a povestit lui Oprah Winfrey că Ducesa de Cambridge ar fi făcut-o să plângă din cauza problemei cu rochiile domnișoarelor de onoare de la nunta sa. Recent, au apărut mai multe zvonuri despre relația dintre cele două Ducese.

Reclamă

Atunci când Meghan a fost întrebată de Oprah Winfrey dacă chiar a făcut-o pe Kate să plângă din cauza rochiilor, la nunta sa, Ducesa de Sussex a susținut: ”S-a întâmplat fix invers.”

”Câteva zile înainte de nuntă, era supărată din cauza rochiilor fetelor și m-a făcut să plâng. Și chiar m-a rănit. Nu a fost o confruntare. Nu cred că e corect față de ea să dau mai multe detalii pentru că și-a cerut scuze și eu am iertat-o. Ce a fost greu de trecut cu vederea a fost faptul că am fost învinovățită pentru ceva ce nu doar că nu am făcut. Dar mi s-a întâmplat chiar mie.” 

– Meghan Markle

Deși mulți nu au crezut că prietena lui Meghan Markle, Priyanka Chopra, i-a ”ignorat” pe Duci, fanii au avut altă părere.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Priyanka Chopra și o prietenă la nunta lui Meghan Markle și Prințul Harry. A îmbrăcat un compleu argintiu, cu o pălărie imensă în aceeași culoare. A fost surprinsă alături de ceilalți invitați în afara bisericii
Priyanka Chopra a fost una dintre vedetele invitate la nunta lui meghan Markle cu Prințul Harry, din mai 2018. Chopra a purtat o ținută elegantă, de culoare argintie / Getty Images

”Modul în care Priyanka nici măcar nu s-a uitat la ei e de ajuns pentru mine,” a scris un fan. 

”Clar i-a ignorat. Aș face la fel dacă cineva s-ar purta urât cu prietena mea,” a scris un alt fan. 

Cum s-au împrietenit Meghan Markle și Priyanka Chopra

Imaginile au fost surprinse la finala feminină din cadrul Turneului de la Wimbledon. Meciul s-a jucat între Karolina Pliskova și Ashleigh Barty, ce a devenit și campionă. 

Meghan și Priyanka au devenit prietene după ce s-au cunoscut la evenimentul ELLE Women in Television, din anul 2016. 

Chopra a fost invitată și la nunta Ducesei cu Prințul Harry, ce a avu loc în mai 2018. Atunci când Meghan a fost inclusă pe lista revistei Time, în 2018, Chopra a scris un articol despre prietena ei. 

În articol, prietena lui Meghan Markle, Priyanka Chopra a scris că Ducesa ”va fi prințesa poporului”. Potrivit unei surse E!News, Meghan i-a vorbit prietenei sale despre ”ajustările pe care trebuie să le facă pentru a deveni o membră a Familiei Regale.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×