Reclamă

Wimbledon

Prințesa Diana în timp ce ia parte la Wimbledon 1994 alături de Prințul William
Divertisment
// 23 iunie 2022

Bijuteriile purtate de Prințesa Diana la Wimbledon 1994. Cum arată expoziția „Vision and Virtuosity”

Bijuteriile purtate de Prințesa Diana la Wimbledon 1994 au fost expuse în cadrul unei expoziții realizate de Tiffany & Co. Aceasta este găzduită de galeria de artă Saatchi Gallery din Londra și poartă numele de ”Vision & Virtuosity”.  Brandul celebru crează bijuterii de mai bine de 150 de ani, iar Lady Di a fost întotdeauna o împătimită a modelelor lansate de acesta.
Reclamă
Serena Wiliams la meciul de la Eastbourne după ce a revenit pe teren după p pauză de un an
Divertisment
// 22 iunie 2022

Serena Williams a revenit pe teren după o pauză de un an. Sportiva este un exmplu de ambiție si perseverență

Serena Williams a revenit pe teren după o pauză de un an. Sportiva în vârstă de 40 de ani a făcut un adevărat spectacol și a reușit să se califice în sferturile probei de dublu din cadrul turneului WTA 500 de la Eastbourne. Multipla campioană de Grand Slam a mărturisit că ultimul an a fost unul dificil pentru ea.
Colaj Meghan Markle și Priyanka Chopra. Meghan Markle e îmbrăcată într-o rochie albastră și stă pe scaun. Priyanka Chopra e pe covorul roșu, cu o bluză argintie și părul lung, fundal negru
Divertisment
// 16 iulie 2021

Prietena lui Meghan Markle, Priyanka Chopra, reacție neașteptată când i-a văzut pe Kate și William. Ce s-a întâmplat în tribunele de la Wimbledon

Prietena lui Meghan Markle, Priyanka Chopra, a avut o reacție neașteptată atunci când i-a văzut pe Kate Middleton și Prințul William în tribunele de la Turneul Wimbledon. Fanii Familiei Regale au reacționat imediat când au văzut imaginile.
×