Reclamă

Kate Middleton a spus că Prințul Louis a fost „foarte supărat” că nu a participat la Wimbledon. Micuțul se pregătește intens pentru debutul la turneu

Kate Middleton a spus că Prințul Louis a fost „foarte supărat” că nu a participat la Wimbledon. Micuțul se pregătește intens pentru debutul la turneu. Prințesa Kate a urmărit ultima zi de la Wimbledon în Loja Regală alături de Prințul William, Prințul George și Prințesa Charlotte

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 iulie 2023, 11:16

Kate Middleton spune că Prințul Louis și-ar fi dorit să meargă la Wimbledon. Ea a făcut dezvăluirea în ultima zi a turneului de tenis de elită de la All England Lawn Tennis and Croquet Club, al cărui patron este. Kate a participat la finala de simplu masculin alături de Prințul William și cei doi copii ai lor mai mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a spus că Prințul Louis a fost „foarte supărat”

În timp ce micuța prințesă părea încântată în timpul debutului ei la Wimbledon, Kate a spus unui oficial că fiul ei de 5 ani a fost dezamăgit că el nu era acolo.

Potrivit Ella Ottway, care conduce programe pentru tineret la All England Lawn Tennis and Croquet Club, Prințesa de Wales a spus: „Louis a fost foarte supărat că nu a venit astăzi”, a scris PA News.

„Este prima dată când Charlotte a venit, George a venit anul trecut. Au urmărit cu nerăbdare”, a adăugat Kate despre cei doi copii mai mari.

Un băiat de mingi de la Wimbledon, în vârstă de 16 ani, pe nume Joel, a spus că Prințesa Kate a dezvăluit că Louis „încearcă să practice statul în picioare și să rămână serios ca noi”, potrivit PA News. „Încearcă să exerseze statul în tribune și cum stăm noi în spatele terenului și lângă jucători”, a explicat Joel.

Reclamă
Kate Middleton discută cu Prințesa Charlotte în loja regală, la Wimbeldon
La un moment dat în timpul meciului, Charlotte și-a pus o pereche de ochelari de soare cu ramă subțire, de culoare piersicii / Profimedia Images

Prințesa Kate a ajuns recent pe terenurile de la Wimbledon împreună cu prietenul Roger Federer. Ea s-a antrenat cu câțiva dintre băieții și fetele de mingi care ajută evenimentul să se desfășoare fără probleme.

Regina Camilla, care și-a sărbătorit aniversarea a 76 de ani, s-a întâlnit, de asemenea, cu câțiva dintre băieții și fetele de mingi în timpul vizitei sale la Wimbledon. Ea a dezvăluit chiar că a fost fată de minge la Queen’s Club Championships. „Îmi amintesc că am făcut-o acum 100 de ani la Queen’s. Este destul de dificil să o faci corect”.

Reclamă

Tradiția spune că copiii regali participă la Wimbledon după vârsta de 8 ani

Micul Louis ar putea fi nevoit să mai aștepte puțin înainte să se alăture familiei sale în Loja Regală. Prințul George a participat pentru prima dată anul trecut la vârsta de 8 ani. Prințesa Charlotte și-a făcut debutul la aceeași vârst[. La fel ca Prințul William și Prințesa Kate, George și Charlotte au fost captivați de acțiunea de pe teren. Au reacționat cu entuziasm când Carlos Alcaraz l-a învins pe Novak Djokovic în finala masculină.

Prințesa de Wales a avut apoi onoarea să-i înmâneze lui Alcaraz iconicul trofeu de aur de la Wimbledon după meci. Contul de Twitter comun al Prințului William și al Prințesei Kate a trimis și un mesaj de sărbătoare, pe Twitter, „Ce meci! Felicitări @carlosalcaraz”.

În calitate de patronă a clubului All England, rol regal pe care l-a primit de la Regina Elisabeta în 2016, Kate poartă o broșă cu arc special la Wimbledon în culorile clubului și dă premii campionilor. Kate a participat aproape în fiecare an la turneul de tenis de când s-a căsătorit cu Prințul William în 2011.

De atunci, a devenit o tradiție ca cuplul să participe împreună la finală. În timp ce fiul lor cel mic a ratat marele eveniment din acest an, el a participat recent la o excursie de familie.

Prințul și Prințesa de Wales au făcut o vizită surpriză la Royal International Air Tattoo

Pe 14 iulie, Prințul și Prințesa de Wales au făcut o vizită surpriză la Royal International Air Tattoo la Royal Air Force (RAF) Fairford din Gloucestershire, Anglia, cu toți cei trei copii. Cel mai mare spectacol aerian militar din lume atrage peste 200.000 de vizitatori în fiecare lună iulie. Beneficiază de The Royal Air Force Charitable Trust, care lucrează pentru a sprijini forțele aeriene.

„Familia așteaptă cu nerăbdare călătoria”, a declarat o sursă regală pentru People despre ieșirea neanunțată. Acesta a fost ca un răsfăț de vacanță pentru George, Charlotte și Louis. Trio-ul a terminat recent cursurile la Lambrook School și probabil sunt încântați de vacanța de vară.

Prințul Louis părea să se bucure de ziua în aer liber. Cu toate acestea, nu era atât de liniștit că niște avioane zgomotoase zboară deasupra capului. Camerele Sky News au surprins momentul în care familia din Țara Galilor a vizitat C-17 Globemaster III care a zburat cu trupul Reginei Elisabeta înapoi la Londra, după moartea acesteia în Scoția, în septembrie 2022. În timp ce aeronavele au survolat, micul prinț a părut surprins. El a țipat în timp ce își acoperea urechile, o reacție care amintește de apariția sa la Trooping the Color anul trecut.

În timpul apariției pe balcon la Palatul Buckingham pentru a urmări un zbor de la eveniment, Prințul Louis a atras atenție în timp ce făcea cu mâna mulțimii. A făcut fețe amuzante și și-a acoperit urechile cu mâinile în timp ce avioanele zgomotoase survolau pentru un tur aerian.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×