Reclamă

Matteo Berrettini se consolează cu o excursie în Sardinia cu iubita sa, Melissa Satta. Jucătorul de tenis are o parteneră superbă

Matteo Berrettini se consolează cu o excursie în Sardinia cu iubita sa, Melissa Satta. Jucătorul de tenis de origine italiană a dorit să uite de înfrângerea de la Wimbledon. Acesta a ales la scurt timp să se bucure de sezonul estival în compania partenerei sale superbe.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 iulie 2023, 7:07

Tânărul de 27 de ani a pierdut un loc în sferturile de finală de la Wimbledon în fața lui Carlos Alcaraz. După ce a renunțat la campionat, Matteo a plecat pe insula italiană pentru o vacanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matteo Berrettini se consolează cu o excursie în Sardinia

Vedeta tenisului s-a plimbat cu Melissa, 37 de ani, care a fost căsătorită anterior cu fostul mijlocaș de la AC Milan și Tottenham Kevin-Prince Boateng.

Melissa și-a prezentat silueta incredibilă într-un costum de baie cu bikini tanga de culoare aurie. Ținuta aleasă îi accentua picioarele lungi și silueta trasă prin inel. Între timp, Matteo a stat mai mereu fără tricou. În partea de jos a optat pentru o pereche de pantaloni scurți cu imprimeu.

Matteo Berrettini, cu iubita în brațe, pe plajă în Sardinia
Cuplul părea că se bucură de timpul de relaxare după toată agitația de la Wimbledon / Profimedia Images

Cuplul părea că se bucură de timpul de relaxare după toată agitația de la Wimbledon. Matteo, care a ratat Wimbledon anul trecut din cauza unei crize de coronavirus, s-a luptat în acest sezon cu o accidentare abdominală.

Reclamă

Jocul de la Wimbledon a fost o întâlnire a ultimilor doi campioni Queen’s Club și, fără îndoială, un obstacol semnificativ pentru Alcaraz, care învață rapid și a exersat o apărare foarte solidă.

„Știam că va fi foarte greu, Matteo este un jucător grozav, a făcut finala aici pe iarbă”, a spus Alcaraz.

„El joacă grozav. Nu este ușor după ce ai pierdut primul set. Știam că voi avea șansele mele. Ceva la care am lucrat este să rămân concentrat și să nu-mi pierd mințile. Partea aceea am făcut-o grozav. Este ceva ce mi-am dorit cu adevărat. Anul trecut am pierdut în turul al patrulea. Am venit aici anul acesta cu acel obiectiv. Să intru mai întâi în sferturi de finală și acum caut mai mult”.

Reclamă

Ce a spus Matteo Berrettini despre jocul de la Wimbledon

După ce l-a bătut sâmbătă pe Alexander Zverev, a spus că a petrecut zile întregi plângând în pat. El a ajuns la Londra îndoindu-se că va mai putea juca.

A existat un moment îngrijorător în timpul primului punct al celui de-al doilea set când Matteo a alunecat și a căzut. Carlos a venit să-l ajute, dar tânărul de 27 de ani s-a ridicat curând.

„Probabil în câteva ore, în câteva zile, o să apreciez și mai mult ceea ce am făcut. Chiar m-am gândit să nu joc cu două zile înainte de turneu. Așa că fiind în turul al patrulea și pierzând astfel împotriva lui Carlos, este ceva de care trebuie să fiu mândru.”

Melissa Satta a fost legată pentru prima dată de Matteo după ce au fost văzuți împreună în luna ianuarie a acestui an. Melissa și fostul soț Kevin s-au despărțit în 2020 și au împreună un copil Maddox Prince, în vârstă de opt ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×