Reclamă

Prințesa Kate pare încântată să fie prietena lui Roger Federer. Tenismenul a fost onorat la Wimbledon

Prințesa Kate pare încântată să fie prietena lui Roger Federer. Tenismenul a fost onorat la Wimbledon. Prințesa de Wales a participat la o ceremonie specială la care a asistat de asemenea și soția sportivului.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 iulie 2023, 12:50

Prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, s-a numărat printre cei care au aplaudat cu entuziasm. Federer în vârstă de 41 de ani a fost onorat pentru realizările sale sportive pe teren, după retragerea sa de anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințesa Kate pare încântată să fie prietena lui Roger Federer

Între timp, soția sa Mirka a urmărit în Royal Box, unde au stat și alți invitați. Printre ei s-a numărat Prințul Michael de Kent și fiica sa Lady Gabriella și fostul prim-ministru David Cameron și soția sa Samantha.

Fiind patrona All England Lawn Tennis and Croquet Club și fană a sportului, Prințesa de Wales este un obișnuit al Royal Box. Ea a cultivat o legătură puternică cu sportivul care a câștigat de opt ori la Wimbledon.

Ea chiar a încălcat protocolul regal în 2017. I-a dat trei sărutări pe obraz în timp ce îl felicita pe sportiv pentru că a câștigat turneul pentru a opta oară. În tot acest timp, Prințul de Wales și soția lui Federer, Mirka, îi urmăreau.

Cu toate acestea, se pare că prietenia lor se extinde dincolo de teren. Kate și Roger lucrează împreună la mai multe proiecte. Ambii joacă într-un videoclip care evidențiază munca băieților și fetelor de mingi la sfârșitul lunii iunie.

Reclamă
Roger Federer o privește cu admirație pe Kate Middleton
Federer în vârstă de 41 de ani a fost onorat pentru realizările sale sportive pe teren / Profimedia Images

Kate a avut mai multe discuții cu cei prezenți la eveniment

Pe lângă faptul că a stat destul de mult timp cu Roger, Kate a fost văzut și discutând cu Nazanin Zaghari-Ratcliffe. E o femeie de origine britanică-iraniană care a petrecut șase ani în închisoare în Iran. Ea a fost arestată în 2016 pe aeroportul din Teheran.

Reclamă

Nazanin Zaghari-Ratcliffe vizita familia în țară, dar a fost acuzată de încercarea de a răsturna regimul, lucru pe care ea a negat întotdeauna. S-a întors în sfârșit în Marea Britanie în 2022, după o campanie a soțului ei Richard și a unei echipe de avocați.

Nazanin a vorbit anterior despre modul în care tenisul a ajutat-o să facă față în închisoare. Ea i-a spus lui Andy Murray, în timpul unui episod din programul Today, că victoria sa de la Wimbledon din 2016 a ajutat-o să dezvolte o legătură cu alți deținuți.

Ea a spus că a fost atât de inspirată de victoria lui Andy încât i-a învățat pe alți deținuți numele lui. Acest lucru a ajutat-o să creeze o „conexiune” și a făcut-o să se simtă „mai aproape de casă”.

Ce ținută a ales Kate Middleton la eveniment

Prințesa Kate, care este patrona clubului All England Lawn Tennis din 2016, a arătat elegant atunci când a sosit la All England Club. Ea a purtat o fustă albă pliată și elegantă și un blazer Balmain de 1.950 de lire sterline.

Soția Prințului William și-a purtat părul coafat în bucle lejere pe umeri și a optat pentru un machiaj neutru. Între timp, și-a păstrat look simplu alegând să poarte doar câteva bijuterii. A optat pentru o brățară simplă de perle și cercei cu perle.

Alegerea unui articol Balmain pentru ținuta ei a marcat pentru prima dată când Kate a fost văzută purtând eticheta franceză.

Între timp, directorul de creație al Balmain a spus anterior că i-ar plăcea să o îmbrace pe cumnata lui Kate, Meghan Markle. El a descris-o ca fiind „încrezătoare, sexy și respectuoasă”.

Kate și Federer sunt prieteni de mai mulți ani

Când jocul a început pe terenul central, Kate a mers în loja regală. Acolo a fost întâmpinată cu ovații în picioare. La ora 13.00, lui Federer i s-a alăturat soția sa, Mirka, pe teren. Fanii au fost delectați cu un montaj video special cu cele mai bune momente ale sale de-a lungul anilor.

Jucătorul de tenis a devenit prieten cu Familia Regală în ultimii ani. El a participat chiar la nunta surorii lui Kate, Pippa, cu James Matthews, în 2017. Kate este de multă vreme o bună prietenă cu Federer. Ei au avut o serie de apariții de-a lungul anilor.

Ca fan, Kate a fost văzută încurajându-l pe Roger de mai multe ori de-a lungul carierei sale. De cele mai multe ori în timp ce acesta se lupta pe terenul de la Wimbledon. Ea i-a oferit și sprijinul său neclintit în perioadele grele. Inclusiv în 2019, după ce a pierdut împotriva lui Novak Djokovic.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×