Reclamă

Kate Middleton, apariție elegantă într-o rochie cu buline. Prințesa de Wales s-a aflat în vizită la Centrul de sprijin pentru femei din Southampton

Kate Middleton, apariție elegantă într-o rochie cu buline. Prințesa de Wales a mers să viziteze Centrul de sprijin pentru femei din Southampton. De data aceasta a participat singură la îndatoririle regale. Soțul său, Prințul William, nu a putut fi prezent la eveniment.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 iunie 2023, 13:10 / Actualizat: 9 iulie 2023, 19:40

Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana. Aceasta a ales să se inspire dintr-o ținută purtată în trecut de mama Prințului William. Soția viitorului Rege și-a făcut prezența la deschiderea „Hope Street”, o comunitate dezvoltată de „One Small Thing”, care are drept scop sprijinirea femeilor în sistemul de justiție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton, apariție elegantă într-o rochie cu buline

Prințesa de Wales și-a făcut apariția într-o ținută superbă. Rochia elegantă, cu buline, a mai fost purtată în trecut de Majestatea Sa. Rochia aceasta a îmbrăcat-o în trecut și la Wimbledon. De altfel, Kate a fost prezentă recent la un antrenament de tenis.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton într-o rochie cu buline la Centrul de sprijin pentru femei
Kate Middleton a participat la eveniment fără Prințul William / Profimedia Images

Turneul Wimbledon urmează să se deschidă curând, iar soția Prințului William este o mare admiratoare a jocurilor de tenis. Rochia aleasă de Prințesă este semnată de Alessandra Rich. Ținuta elegantă i-a pus în valoare silueta perfectă.

Reclamă

Publicațiile internaționale susțin că rochia costă peste 1000 de lire sterline. Kate nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra sa. Soția Prințului William a purtat mai multe discuții cu femeile prezente la eveniment. Comunitate pe care Kate a vizitat-o este abia la început.

Aceasta vrea să asigure un spațiu care să le permită copiilor să rămână cu mamele lor într-un mediu în care să se simtă ca acasă. Unitatea specială oferă spații comune și private, fiind un centru deschis nonstop, scrie publicația Hello.

Hope Street și-a propus să ofere o mână de ajutor femeilor care au nevoie de acesta. Prințul William conduce și el un proiect asemănător. Soțul Prințesei de Wales este preocupat de viața persoanelor fără adăpost din Marea Britanie.

Reclamă

Kate Middleton s-a bucurat de un tur complet al centrului. Turul a fost condus de prietena apropiată a acesteia, Lady Edwina Grosvenor.

Prințesa de Wales are un stil vestimentar elegant

Soția Prințului William dă dovadă de eleganță cu fiecare apariție pe care o are. Cele mai multe ținute ale sale sunt inspirate din stilul Prințesei Diana. Kate aege de multe ori să-i aducă un omagiu mamei Prințului William.

De data aceasta a purtat o rochie elegantă, însă în urmă cu mai puțin de o săptămână, Prințesa și-a expus picioarele lungi într-o fustă mini. Kate Middleton poartă deseori ținute care să-i acopere picioarele. Momentele în care Prințesa apare în pantaloni scurți sau fuste sunt foarte rare.

Stilul vestimentar al soției Prințului William s-a schimbat mult în ultimii ani. Criticii obișnuiau să scrie despre ținutele Prințesei la începutul relației sale cu Prințul William. Chiar și coafura i s-a schimbat în ultimii ani.

Prințesa de Wales și-a asumat rolul de viitoare Regină și a dat dovadă de rafinament și eleganță cu fiecare apariție pe care a avut-o. Kate Middleton s-a bucurat și de sprijinul și ajutorul Reginei Elisabeta. Majestatea Sa a avut o relație foarte strânsă cu Prințesa de Wales.

Cele două erau văzute deseori la evenimentele publice împreună. Prințesa de Wales știe cât de important este sprijinul său pentru Prințul William, viitorul Rege al Marii Britanii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×