Reclamă

Kate Middleton a ales o ținută elegantă la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Soția Prințului William a uimit la evenimentul istoric

Kate Middleton a ales o ținută elegantă la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Soția Prințului William a uimit cu prezența sa diafană. Aceasta a fost prezentă la momentul istoric alături de familia sa. Kate Middleton a oferit din nou o lecție de stil, printr-o ținută clasică. Kate a apărt într-o rochie albă peste care a purtat pelerina de ceremonial.

Publicat: 6 mai 2023, 13:39

Kate Middleton a participat la unul dintre cele mai importante momente din istoria Marii Britanii din ultimii ani. Regele Charles al III-lea a urcat pe tron la vârsta de 74 de ani. Acesta a devenit cel mai în vârstă monarh din Marea Britanie care a fost încoronat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a ales o ținută elegantă la încoronarea Regelui Charles al III-lea

Kate Middleton a ales pentru evenimentul istoric o ținută elegantă. Imaginile cu Prințesa de Wales au făcut imediat înconjurul internetului. Kate este întotdeauna un exemplu de urmat când vine vorba de eleganță. Prințesa de Wales a fost însoțită tot timpul de soțul său, Prințul William.

Prințesa Kate a purtat o tiara Jess Collett x Alexander McQueen cu broderie tridimensională de frunze lucrate cu lingouri de argint, cristal și fire de argint.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Machiajul Prințesei de Wales a fost unul simplu, dar elegant. Bijuteriile nu au lipsit nici ele. Kate i-a adus un omagiu Prințesei Diana și a purtat o pereche de cercei cu perle și diamante. Cerceii superbi i-au aparținut mamei Prințului William. Prințesa de Wales a arătat extraordinar în rochia albă din mătase și pelerina de ceremonial. Diadema cu model floral i-a pus în valoare coafură elegantă. Kate a ales să-și prindă părul într-un coc elegant.  

Copiii lui Kate Middleton au făcut și ei impresie. Prințesa Charlotte a purtat o rochiță albă la care a asortat o pelerină din mătase, iar Prințul Louis a purtat un costum negru. Prințul George a purtat hainele ceremoniale. Acesta a fost ales ca paj al Regelui Charles al III-lea.

Prințesa Charlotte a purtat o diademă superbă, la fel ca mama sa. Deși s-a scris că Prințesa de Wales nu va purtat o diademă, se pare că aceasta și-a dorit să-i surprindă pe admiratorii Casei Regale.

Reclamă

Kate Middleton și Prințul William au avut apariții elegante și impresionante. Prințesă de Wales și Prințul de Wales au purtat hainele ceremoniale.

Experții regali susțin că aceasta ar fi fost dorința Regelui Charles și a Reginei Camilla. Kate a fost surprinsă la intrarea în Westminster Abbey. Pelerina regală a pus-o pe Kate Middleton într-o lumină extraordinară. Rochia Prințesei a fost de culoarea alb.

Prințul William a purtat și el ținuta militară. Soțul lui Kate Middleton a respectat dorința tatălui său. 

Kate Middleton și Prințul William s-au pregătit temeinic pentru încoronarea Regelui Charles

Regele Charles a preluat domnia de la mama sa, Regina Elisabeta a II-a. Regina s-a aflat pe tronul Marii Britanii pentru 70 de ani. După 70 de ani de domnie și devotament față de țara sa, responsabilitatea i-a revenit acum Regelui Charles.

Momentul istoric s-a scris astăzi, 6 mai 2023. La ceremonia de încoronare au participat personalități politice din întreaga lume. Au fost așteptați și 2.000 de participanți din rândul britanicilor și nu numai. Regele și Regina au ajuns la Westminster Abbey într-o trăsură elegantă, din aur.

Momentul a fost pregătit din timp. Prințul William și Kate Middleton au participat la repetițiile de încoronare. Regele și Regina au repetat și ei momentul mult așteptat. Oamenii i-au întâmpinat pe aceștia cu urale și ovații.

Vremea ploioasă nu i-a făcut pe spectatori să plece acasă. Regele și Regina au fost primiți cu multă dragoste și admirație. Kate Middleton și Prințul William au avut și responsabilitatea copiilor.

Prințul și Prințesa de Wales s-au bucurat că Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte au putut lua parte la acest eveniment important. Kate a fost o mamă grijulie, iar copiii săi au dat dovadă de maturitate. Micuții au fost încântați de moment, dar s-au comportat exemplar.

Repetiția pentru încoronare a contat foarte mult pentru cei mici. Aceștia au putut să se obișnuiască cu momentul și să înțeleagă importanța acestuia, scriu publicațiile internaționale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×