Reclamă

Imagini rare din copilăria Regelui Charles. Fotografii de colecție cu Majestatea Sa

Regele Charles al III-lea a fost încoronat la vârsta de 74 de ani. Viața sa a fost plină de suișuri și coborâșuri. Charles a avut de așteptat vreme îndelungată până să primească tronul Marii Britanii de la mama sa. Copilăria fiului Reginei Elisabeta a fost una zbuciumată, iar pe umerii micuțui Prinț au existat multe responsabilități. În cele ce urmează te invităm să te bucuri de câteva imagini rare din copilăria Regelui Charles.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 mai 2023, 6:55 / Actualizat: 11 mai 2023, 22:48

Mulți experți regali susțin că Prințul Charles a fost singuratic în copilărie. Atunci când Charles a primit tronul Marii Britanii, acesta i-a mulțumit mamei sale, Regina Elisabeta. Charles i-a mulțumit Reginei pentru dragostea și devotamentul pe care aceasta l-a avut față de familia sa, dar și față de popor. Încoronarea Reginei Elisabeta la o vârstă destul de tânără l-a făcut pe Charles să fie de multe ori privat de dragostea mamei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini rare din copilăria Regelui Charles

Prințesa Elisabeta și Prințul Philip au plecat în Malta în timpul unui turneu regal în anul 1949. Prințul Charles avea pe atunci doar un anișor și a rămas singur alături de bunicii săi, la Sandringham.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Imagine rară din copilăria Regelui Charles în timp ce Prințul Charles apare într-o pereche de pantaloni scurți în portretul surprins când avea vârsta de 5 ani, 1953
Regele Charles a pozat plin de încredere în portretul realizat la vârsta de 5 ani / Profimedia Images

Prințesa Elisabeta nu a putut să-l vadă pe fiul său cum face primii pași ori cum acestuia i-au dat primii dințișori. Prințesa Elisabeta avea un program încărcat, iar fiul său rămânea de multe ori în grija bunicilor sau a bonei sale. Se spune că primul cuvânt pe care Charles l-ar fi rostit ar fi fost ”Nana”, felul în care acesta i se adresa bonei sale.

Reclamă

După ce Regina Elisabeta a devenit monarh, aceasta a fost mult mai înstrăinată de copiii săi, iar pe primul loc au venit îndatoririle regale. Astfel, Prințul Charles a avut parte de o copilărie dificilă, în care și-a petrecut cea mai mare parte a timpului singur.

Regina Elisabeta a apelat mereu la ajutorul soțului său când a venit vorba de copii. Cu toate acestea, Prințul Philip avea un caracter dificil și diferit de cel al Prințului Charles, scrie presa internațională. Biografii regali susțin că la prima sa aniversare, Prințul Charles a primit cadou o bâtă de cricket de la tatăl său. Prințul Philip își dorea ca fiul său să devină un adevărat bărbat.

Soțul Reginei Elisabeta era determinat să-l transforme pe fiul său timid. Prințul Philip și-a luat în serios datoria de a-l pregăti pe Charles să devină într-o zi un Rege matur. Mama Prințului Charles s-a aflat pe lista celor mai longevivi monarhi.

Reclamă

Ce spun apropiatii Regelui Charles despre copilăria acestuia

Membrii Familie Regale care au crescut alături de Regele Charles au putut să-i observe mult mai bine viața. Una dintre verișoarele sale a declarat într-un interviu din trecut faptul că Charles era ”un băiețel timid și sensibil”.

Lady Mountbatten spune că au fost multe momente în care a trebuit să-l ajute pe Charles să nu pună la suflet toate lucrurile pe care tatăl său i le reproșa. Prințul Charles a fost primul moștenitor al tronului Marii Britanii care a mers la o școală publică.

Ulterior, acesta a mers la școala cu internat la care a învățat și tatăl său. Prințul Charles nu a reușit să se integreze cu ușurință, iar viața lui acolo a fost una dificilă. Biografii regali susțin că multă vreme Prințul a fost ”agresat” de colegii săi de școală.

Apropiații Familie Regale susțin că Regina Elisabeta nu obișnuia să vorbească cu Prințul Charles despre sentimentele acestuia. Prințul Charles a încercat mereu să obțină aprobarea tatălui său și atenția mamei sale, susțin sursele internaționale.

Cum s-a apropiat Charles de părinții săi

În ciuda relației dificile pe care a avut-o cu părinții săi, Charles a avut multe exemple bune de urmat în familie. Acesta a moștenit dragostea pentru activitățile de caritate de la mama și tatăl său.

Totodată, Charles s-a apropiat de natură datorită pasiunii Prințului Philip pentru grădinărit și nu numai. La momentul la care Charles a împlinit vârsta de 60 de ani, Regina și-a exprimat mândria pe care o are față de activitățile desfășurate de fiul său. 

Regele Charles a reușit în cele din urmă să se apropie de părinții săi. Relațiile dintre ei s-au îmbunătățit pe măsură ce Regina Elisabeta a avut mai mult timp pentru familia sa. Regele Charles a declarat în timpul unui film realizat de BBC faptul că se simte norocos să fie fiul Reginei Elisabeta a II-a.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×