Reclamă

Prințul Archie împlinește 4 ani în ziua în care Regele Charles este încoronat. Meghan Markle îi serbează ziua de naștere cu o petrecere restrânsă

Prințul Archie împlinește 4 ani în ziua în care Regele Charles este încoronat. Meghan Markle îi serbează ziua de naștere cu o petrecere restrânsă. Ducesa de Sussex va fi acasă alături de cei doi copii ai săi, Archie și Lilibet.

Publicat: 6 mai 2023, 6:43

Micuțul Archie se va bucura de compania mamei sale, dar și a rudelor apropiate. La aniversarea sa de 4 ani nu va fi prezent și Prințul Harry. Ducele de Sussex se va afla în timpul petrecerii la încoronarea Majestății Sale în Marea Britanie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Archie împlinește 4 ani în ziua în care Regele Charles este încoronat

Aniversarea Prințului Archie va fi celebrată în Statele Unite ale Americii. Meghan Markle a fost invitată la încoronarea Regelui Charles.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle stă pe un fotoliu alb îmbrăcată cu o cămașă din denim și îl ține în brațe be fiul ei Archie îmrăcat într-un body alb cu mâneci scurte
Piesa vestimenară cu care Meghan Markle a atras atenția a fost o cămașă din denim pe care a purtat-o ​​în timpul unui videoclip în care îi citea o poveste fiului ei Archie pentru Save the Children UK / Hepta

Cu toate acestea, Ducesa de Sussex a decis să refuze invitația pentru a putea fi alături de fiul său. Archie a împlinit vârsta de patru anișori pe data de 6 mai 2023. Tot în această zi a avut loc și încoronarea Regelui Charles.

Reclamă

Ziua micuțului a fost celebrată prin intermediul unei petreceri restrânse, relatează People. Meghan și-a dorit să marcheze evenimentul emoționant. Ducesa de Sussex a petrecut aceste clipe importante alături de cei dragi. Sursele susțin că printre invitații Ducesei de Sussex s-a aflat și mama acesteia Doria Ragland.

Archie are o relație foarte bună cu bunica sa. Doria a ajutat-o de-a lungul timpului pe Meghan cu îngrijirea micuților săi.

Ducesa de Sussex este mama mândră a doi copii. Archie și Lilibet se înțeleg foarte bine între ei. În trecut Meghan povestea despre cât de grijuliu este Archie cu surioara lui mai mică. Ducele și Ducesa de Sussex își cresc copiii în armonie, departe de ochii curioșilor.

Reclamă

Archie și Lilibet apar rareori la evenimentele publice. De altfel, experții regali susțin că Lilibet va juca un rol important în viitor.

Cum Archie este încă un copil, Meghan preferă să-l ferească de curiozitățile presei internaționale. Câteva imagini cu fiul său au apărut doar atunci când Ducii de Sussex au lansat documentarul despre viața lor personală.

Prințul Harry nu va participa la aniversarea fiului său

De la petrecerea aniversară a prințului Archie va lipsi chiar tatăl acestuia. Ducele de Sussex nu va putea să fie prezent la evenimentul restrâns din California. Meghan va găzdui petrecerea aniversară la reședința lor privată. Din nefericire, prințul Harry va fi plecat în tot acest timp.

El se va afla la încoronarea tatălui său. Deși nu i-a fost ușor să ia această decizie, Ducele vra să demonstreze că își iubește și își respectă tatăl. Recent s-a aflat faptul că Prințul Harry nu a va petrece mult timp la încoronarea Regelui Charles.

Prințul Harry a venit cu un avion în Marea Britanie pe data de 5 mai 2023. Acesta va sta în Marea Britanie în ziua încoronării, dar va pleca ulterior. Sursele apropiat susțin că avionul Ducelui va decola la două ore după încheierea ceremoniei de încoronare.

Ducele de Sussex ca avea de efectuat un zbor de 11 ore. Avionu acestuia nu va avea nicio escală. Ulterior Prințul Harry se va întoarce alături de familia sa și va putea să celebreze aniversarea fiului său, Archie. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×