Reclamă

Meghan Markle vrea să-și dezvolte afacerile. Ducesa de Sussex a semnat un contract cu agenția de la Hollywood WME

Meghan Markle vrea să-și dezvolte afacerile pe fondul tensiunilor regale. Ducesa de Sussex a semnat un contract cu agenția de la Hollywood WME. Pare hotărâtă să facă lucruri mai mari decât ceea ce a realizat până acum.

Publicat: 28 aprilie 2023, 11:30

Meghan Markle a semnat pentru reprezentare cu agenția de la Hollywood WME. Cu toate acestea, nu se va întoarce la actorie prea curând. Agenția globală de divertisment a anunțat vestea prin intermediul Twitter, publicând o fotografie portret cu Ducesa de Sussex. În imagine, Meghan Markle poartă o rochie fără mâneci și are părul coafat elegant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle vrea să-și dezvolte afacerile

„Suntem onorați să anunțăm că WME o reprezintă acum pe Meghan, Ducesa de Sussex în toate domeniile”, scrie pe tweetul agenției.

„Agenția se va concentra pe dezvoltarea afacerilor sale în mai multe paliere ale agenției și ecosistemului său mai larg. Inclusiv producția de film și televiziune, parteneriate cu brand-uri și multe altele”.

Cu toate acestea, potrivit Variety, „actoria nu va fi un domeniu de interes”.

În plus, WME va reprezenta și Archewell, platforma de creație de conținut a actriței, pe care a lansat-o alături de soțul ei, Prințul Harry, în vârstă de 38 de ani.

Reclamă
Meghan Markle și Prințul Harry la un eveniment public din Londra din 2019
Primele imagini cu Meghan Markle după botezul fiicei sale au început să circule în mediul online. Ducesa de Sussex a fost pozată pe străzile din Los Angeles / Getty Images

Echipa ei WME îl va include și pe CEO-ul Endeavour, Ari Emanuel, dar și pe Brad Slater și Jill Smoller. Aceștia o reprezintă și pe una dintre cele mai bune prietene ale lui Markle, Serena Williams.

Vestea noii reprezentări a lui Markle vine în timp ce ea a păstrat discreția pe măsură ce se apropie încoronarea Regelui Charles al III-lea, care va avea loc pe 6 mai.

Reclamă

În ciuda faptului că a fost invitată să participe împreună cu Prințul Harry, sursele au declarat pentru Page Six că mama a doi copii a decis să rămână în California. Ziua memorabilă are loc în ziua în care fiul ei cel mare, Archie, împlinește patru ani.

„Nu era posibil ca Meghan să piardă ziua de naștere a fiului ei”, a mai spus sursa.

O a doua sursă a declarat: „Au trebuit să ia o decizie care să pară autentică. Mai ales după tot ce s-a spus și toate lucrurile care s-au întâmplat”.

„Cuvintele pe care Harry și Meghan le-au spus despre importanța familiei lor se potrivesc cu acțiunile lor. Le pasă de familia lor, așa că Meghan va rămâne în California”.

Ce spun surse din Familia Regală despre neparticiparea Ducesei de Sussex

Cât despre Prințul Harry, el va participa la eveniment în ciuda tensiunilor cu Familia Regală. Acestea au început când au renunțat la rolurile de duce și ducesă de Sussex în 2020 și au continuat pe parcursul anilor.

Cuplul, care s-a bucurat recent de o ieșire la meciul Lakers, a acuzat apoi Familia Regală că a făcut acuzații rasiale și că le-a ignorat cererile de ajutor atunci când aceasta a fost afectată de depresie în timp ce era însărcinată cu Archie.

De atunci, Prințul Harry și-a exprimat dorința de a-și auzi tatăl scuzându-se atât față de el, cât și față de soția sa după presupusul tratament dur pe care l-au suferit din partea familiei, inclusiv a fratelui său mai mare, Prințul William.

Încoronarea va fi prima dată când Harry își va vedea familia după lansarea cărții sale, „Spare”.

O persoană din interiorul Familiei Regale a spus despre Harry și familia sa: „Chiar dacă Meghan nu merge, va fi totuși o întâlnire extrem de incomodă”.

Cu toate acestea, ei sunt „încântați că nu vine”, a declarat fostul reporter BBC Tom Bower pentru Page Six.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×