Reclamă

Regele Charles a inclus-o pe Meghan Markle în programul de încoronare. Monarhul își dorește să reia legătura cu Ducii de Sussex

Regele Charles a inclus-o pe Meghan Markle în programul de încoronare. Monarhul își dorește să reia legătura cu Ducii de Sussex și își exprimă dragostea față de familia acestora. Prințul Harry și Meghan Markle au fost deja invitați la ceremonia de încoronare a Regelui. Ducesa de Sussex a refuzat invitația.

Publicat: 19 aprilie 2023, 12:01

Meghan Markle nu va putea fi prezentă la ceremonia de încoronare a Regelui Charles. Aceasta a ales să rămână în Statele Unite ale Americii pentru a avea grijă de cei doi copii ai săi, Archie și Lilibet. Ducele de Sussex și-a confirmat deja prezența și urmează să vină în Marea Britanie în săptămânile de dinaintea încoronării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a inclus-o pe Meghan Markle în programul de încoronare

Regele Charles este dispus să se împace cu Ducii de Sussex. Acesta nu vrea să lase neînțelegerile apărute în ultimele luni să creeze o prăpastie și mai mare între Familia Regală Britanică și Ducii de Sussex. Cea mai recentă decizie a Regelui i-a luat prin surprindere pe admiratorii Casei Regale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Acesta a inclus-o pe Meghan Markle în programul de încoronare prin lansarea celui mai recent suvenir. Monarhul a publicat o fotografie în care apare alături de familia Prințului și Prințesei de Wales, dar și de familia Ducilor de Sussex.

Reclamă

Imaginea este inclusă în programul de suveniruri pentru încoronare. Imaginea poate fi achiziționată de admiratorii Casei Regale. Meghan Markle nu va participa la încoronarea care va avea loc pe 6 mai 2023. Imaginea publicată de Rege a fost surprinsă în grădinile Clearance în anul 2018.

Fotografia a marcat cea de-a 70-a aniversare a Regelui Charles.

Fotografia a stârnit multe reacții în mediul online. Unii admiratori l-au criticat pe rege, în timp ce alții au criticat familia Ducilor de Sussex. Părerile sunt împărțite în ceea ce privește prezența Prințului Harry la încoronare.

Reclamă

Ce reacție au avut oamenii după publicarea fotografiei cu Meghan Markle

Regele și-a dorit să includă familia Ducilor de Sussex în programul de încoronare. Cu toate acestea, decizia lui a ajuns să fie intens criticată de admiratorii Casei Regale. Fotografia făcută în 2018 a stârnit multe reacții în mediul online.

”Prințul Harry, Meghan, Archie și Lilibet au fost în Marea Britanie la Jubileul Reginei Elisabeta. Regele Charles nu a putut face atunci o fotografie cu fiul său? A folosit o poză veche din 2018? Nici măcar nu a participat la petrecerea aniversară a nepoatei sale, Lilibet”, a scris o persoană în mediul online.

”Ofertă de pace? A folosit o fotografie de la botezul lui Archie pentru aniversarea de 3 anișori a băiatului. Nu are o fotografie recentă cu nepoții săi”, a scris un alt admirator al Familiei Regale.

Reacțiile au fost împărțite, după cum relatează New York Post. Fotografia publicată de Regele Charles va fi pusă în vânzare și va putea fi achiziționată până în ziua încoronării. Poza costă 25 de dolari, iar banii strânși vor fi donați fundațiilor de caritate susținute de Regele Charles.

Apropiații Familiei Regale susțin că vizita Prințului Harry în Marea Britanie va fi una de scurtă durată. Ducele va participa la încoronare, iar mai apoi s va întoarce în Statele Unite ale Americii. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×