Reclamă

Regele Charles și Regina Camilla au ales meniul pentru încoronare. Ce feluri de mâncare vor prepara bucătarii regali

Regele Charles și Regina Camilla au ales meniul pentru încoronare. Cuplul Regal a decis ce feluri de mâncare vor fi preparate de bucătării regali. Încoronarea Majestății Sale va avea loc pe 6 mai 2023. Pregătirile sunt aproape gata, iar membrii familiei regale au participat deja la câteva repetiții de la Westminster Abbey.

Publicat: 19 aprilie 2023, 6:59

Bucătării regali au o responsabilitate uriașă pe umerii lor. Aceștia trebuie să pregătească preparatele care vor fi servite după ceremonia de încoronare. Palatul Buckingham a făcut publică prima listă cu rețete care vor fi servite la masa de prânz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles și Regina Camilla au ales meniul pentru încoronare

Celebrarea prânzului mare al încoronării va avea loc după ceremonia de încoronare. Celebrările se vor face pe perioada 6 – 8 mai. Preparatele regale conțin rețete cu spanac, fasole și tarhon. Palatul a publicat și un videoclip tutorial cu un bucătar de la palat care pregătește felul principal care va fi servit la masa de prânz din ziua încoronării.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

”Vă prezentăm…Coronation Quiche! Majestățile lor au ales personal rețeta principală care va fi servită la masa de prânz.”

Reclamă

Cuplul regal și-a dorit să facă rețeta publică pentru ca oamenii din lumea întreagă să poată servi preparatul.

Instrucțiunile și modul de preparare sunt prezentate cu atenie în videoclipul făcut public de palatal Buckingham.

Rețeta nu este deloc una complicată, iar preparatul poate servit cald sau rece, în funcție de preferințe. Familia Regală a remarcat faptul că preparatul poate fi adaptat cu ușurință în funcție de gusturile fiecărei personae.

Reclamă

Ce evenimente vor avea parte în ziua încoronării

Regele Charles și Regina Camilla au plănuit o mulțime de evenimente care vor avea loc în perioada celebrării încoronării. Regele Charles a invitat deja câțiva artiști care să cânte la concertul susținut după încoronare. Ed Sheeran și Adele au refuzat invitația regală. Programul artiștilor nu le va permite ca aceștia să performeze pe scena regală.

Oamenii din Marea Britanie vor putea participa la petrecerile care se vor ține în cinstea Regelui și Reginei. Majestățile vor fi încoronate la Westminster Abbey, iar celebrarea momentului va continua în zilele următoare în întregul Regat Unit.

Evenimentele și petrecerile au ca scop stimularea spiritului comunitar și reducerea singurătății. Evenimentele sunt sprijinite de organizație de caritate. Regina Camilla a participat la prânzuri comunitare care au avut loc în Marea Britanie.

Aceasta își dorește un astfel de prânz și în ziua încoronării. Un astfel de prânz a fost organizat pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta în iunie 2022. Regele Charles vrea să preia această tradiție și să o aplice în cadrul festivităților de încoronare.

Invitațiile oficiale au fost deja trimise, iar membrii familiei regale și multe figure politice sunt așteptate la evenimentul istoric. La încoronare este așteptat și Prințul Harry.

Acesta se va întoarce din Statele Unite ale Americii fără Meghan Markle. Ducesa de Sussex a decis că nu va fi prezentă la evenimentul important din viața socrului său. Meghan va rămâne în SUA alături de cei doi copii ai săi, Lilibet și Archie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×