Reclamă

Adele și Ed Sheeran au refuzat să cânte la spectacolul după încoronarea Regelui Charles. Cei doi artiști și-au motivat absența

Adele și Ed Sheeran au refuzat să cânte la spectacolul după încoronarea Regelui Charles. Cei doi artiști și-au motivat ulterior absența. Evenimentul la care au fost invitați urmează să aibă loc pe data de 7 mai 2023.

Publicat: 21 februarie 2023, 10:45 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:58

Regele Charles a oferit o listă cu mai mulți artiști pe care și-ar dori să-i aibă invitați la spectacolul ținut în cinstea încoronării sale. Cu toate acestea, câteva dintre personalitățile aflate pe lista Majestății Sale nu-și pot onora prezența din cauza altor angajamente pe care le aveau deja planificate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adele și Ed Sheeran au refuzat să cânte la spectacolul după încoronarea Regelui Charles

O sursă de la Palatul Buckingham a explicat care a fost lista de dorințe privind artiștii ce vor fi invitați la spectacolul ținut după încoronarea Regelui. În ciuda dorinței Majestății Sale, Adele și Ed Sheeran nu vor urca pe scenă în luna mai.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Adele într-o rochie roșie pe covorul roșu de la Premiile Grammy 2023
Adele a surprins publicul într-o ținută impecabilă / Getty Images

Conform publicației The News, cântăreții nu vor urca pe scenă pentru a face spectacol pe data de 7 mai din cauza programului încărcat pe care îl au. Un reprezentant al Palatului Buckingham a răspuns la refuzul artiștilor.

Reclamă

”Regele a sugerat o listă de persoane pe care și-ar dori să le invite. Adele și Ed s-au aflat printre primii invitați. Regele era foarte sigur de faptul că aceștia vor fi parte din concert. Avem o echipă care a luat legătura cu managerii lor.”

”Echipa a primit răspuns din partea celor doi artiști, iar răspunsul a reprezentat pentru noi o dezamăgire masivă. Sunt titanii acestui showbiz și sunt unii dintre cei mai cunoscuți britanici de pe glob. Este mare păcat că nu vor putea participa.”

Mai multe schimbări s-au produs înainte de marele eveniment. Regina Camilla a decis recent să nu poarte Coroana Reginei Mame. Majestatea Sa va opta pentru o altă bijuterie pentru a participa la ceremonia de încoronare.

Reclamă

Cum și-au motivat cei doi artiști absența

Încoronarea Regelui Charles este tot mai aproape. Palatul Buckingham trebuie să pună la punct toate detaliile pentru ca evenimentul să decurgă conform așteptărilor Majestății Sale. Regele și-a dorit să ofere publicului un spectacol.

Acesta ar urma să aibă loc pe data de 7 mai, după ceremonia oficială de încoronare. În ciuda dorinței sale de a-i vedea pe doi dintre cei mai mari artiști britanici pe scenă, Regele a fost nevoit să accepte absența celor doi.

Adele și Ed Sheeran l-au refuzat pe Regele Charle și nu vor putea să-l onoreze cu prezența la spectacol. Un reprezentant al cântărețului Ed Sheeran a motivat absența artistului de pe scenă.

Se pare că Ed urmează să apară la un show din Texas cu o zi înainte de spectacolul ținut după încoronarea Majestății Sale.

Artistul nu-și poate muta data evenimentului din Texas, iar tipul ar fi mult prea scurt pentru a putea ajunge în Marea Britanie să urce pe scenă.

Adele, pe de altă parte, nu are niciun spectacol oficial programat pe data de 7 mai. Vedeta își încheie seria de spectacole din Las Vegas pe data de 25 martie 2023, scriu publicațiile internaționale.

Un alt artist care ar putea urca pe scenă la spectacolul după încoronarea Regelui este Harry Styles. Surse din interiorul Casei Regale spun că Regele și-ar dori ca artistul să participe la concertul ținut în cinstea sa. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×