Reclamă

Camilla Parker Bowles nu vrea să poarte Coroana Reginei Mame. Motivul pentru care soția Regelui Cherles a luat această decizie

Camilla Parker Bowles nu vrea să poarte Coroana Reginei Mame. Soția Regelui Charles a decis să refuze bijuteria regală. Ducesa de Cornwall trebuie să aleagă o altă bijuterie pentru încoronarea Regelui Charles. Evenimentul va avea loc pe data de 6 mai 2023.

Publicat: 20 februarie 2023, 6:00

Camilla urmează să devină prima regină consort care este încoronată din ultimii 100 de ani. Cea care s-a bucurat de acest privilegiu a fost Regina Mamă Elisabeta. Aceasta a fost încoronată alături de soțul său, Regele George al VI-lea în 1937.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camilla Parker Bowles nu vrea să poarte Coroana Reginei Mame

Una dintre propunerile de bijuterii care să fie purtate de către Regina consort a fost Coroana Reginei Mamă. Bijuteria superbă este împodobită cu unul dintre cele mai rare diamante, Koh-i-Noor. S-a speculat faptul că Regina Camila va purta această coroana în luna octombrie a anului 2022.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Coroana Reginei Mame pe capul acesteia în timp ce este pozată alături de fiica sa, Prințesa Elisabeta a II-a
Regina Mamă a fost încoronată alături de Regele Geroge al VI-lea în 1937 / Profimedia Images

Totuși, experții regali au sfătuit-o pe soția Regelui Charles să renunțe la această alegere pentru a nu crea tensiuni diplomatice. Diamantul rar se află în colecția de bijuterii a Familiei Regale de mai bine de 175 de ani.

Reclamă

De-a lungul timpului s-au iscat o mulțime de discuții privind posesorul de drept al diamantului, acesta făcând parte din istoria colonială.

Diamantul a fost pentru prima dată găsit într-o mină din India. Acesta a fost atestată încă de la începutul secolului al IV-lea. Koh-i-Noor este unul dintre cele mai rare și mai mari diamante din întreaga lume.

Acesta a fost deținut de-a lungul timpului de o mulțime de împărați din India. Acesta a ajuns pentru prima dată în Marea Britanie în anul 1849, când i-a fost oferit în dar Reginei Victoria. Diamantul face parte de atunci din colecția de bijuterii a Casei Regale.

Reclamă

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, guvernul Indian a ridicat mai multe probleme privind grija britanicilor față de diamantul atât de rar.

Pentru a evita posibilele tensiuni politice, Reginei Camilla i s-a sugerat să nu poarte Coroana Reginei Mame, ce ape care se află diamantul Koh-i-Noor.

Regina Camilla a fost diagnosticată cu COVID-19

Regina Camilla are multe lucruri de pus la punct înainte de a participa la ceremonia de încoronare. Aceasta trebuie să aleagă o nouă coroană pe care o va purta în ziua marelui eveniment. În prezent nu se poate ocupa de îndatoririle regale.

Majestatea Sa a fost diagnosticată cu COVID-19 și este nevoită să stea în izolare. După aflarea veștii, Regina a ales să se izoleze. Regele Charles al III-lea nu prezintă simptome și nu se află în izolare alături de soția sa. Palatul Buckingham a fost cel care a făcut anunțul public.

Acesta a declarat că Regina Consort se simte bine și prezintă simptomele unei răceli ușoare. Majestatea Sa și-a cerut iertare deoarece a fost nevoită să-și anuleze evenimentele la care urma să participe.

Regina Consort are toate cele trei doze de vaccin. Aceasta s-a infectat pentru prima dată cu COVID-19 în luna februarie a anului 2022. Atunci a fost izolată alături de soțul său, Regele Charles al III-lea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×