Reclamă

Ducesa de Sussex ar fi supărată pe dezvăluirile Prințului Harry despre modul în care acesta și-a pierdut virginitatea

Ducesa de Sussex ar fi supărată pe dezvăluirile Prințului Harry despre modul în care acesta și-a pierdut virginitatea. Un expert regal crede că Meghan este jenată de întreaga situație în care a fost pusă fără voia ei.

Publicat: 10 februarie 2023, 7:45 / Actualizat: 10 februarie 2023, 13:33

Așa cum se întâmplă de obicei cu presa britanică, există așa-numiți "experți regali" care de obicei își dau cu părerea despre ceea ce se întâmplă în interiorul Palatului Buckingham. Unii dintre ei au scos la iveală de-a lungul timpului mai multe secrete care au stârnit rumoare în jurul membrilor regali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai recent caz este cel al lui Meghan Markle. Potrivit presei, acesta s-ar fi rușinat de detaliile dezvăluite de soțul ei, Prințul Harry, în cartea sa „Spare”. Ducele de Sussex povestește acolo despre cum și-a pierdut virginitatea.

Ducesa de Sussex ar fi supărată pe dezvăluirile Prințului Harry

În cartea sa, Harry spune că și-a pierdut virginitatea cu o femeie mai în vârstă decât el. Totul s-a întâmplat în spatele unui pub unde consumaseră alcool. Potrivit Daily Mail, acea femeie se numește Sasha Walpole. Ea a acordat un interviu tabloidului și a susținut și recunoscut că este acea femeie despre care vorbește Harry în cartea sa.

Dar, potrivit „expertului regal” Kinsey Schofield, Meghan trebuie să „se simtă puțin jenată” după dezvăluiri. Kinsey a mers mai departe spunând că, dacă Prințesa Diana ar fi reușit să se impună în fața lui Charles și și-ar fi trimis copiii la altă școală decât Eaton, povestea ar fi fost diferită.

Prințul Harry în timpul unui interviu pe care l-a oferit după ce și-a lansat cartea Spare
Prințul Harry nu a intenționat să rănească Familia Regală Britanică. Ducele de Sussex a fost sincer cu admiratorii săi din întreaga lume / Profimedia Images
Reclamă

În urmă cu câteva zile, actorul Rupert Everett a asigurat că ceea ce a publicat Harry în cartea sa despre cum și-a pierdut virginitatea este o minciună. Acesta a mai menționat că știe adevărul despre cele întâmplate, deși a refuzat să dea nume.

„Sasha spune că a fost ea pentru a opri căutarea. Și cu oameni ca Rupert Everett care emiteau supoziții, căutarea era pe cale să escaladeze”.

Walpole, în vârstă de 40 de ani, a spus că a decis să vorbească acum doar pentru că Harry a menționat asta în cartea sa.

Reclamă

„Am ținut asta secret timp de 21 de ani. Nu aș fi spus niciodată nimic dacă nu ar fi pus informațiile în cartea lui. Sunt aici să-mi spun povestea cu vorbele mele. Sunt doamna despre care a scris Prințul Harry în cartea lui atunci când a povestit cum și-a pierdut virginitatea”, a mai comentat ea.

Meghan Markle pregătește și ea o carte de memorii

Recent s-a aflat că Meghan Markle pregătește și ea o carte de memorii. Familia Regală a Marii Britanii e foarte îngrijorată cu privire la proiectul Ducesei de Sussex. La fel s-a întâmplat și în cazul Prințului Harry și tensiunile dintre cele două familii au crescut.

Pe lângă Spare a Prințului Harry, Meghan Markle vrea și ea să facă propriile destăinuri. Soția lui Harry pregătește și ea o carte cu memoriile sale în care, potrivit unei surse citate de British Daily Mail, „nu va lăsa nicio piatră neîntoarsă” despre viața ei din perioada în care a făcut parte din Familia Regală.

Cartea face parte dintr-un acord pe care Meghan și Harry l-au semnat în 2021 cu editorul Penguin Random House.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×