Reclamă

Regina Camilla i-a făcut „viața un coșmar lui Kate Middleton”. Ce spun sursele regale despre comportamentul ei din ultimii ani

Regina Camilla i-a făcut „viața un coșmar lui Kate Middleton”. După ce a aflat că Charles are asigurată coroana, comportamentul ei s-a schimbat drastic. Sursele regale au mărturisit că ea a avut o altă atitudine înainte ca el să devină monarh.

Publicat: 20 ianuarie 2023, 7:40

RadarOnline.com a aflat despre protocolul Camillei la Palat în anii dinaintea morții Reginei Elisabeta. Acest lucru a provocat o tensiune masivă între ea și dragostea de multă vreme a Prințului William.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regina Camilla i-a făcut „viața un coșmar lui Kate Middleton”

Oamenii din interior au spus că o sursă de dispută a provenit din faptul că Camilla a făcut în așa fel încât părinții lui Kate să folosească intrarea servitorilor atunci când vizitau Palatul Kensington.

Dar asta nu este tot. Camilla ar fi forțat-o și pe Kate să facă o reverență când s-au întâlnit, au susținut sursele. Ea a făcut-o pe Kate să simtă că este dintr-un rang social inferior în ierarhia familiei regale.

„Camilla nu se poate opri din a se bucura. Este hotărâtă să facă din viața lui Kate un coșmar”, a spus o persoană din interiorul Palatului, susținând că a crezut că este „potrivit și ca Middletons să folosească intrarea servitorilor la fel ca restul oamenilor de rând”.

Mai mult, Camilla și-a dorit ca propriii ei copii, Laura și Tom, să obțină titluri de cavaler sau alte onoruri. Se pare că „așa se cuvine descendenților reginei Marii Britanii”, a mai susținut sursa.

Reclamă

Recent, Ducele de Sussex și-a amintit cum el și fratele său se gândeau la Regina Camilla drept o persoană ”rea, la fel ca toate memele vitrege din basme”. Harry susține că el și William au avut mai multe întâlniri private cu Camilla. Acestea au reprezentat o formalitate pentru ca adolescenții să se obișnuiască cu ideea unei noi povești de iubire dintre Charles și viitoarea lor mamă.

Cu toate acestea, Prințul William și Prințul Harry au ajuns să o cunoască pe viitoarea Regină. Se pare că ei au ajuns să o îndrăgească imediat.

Cum se comportă Regele Charles cu fiii săi

Reclamă

William și Kate s-au retras, au susținut cei din interior. S-au simțit ca și cum ar avea „șanse mici de succes”. Sursele regale au adăugat că: „Pentru moment, Charles și Camilla dețin toate cărțile”.

De atunci, între familia regală și fiul cel mai mic al lui Charles, Prințul Harry, s-a creat și mai multă animozitate după lansarea memoriului său, Spare, și debutul documentarului Harry & Meghan.

Nu se știe dacă Harry va participa sau nu la viitoarea încoronare a lui Charles. Evenimentul va avea loc pe 6 mai.

Reprezentanții Palatului Buckingham au spus că ceremonia va „reflecta rolul monarhului de astăzi și va privi spre viitor, având în același timp rădăcinile în tradiții și spectacol de lungă durată”.

La scurt timp după ce a preluat conducerea, Regele Charles al III-lea și-a prezentat-o pe „draga” soție, Camilla, drept Regina Consort. Apoi le-a dat oficial lui William și Kate noul titlu de Prinț și Prințesă de Wales. Ei au lăsat în urmă titlurile de Duce și Ducesă de Cambridge.

Charles l-a menționat și pe fiul său înstrăinat, Harry, și pe nora sa, Meghan Markle, în timpul discursului. Cu toate acestea, el nu a reușit să le dea un nou titlu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×