Reclamă

Regina Camilla i-a făcut „viața un coșmar lui Kate Middleton”. Ce spun sursele regale despre comportamentul ei din ultimii ani

Regina Camilla i-a făcut „viața un coșmar lui Kate Middleton”. După ce a aflat că Charles are asigurată coroana, comportamentul ei s-a schimbat drastic. Sursele regale au mărturisit că ea a avut o altă atitudine înainte ca el să devină monarh.

Publicat: 20 ianuarie 2023, 7:40

RadarOnline.com a aflat despre protocolul Camillei la Palat în anii dinaintea morții Reginei Elisabeta. Acest lucru a provocat o tensiune masivă între ea și dragostea de multă vreme a Prințului William.

Regina Camilla i-a făcut „viața un coșmar lui Kate Middleton”

Oamenii din interior au spus că o sursă de dispută a provenit din faptul că Camilla a făcut în așa fel încât părinții lui Kate să folosească intrarea servitorilor atunci când vizitau Palatul Kensington.

Dar asta nu este tot. Camilla ar fi forțat-o și pe Kate să facă o reverență când s-au întâlnit, au susținut sursele. Ea a făcut-o pe Kate să simtă că este dintr-un rang social inferior în ierarhia familiei regale.

„Camilla nu se poate opri din a se bucura. Este hotărâtă să facă din viața lui Kate un coșmar”, a spus o persoană din interiorul Palatului, susținând că a crezut că este „potrivit și ca Middletons să folosească intrarea servitorilor la fel ca restul oamenilor de rând”.

Mai mult, Camilla și-a dorit ca propriii ei copii, Laura și Tom, să obțină titluri de cavaler sau alte onoruri. Se pare că „așa se cuvine descendenților reginei Marii Britanii”, a mai susținut sursa.

Reclamă

Recent, Ducele de Sussex și-a amintit cum el și fratele său se gândeau la Regina Camilla drept o persoană ”rea, la fel ca toate memele vitrege din basme”. Harry susține că el și William au avut mai multe întâlniri private cu Camilla. Acestea au reprezentat o formalitate pentru ca adolescenții să se obișnuiască cu ideea unei noi povești de iubire dintre Charles și viitoarea lor mamă.

Cu toate acestea, Prințul William și Prințul Harry au ajuns să o cunoască pe viitoarea Regină. Se pare că ei au ajuns să o îndrăgească imediat.

Cum se comportă Regele Charles cu fiii săi

Reclamă

William și Kate s-au retras, au susținut cei din interior. S-au simțit ca și cum ar avea „șanse mici de succes”. Sursele regale au adăugat că: „Pentru moment, Charles și Camilla dețin toate cărțile”.

De atunci, între familia regală și fiul cel mai mic al lui Charles, Prințul Harry, s-a creat și mai multă animozitate după lansarea memoriului său, Spare, și debutul documentarului Harry & Meghan.

Nu se știe dacă Harry va participa sau nu la viitoarea încoronare a lui Charles. Evenimentul va avea loc pe 6 mai.

Reprezentanții Palatului Buckingham au spus că ceremonia va „reflecta rolul monarhului de astăzi și va privi spre viitor, având în același timp rădăcinile în tradiții și spectacol de lungă durată”.

La scurt timp după ce a preluat conducerea, Regele Charles al III-lea și-a prezentat-o pe „draga” soție, Camilla, drept Regina Consort. Apoi le-a dat oficial lui William și Kate noul titlu de Prinț și Prințesă de Wales. Ei au lăsat în urmă titlurile de Duce și Ducesă de Cambridge.

Charles l-a menționat și pe fiul său înstrăinat, Harry, și pe nora sa, Meghan Markle, în timpul discursului. Cu toate acestea, el nu a reușit să le dea un nou titlu.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roz care ilustrează una dintre cele trei zodii care se despart pe 5 februarie 2023
Horoscop
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar putea să întâmpine multe probleme pe plan amoros. Zodiile trebuie să învețe să treacă peste problemele...
2
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează cea mai arogantă zodie
Horoscop
Cea mai arogantă zodie. Nativul care intră mereu în conflicte cu cei din jurul său
Te-ai întrebat vreodată care este cea mai arogantă zodie? Astrele spun că acest nativ intră deseori în conflicte cu ceilalți din cauza personalității puternice pe care o are. Dintre cele 12 zodii, aceasta este...
3
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-un costum de zână rea
Horoscop
Zodii care își doresc mereu răzbunare. Nu uită și nu iartă nimic
S-ar putea să fii surprinsă să afli că unele semne zodiacale se mulțumesc să lase lucrurile să meargă mai departe, fără a dori să le facă rău celor care le-au rănit. Apoi sunt cei...
4
O femeie frumoasă cu părul alb care stă în fața unui birou
Frumusețe
Modalități de stilizare a părului alb. Care sunt sfaturile specialiștilor în frumusețe
Părul alb poate arăta incredibil dacă este aranjat corespunzător. Specialiștii în frumusețe îți vin în ajutor și îți oferă câteva trucuri utile. Iată câteva modalități de stilizare a părului alb. În felul acesta te...
5
O femeie frumoasă care paortă ochelari și zâmbește pentru a ilustra care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Care este principala alegere a stiliștilor în 2023
Stiliștii au dezvăluit care este coafura sexy care te ajută să pari mai tânără dacă ai peste 40 de ani. Aceasta este principala alegere a specialiștilor în frumusețe în anul 2023 pentru clientele lor....
PARTENERI
×