Reclamă

Kate Middleton este „rănită” de acuzațiile Prințului Harry. Ce spun experții regali despre reacția Prințesei de Wales

Kate Middleton este rănită de acuzațiile Prințului Harry. Experții regali au dezvăluit mai multe despre reacția pe care ar fi avut-o Prințesa de Wales în momentul în care Ducele de Sussex a oferit interviurile publice privind conținutul care se află în cartea sa de memorii, Spare.

Publicat: 11 ianuarie 2023, 5:31

Ducele de Sussex a adus mai mult acuzații Familiei Regale Britanice. Printr emembrii la care a făcut referire s-au numărat și Kate Middleton și Prințul William. De altfel, Harry spune că ar fi fost implicat într-un conflict violent cu fratele său mai mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton este „rănită” de acuzațiile Prințului Harry

Prințesa de Wales nu a făcut nicio declarație publică cu privire la acuzațiile pe care le-a primit din partea Prințului Harry. Membrii Familiei Regale Britanice au decis să păstreze tăcerea în această perioadă. Ducele de Sussex spune că ar fi încântat să reia legătura cu familia sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul William, Prințul Harry, Meghan Markle, Anzac Day 2018, în Westminster Abbey. Toți trei s-au îmbrăcat în negru și stau pe scaune roșii
În anul 2018, Ducii de Sussex și Ducii de Cambridge apăreau mai des împreună la evenimente. Prințul William, Prințul Harry și Meghan Markle au stat împreună la slujba de Anzac Day, în Westminster Abbey, în 2018 / Getty Images

Totuși, acesta își dorește ca legăturile să fie bazate pe adevăr și încredere. Experți regali susțin faptul că Prințesa de Wales este ”rănită și supărată” din cauza declarațiilor făcute de Prințul Harry. Multe dintre ele au fost făcute chiar de aniversarea de 41 de ani a Prințesei de Wales.

Reclamă

Tom Bower, autorul cărții ”Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors” a fost cel care a explicat pentru publicația Page Six de ce soția Prințului William este nemulțumită de comentariile făcute de Prințul Harry. La începutul lunii ianuarie, Prințul Harry a vorbit despre relația dintre Meghan Markle și cumnata sa.

Harry a susținut că Prințesa de Wales nu a fost dispusă să o cunoască pe Meghan Markle și a preferat să o judece mai întâi. De altfel, Ducele de Sussex a mai declarat că Prințesa de Wales a cerut ca rochiile domnișoarelor de onoare de la nunta sa să fie refăcute cu doar patru zile înainte de nuntă.

Motivul ar fi fost acela că rochia Prințesei Charlotte nu se potrivea așa cum ar fi trebuit. Harry susține că Meghan Markle ”era prăbușită la podea în lacrimi” din cauza certurilor avute cu Prințesa de Wales.

Reclamă

Ce spune Prințul Harry despre Kate Middleton

Ducele de Sussex a spus tot adevărul despre relația pe care o are cu fratele său, dar și cu soția acestuia. Prințul Harry a fost supărat pe Prințesa de Wales după ce aceasta i-a făcut soția să plângă cu puțin înainte de nuntă.

Ducele de Sussex susține că Prințesa de Wales a încercat ulterior să-și ceară scuze și i-a adus un buchet de flori lui Meghan Markle. Însă experții regali susțin că neînțelegerile dintre Kate și Meghan au fost mult mai mari.

Se pare că Meghan Markle ar fi fost de multe ori corectată de către Prințesa de Wales. Kate Middleton ar fi avut comentarii răutăcioase la adresa lui Meghan Markle deoarece aceasta nu cunoștea toate regulile de etichetă.

Ducele de Sussex a mai povestit despre un mic incident care ar fi avut loc în anu 2018. Meghan Markle i-ar fi cerut lui Kate Middleton să-i împrumute balsamul de buze înainte de a intra la un eveniment. Se pare că Prințesa de Wales nu ar fi fost dornică să-și împartă produsele de make up cu Meghan Markle.

Mai multe detalii au ieșit la iveală în urma dezvăluirilor făcte de Prințu Harry în cartea sa de memorii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×