Reclamă

Kate Middleton este pregătită să aibă titlul de Regină Consort. Ce schimbări au remarcat experții regali la Prințesa de Wales

Kate Middleton este pregătită să aibă titlul de Regină Consort. Experții regali au observat câteva schimbări în limbajul corporal al Prințesei de Wales. Se pare că aceasta și-a asumat complet responsabilitățile pe care urmează să le aibă atunci când soțul său va urca pe tronul Marii Britanii.

Publicat: 10 ianuarie 2023, 11:09

Kate Middleton a aniversat pe 9 ianuarie vârsta de 41 de ani. Prințesa de Wales este deja obișnuită cu atenția pe care o primește din partea admiratorilor Casei Regale. În ciuda presiunii din partea mediei, Kate reușește să rămână concentrată pe ceea ce are de făcut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton este pregătită să aibă titlul de Regină Consort

Kate Middleton a devenit Prințesă de Wales în luna septembrie, la doar o zi după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Experții regali spun că soția Prințului William ”a îmbrățișat” complet ideea de a fi Regină Consort într-o zi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton într-un costum elegant la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a
Kate Middleton a avut o apariție elegantă la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a / Profimedia Images

Experții spun că au remarcat o schimbare ”dramatică” în ceea ce privește exprimarea și limbajul corporal al Prințesei de Wales. Kate Middleton este mult mai sigură și asumată atunci când apare în public.

Reclamă

Analiza a fost efectuată de către Darren Stanton, iar lucrurile par să arate foarte bine pentru viitorul Casei Regale. Kate a fost întotdeauna o femeie asumată, spun experții pentru Express.co.uk.

Aceasta și-a dat seama încă de la început de responsabilitățile care vor cădea pe umerii săi în momentul în care va intra în Familia Regală Britanică. Mai mult, Kate deține acum titlul de Prințesă de Wales, care i-a aparținut în trecut Prințesei Diana.

Este o onoare și responsabilitate care atârnă acum pe umerii soției Prințului William. Însă Prințesa de Wales nu este înspăimântată de viitor. Experții regali spun că aceasta este mai pregătită ca niciodată să îi fie alături soțului său. Prințul William va urca pe tronul Marii Britanii după moartea Regelui Charles.

Reclamă

Care a fost parcursul lui Kate Middleton în Familia Regală Britanică

Prințesa de Wales a intrat în Familia Regală Britanică în luna aprilie a anului 2011, atunci când a avut loc nunta sa cu Prințul William. Experții regali spun că Prințesa de Wales a reușit de-a lungul timpului să evolueze într-un mod extraordinar.

Primele sale apariții în public arătau o femeie timorată și speriată să vorbească în public. Acum, Kate este o femeie încrezătoare, cu zâmbetul pe buze și pregătită să se confrunte cu orice situație întâmpină. Limbajul corporal al soției Prințului William este complet diferit.

Ultimii ani au făcut-o pe Prințesă să fie și mai responsabilă în ceea ce privește asumarea viitorului rol de Regină Consort. Kate Middleton a aniversat vârsta de 41 de ani în familie, în cadrul unei reuniuni, însă aceasta s-a bucurat de nenumărate mesaje pe care le-a primit de la admiratorii Casei Regale.

Experții regali susțin că Prințesa de Wales obișnuia să pară ”o femeie supusă” la începutul aparițiilor sale ca membru al Familiei Regale.

În prezent aceasta apare ca ”o femeie asumată și sigură pe sine”, în special în timpul evenimentelor publice. Cei mai mulți experți sunt de părere că Prințesa de Wales inspiră curaj și eleganță tuturor femeilor din lume.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×