Reclamă

Kate Middleton aniversează 41 de ani. Prințesa de Wales și-a celebrat ziua alături de familia sa

Kate Middleton aniversează vârsta de 41 de ani. Prințesa de Wales și-a celebrat ziua alături de familia sa. Anul acesta clopotul de la Westminster Abbey a fost tras în onoarea Prințesei de Wales. Doar câțiva membrii din Familia Regală Britanică se bucură de această onoare. Tradiția este una veche și de ea se pot bucura doar anumiți membrii seniori.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 ianuarie 2023, 12:46 / Actualizat: 9 ianuarie 2023, 14:02

Clopotele de la Westminster Abbey au fost trase în cinstea Prințesei de Wales. Regele Charles, Regina Camilla și Prințul William sunt ceilalți membrii care se pot bucura de această onoare cu ocazia zilelor lor de naștere. Anul trecut clopotele nu au fost trase pentru Prințesa de Wales.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton aniversează 41 de ani

Kate Middleton și-a celebrat aniversarea în intimitatea Familie Sale. Anul acesta nu au fost postate fotografii pe conturile de social media ale membrilor Familiei Regale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kate Middleton într-o fotografie portret realizată după ce a împlinit 40 de ani
Portretele au fost realizate de celebrul fotograf Paolo Roversi / Profimedia Images

La aniversarea celor 40 de ani, Kate Middleton s-a bucurat de o serie de portrete care au fost făcute publice pe rețelele sociale. Casa Regală este rezervată în această perioadă, spun specialiștii pentru Express.co.uk.

Reclamă

Prințesa de Wales se bucură de această zi specială în compania oamenilor dragi. Sursele apropiate cuplului regal spun că aceasta urmează să primească în vizită mai mulți prieteni. De-a lungul timpului, Kate Middleton și-a obișnuit admiratorii cu celebrări liniștite ale zilei sale de naștere.

Prințesa de Wales nu este adepta petrecerilor zgomotoase. Aceasta preferă timpul de calitate alături de familie și oamenii apropiați. Anu ltrecut, Kate Middleton s-a bucurat de o cină în familie unde au fost invitați și prietenii săi.

În anul 2019 și-a celebrat aniversarea acasă unde au fost invitații oamenii apropiați, printre care James și Laura Meade, nașii Prințesei Charlotte și al Prințului Louis.

Reclamă

Prietena sa din copilărie, Emilia Jardine-Paterson, nașa Prințului George, și soul acesteia, David, au fost și ei invitați la aniversarea Prințesei de Wales. Chiar și după încheierea pandemiei, Kate a preferat să celebreze aniversarea sa într-un mod liniștit.

Kate Middleton nu a răspun acuzațiilor făcute de Prințul Harry

Kate Middleton și-a celebrat aniversarea celor 41 de ai într-o perioadă tulbure pentru Familia Regală Britanică. Cartea de memorii a Prințului Harry a fost lansată. Interviurile cu acesta au avut loc chiar cu o zi înainte de aniversarea Prințesei de Wales. Soția Prințului William a primit mai multe acuzații din partea Ducelui de Sussex.

Prințul Harry susține că fratele său și soția acestuia au privit-o pe Meghan Markle cu un ochi critic. Ducele de Sussex spun că cei doi au avut multe stereotipuri legate de partenera pe care și-a ales-o. De altfel, Harry a povestit despre o altercație dintre el și fratele său.

Mai mult, Ducele de Sussex susține că atitudinea Prințului William și a lui Kate Middleton a pus o barieră între ei și venirea lui Meghan Markle în Familia Regală Britanică. Casa Regală nu a răspuns acuzațiilor venite din Partea Prințului Harry.

Admiratorii Prințesei de Wales îl critică pe Ducele de Sussex pentru acuzațiile pe care i le aduce soției Prințului William chiar în preajma aniversării sale. Kate și William nu și-au exprimat opinia cu privire la spusele Ducelui de Sussex.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×