Reclamă

Kate Middleton a purtat ținute în aceleași culori ca ale Reginei Elisabeta a II-a. Ce înseamnă acest lucru în protocolul regal

Kate Middleton a purtat ținute în aceleași culori ca ale Reginei Elisabeta de mai multe ori. Mai ales în ultima parte a vieții Reginei, Kate a fost surprinsă în cadrul mai multor evenimente în nuanțe similare cu cele purtate de Regina Marii Britanii. Conform protocolului regal, există și o explicație pentru gestul Prințesei de Wales.

Maria Nica-Dantes
Maria Nica-Dantes
Publicat: 25 decembrie 2022, 8:12

Regina Elisabeta a II-a a fost mereu un etalon al eleganței fără cusur. A inspirat persoane și a purtat mereu cele mai frumoase vestimentații. Alese și asortate la perfecție cu accesorii potrivite, Regina a suprins prin aparițiile sale.

Kate Middleton a purtat ținute în aceleași culori ca ale Reginei Elisabeta

Kate Middleton este, de asemenea, foarte apreciată pentru alegerile sale vestimentare. Prințesa de Wales a surprins mereu cu cele mai delicate și elegante rochii. Accesorizarea, a fost la rândul ei una dintre cele mai apreciate decizii ale lui Kate. Critici și designeri din întreaga lume susțin candoarea și finețea cu care Kate Middleton își alege aparițiile în public.

Kate Middleton poartă aceeași culoare a vestimentației și se află la balconul regal
Prințesa de Wales a surprins mereu cu cele mai delicate și elegante rochii / Profimedia Images

În serialul documentar „Harry & Meghan”, Ducesa de Sussex explică semnificațiile acestor decizii. Mai precis, Meghan Markle a specificat faptul că de fapt, ar fi un lucru greșit. Potrivit protocolul regal, acesta dictează că membrii Familiei Regale nu pot purta aceeași culoare precum Regina sau alți membrii de rang superior, scrie publicația Insider.

Cu toate acestea, Kate Middleton a fost surprinsă de mai multe ori purtând nuanțe asemănătoare precum hainele alese de Regina Elisabeta a II-a. Chiar și înainte de a se logodi cu Prințul William, Kate s-a asortat cu Regina. Aceasta a purtat o haină roșie, semnată Giorgio Armani. Acestă întâmplare s-a petrecut chiar în cadrul unui eveniment public, care a avut loc la Academia Militară.

Reclamă

Ce rol au culorile în vestimentația regală

Este sigur pentru toată lumea că membrii Familiei Regale aleg ținutele și culorile foarte atent. De exemplu, inclusiv în cadrul evenimentului cu colinde de Crăciun, membrii Familiei Regale și-au coordonat ținutele. Invitații Familiei Regale au purtat, de asemenea, ținute în aceeași culoare.

Angela Kelly, asistenta și prietena de încredere a regretatei Regine a descris modul prin care aceasta își alegea ținutele.

Reclamă

Potrivit acesteia, atunci când Regina avea nevoie de o ținută, Majestatea Sa o alegea dintr-un catalog cu diverse piese vestimentare. Tot aceasta a explicat și situația în care membrii Familiei Regale poartă aceeași culoare.

„Când vine vorba de Familia Regală, nu contează dacă cineva din interior poartă aceeași culoare precum Regina. Explicația este simplă, fac parte din familie. Uneori doamnele pot purta rochii de cocktail, chiar dacă Regina ar putea purta una lungă”, explică Kelly.

Într-adevăr, protocolul regal impune tuturor membrilor să nu aleagă aceeași culoare precum monarhul, potrivit publicației People.

Cu toate acestea, Kelly a explicat faptul că Regina Elisabeta nu s-a supărat niciodată atunci când cineva i-ar fi copiat ideea. Cu toate acestea, există alți membrii ai Casei Regale care au contestat atitudinea înțelegătoare a Reginei.

În documentarul „The Queen at 90”, nora Reginei, Sophie, contesă de Wessex, a declarat: „Majestatea Sa trebuie să iasă în evidență, nu altcineva”.

Așadar, nu este foarte clar dacă și de ce Prințesa de Wales a încălcat protocolul regal prin asortarea cu Regina în mai multe ocazii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Brânză ricotta, într-un bol ceramic, cu o frunză de mentă deasupra
Sănătate
Ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. Costă foarte puțin și e ușor de găsit
Selectarea alimentelor potrivite pentru dieta ta poate fi dificilă, mai ales când nu știi ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. În acest caz, poți să optezi pentru brânza ricotta. Costă puțin și...
2
Fată frumoasă cu părul lung și mâinile întinse stă într-un câmp
Horoscop
Zodiile care se vor despărți vara aceasta. Specialiștii spun că nu vor suferi
Chiar dacă zodiile care se vor despărți vara aceasta vor începe un nou capitol în viața personală, nu vor suferi. Își vor găsi alte scopuri și vor continua să meargă pe drumul lor, indiferent...
3
JLo, fotografiată în timp ce întră cu cei doi copii ai săi într-un magazin
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au avut momente tandre în public
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au fost văzuți în timp ce se sărutau după ce și-au bucurat copiii cu o sesiune de...
4
Priscilla Presley, cu părul roșcat, coafat, la un eveniment, într-o rochie vișinie
Divertisment
Priscilla Presley a împlinit 78 de ani. Detalii mai puțin cunoscute despre fosta soție a lui Elvis Presley
Priscilla Presley este renumită pentru că a fost femeia care s-a căsătorit cu Elvis Presley când avea doar 21 de ani. Cu toate acestea, povestea lui Elvis și Priscilla datează cu cel puțin șapte...
5
O femeie care folosește ulei de cocos pe părul ei creț
Frumusețe
Folosește ulei de cocos dacă ai părul creț. De ce e recomandat să îl integrezi în rutina de îngrijire a podoabei capilare
Oamenii cu părul creț știu cât de multă energia și cât de mult efort depun în ziua în care trebuie să-și spele părul. Procesul de a obține bucle sănătoase, strălucitoare și definite poate fi...
PARTENERI
×