Reclamă

Kate Middleton a purtat ținute în aceleași culori ca ale Reginei Elisabeta a II-a. Ce înseamnă acest lucru în protocolul regal

Kate Middleton a purtat ținute în aceleași culori ca ale Reginei Elisabeta de mai multe ori. Mai ales în ultima parte a vieții Reginei, Kate a fost surprinsă în cadrul mai multor evenimente în nuanțe similare cu cele purtate de Regina Marii Britanii. Conform protocolului regal, există și o explicație pentru gestul Prințesei de Wales.

Maria Nica-Dantes
Maria Nica-Dantes
Publicat: 25 decembrie 2022, 8:12

Regina Elisabeta a II-a a fost mereu un etalon al eleganței fără cusur. A inspirat persoane și a purtat mereu cele mai frumoase vestimentații. Alese și asortate la perfecție cu accesorii potrivite, Regina a suprins prin aparițiile sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kate Middleton a purtat ținute în aceleași culori ca ale Reginei Elisabeta

Kate Middleton este, de asemenea, foarte apreciată pentru alegerile sale vestimentare. Prințesa de Wales a surprins mereu cu cele mai delicate și elegante rochii. Accesorizarea, a fost la rândul ei una dintre cele mai apreciate decizii ale lui Kate. Critici și designeri din întreaga lume susțin candoarea și finețea cu care Kate Middleton își alege aparițiile în public.

Kate Middleton poartă aceeași culoare a vestimentației și se află la balconul regal
Prințesa de Wales a surprins mereu cu cele mai delicate și elegante rochii / Profimedia Images

În serialul documentar „Harry & Meghan”, Ducesa de Sussex explică semnificațiile acestor decizii. Mai precis, Meghan Markle a specificat faptul că de fapt, ar fi un lucru greșit. Potrivit protocolul regal, acesta dictează că membrii Familiei Regale nu pot purta aceeași culoare precum Regina sau alți membrii de rang superior, scrie publicația Insider.

Cu toate acestea, Kate Middleton a fost surprinsă de mai multe ori purtând nuanțe asemănătoare precum hainele alese de Regina Elisabeta a II-a. Chiar și înainte de a se logodi cu Prințul William, Kate s-a asortat cu Regina. Aceasta a purtat o haină roșie, semnată Giorgio Armani. Acestă întâmplare s-a petrecut chiar în cadrul unui eveniment public, care a avut loc la Academia Militară.

Reclamă

Ce rol au culorile în vestimentația regală

Este sigur pentru toată lumea că membrii Familiei Regale aleg ținutele și culorile foarte atent. De exemplu, inclusiv în cadrul evenimentului cu colinde de Crăciun, membrii Familiei Regale și-au coordonat ținutele. Invitații Familiei Regale au purtat, de asemenea, ținute în aceeași culoare.

Angela Kelly, asistenta și prietena de încredere a regretatei Regine a descris modul prin care aceasta își alegea ținutele.

Reclamă

Potrivit acesteia, atunci când Regina avea nevoie de o ținută, Majestatea Sa o alegea dintr-un catalog cu diverse piese vestimentare. Tot aceasta a explicat și situația în care membrii Familiei Regale poartă aceeași culoare.

„Când vine vorba de Familia Regală, nu contează dacă cineva din interior poartă aceeași culoare precum Regina. Explicația este simplă, fac parte din familie. Uneori doamnele pot purta rochii de cocktail, chiar dacă Regina ar putea purta una lungă”, explică Kelly.

Într-adevăr, protocolul regal impune tuturor membrilor să nu aleagă aceeași culoare precum monarhul, potrivit publicației People.

Cu toate acestea, Kelly a explicat faptul că Regina Elisabeta nu s-a supărat niciodată atunci când cineva i-ar fi copiat ideea. Cu toate acestea, există alți membrii ai Casei Regale care au contestat atitudinea înțelegătoare a Reginei.

În documentarul „The Queen at 90”, nora Reginei, Sophie, contesă de Wessex, a declarat: „Majestatea Sa trebuie să iasă în evidență, nu altcineva”.

Așadar, nu este foarte clar dacă și de ce Prințesa de Wales a încălcat protocolul regal prin asortarea cu Regina în mai multe ocazii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×