Reclamă

Documentarul Ducilor de Sussex dezvăluie imagini rare din arhiva personală. Cum arată Prințul Harry și Meghan Markle în intimitate

Documentarul Ducilor de Sussex dezvăluie imagini rare din arhiva personală. Prințul Harry și Meghan Markle le-au permis admiratorilor Casei Regale să arunce o privire mai atentă asupra vieții lor intime. O serie de fotografii au fost publicate și fac deja înconjurul internetului.

Publicat: 9 decembrie 2022, 12:54

Prințul Harry și Meghan Markle au încercat să stea departe de lumina reflectoarelor. După ce au părăsit Familia Regală Britanică s-au bucurat de fiecare moment în noua lor casă din statele Unite ale Americii. În ciuda dorinței Reginei ca Harry să rămână apropiat de Familia Regală, Ducele de Sussex a preferat să se distanțeze tot mai mult de părinții și bunicii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Documentarul Ducilor de Sussex dezvăluie imagini rare din arhiva personală

Ducii de Sussex au lansat în cele din urmă documentarul despre viața lor personală. Acesta vorbește despre viața de familie pa care au dus-o în toată această perioadă. Prea puțini sunt cei care au avut acces la viața celor doi Duci de când s-au mutat în Statele Unite ale Americii.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Prințul Harry în timp ce îl ține în brațe pe fiul său, Archie
Prințul Harry are o relație strânsă cu fiul său, Archie / Profimedia Images

Meghan și Prințul Harry au decis să-și spună propria poveste cu ajutorul unei serii de câteva episoade. Încă de la lansare documentarul a prins foarte bine la public. Familia Regală Britanică nu ar fi fost la fel de încântată de lansarea acestui documentar.

Reclamă

De altfel, există deja discuții din cauza unei cărți de memorii pe care Prințul Harry urmează să o lanseze anul viitor. Acesta nu pare deloc afectat de relația pe care o are cu familia sa.

Totuși, apropiații Casei Regale spun că Regele Charles al III-lea ar vrea ca fiul său să fie atent atunci când își lansează cartea de memorii.

Harry a amânat lansarea pentru a completa cu câteva capitole ce relatează detalii mai puțin cunoscute de la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Familia Regală Britanică nu a făcut comentarii publice cu privire la acest aspect.

Reclamă

Ce spune Meghan Markle despre despre perioada pe care a trăit-o în Familia Regală Britanică

Meghan Markle nu s-a acomodat de la început cu Familia Regală Britanică. Aceasta a avut neînțelegeri pe parcursul timpului cu membrii familiei. Conform experților regali, Kate Middleton a fost cea care a încercat să o ajute pe Meghan să se integreze mai ușor.

Cu toate acestea, Prințul Harry s-a temut că se va repeta istoria mamei sale. Acesta a fost vizibil îngrijorat pentru siguranța soției sale și a familiei pe care o avea alături de aceasta. Meghan Markle spune că a fost surprinsă de modul plăcut în care a fost primită de Prințul William și Kate Middleton.

Totuși, anumite lucruri din protocolul regal au stat în calea relației dintre Meghan și Prințul William și Kate Middleton, scrie People.

”Will și Kate au venit pentru prima dată la cină. Am fost surprinsă atunci când i-am întâlnit pentru prima dată. Ei au început destul de repede cu formalitățile, eu îmi doream doar să-i strâng în brațe. Mi-am dat seama târziu că nu toți sunt la fel de calzi.”

Meghan a fost dezamăgită de reacția pe care au avut-o Prințul William și Kate Middleton. Aceasta și-ar fi dorit ca Ducii să fie mai calzi și mai primitori.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×