Reclamă

Ducii de Sussex nu vor fi prezenți la sărbătorile de la Sandringham. Cum va arăta primul Cărciun în lipsa Reginei Elisabeta a II-a

Ducii de Sussex nu vor fi prezenți la sărbătorile de la Sandringham. Acesta va fi primul Crăciun care se va organiza în lipsa Reginei Elisabeta a II-a. Regele Charles va fi cel care se va ocupa de programul de sărbători și care va întocmi lista de invitați din familia regală britanică.

Publicat: 20 noiembrie 2022, 6:50

Prințul Harry și Meghan Markle au ales în urmă cu aproape doi ani să renunțe complet la titlurile lor și la îndatoririle regale. De atunci au fost văzuți tot mai rar în Marea Britanice. Deși au fost alături Familiei Regala la funeraliile Reginei, experții sunt de părere că Ducii vor rămâne în Satele Unite pentru a petrece sărbătorile de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex nu vor fi prezenți la sărbătorile de la Sandringham

Șansele ca Prințul Harry i soția sa să se alăture Familiei Regele de Crăciun sunt destul de mici, după cum spun experții pentru Express.co.uk. Se pare că Ducii ar prefera să-și petreacă sărbătorile alături de cei doi copii ai or în Statele Unite ale Americii.

Vezi mai multe imagini cu Ducii de Sussex în Galeria Foto!

Meghan Markle și Prințul Harry în timp ce se află într-o gară din Manchester
Meghan Markle și Prințul Harry au fost preluați dintr-o gară pentru a ajunge la evenimentul One Young World / Profimedia Images

Acesta este primul Crăciun care va marca o pierdere semnificativă pentru Regatul Unit. Sărbătorile de iarnă aduceau cu sine tradiții vechi în Familia Regală. Cina anuală va fi găzduită anul acesta de Regele Charles, iar printre invitații acestuia se vor număra membrii apropiați ai familiei.

Reclamă

Deși Regele Charles ar fi încercat să reia legăturile cu fiul său, experții sunt de părere că acest lucru nu se va realiza. Prințul Harry este pe cale să răcească și mai mult relația cu familia regală. Ducele de Sussex a anunțat deja data la care urmează să fie lansată cartea sa de memorii.

Experții regali spun că Regele Charles i-ar fi invitat pe Harry și soția sa la sărbătorile de iarnă de la Sandringham. Cu toat acestea, experții susțin că Ducii nu vor accepta nici invitația de anul acesta. Totuși, familia Prințului William va fi prezentă la sărbătorile de iarnă.

Sandringham este locul unde membrii familiei regale se întâșnesc în preajma Crăciunului și a Anului Nou încă din 1988.

Reclamă

Regele Charles a anunțat programul Sărbătorilor de iarnă din Familia Regală

Regele Charles al III-le a anunțat cum va arăta crăciunul de anul acesta de la Castelul Windsor. Fiul Reginei Elisabeta a decis să facă schimbări în ceea ce privește programul tradițional pe care mama sa obișnuia să-l adopte.

Anul acesta programul de la Castelul Windsor va începe mult mai devreme decât în anii trecuți. Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă au început deja la Castel.

Decorațiunile vor putea fi admirate începând cu data de 24 noiembrie 2022. Acestea vor rămâne puse până pe data de 2 ianuarie 2023. Regele și-a dorit să le ofere oamenilor un spectacol cât mai frumos de Crăciun. Bradul d anul acesta de la Castelul Windsor va avea peste 6 metri înălțime.

Bradul va fi ales chiar de Rege, după cum scriu publicațiile internaționale. Holyroodhouse urmează să fie decorată și ea pentru publicul larg.

Reședința va fi deschisă publicului larg. Aici se va amplasa un brad mai mic, care va avea în jur de 4 metri. Bradul va fi pus în încăperea Great Gallery, încăpere ce va fi deschisă începând cu data de 1 decembrie 2022. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×