Reclamă

Regele Charles ar fi avut un valet personal pentru ursulețul său de pluș. Ce sumă de bani primea pentru serviciile sale, conform autorului Christopher Andersen

Regele Charles ar fi avut un valet personal pentru ursulețul său de pluș. Informația a fost făcută publică de către autorul Christopher Andersen în noua sa carte ”The King: The Life of Charles III”. Se pare că monarhul a avut o relație foarte apropiată cu acesta.

Publicat: 13 noiembrie 2022, 6:22 / Actualizat: 13 noiembrie 2022, 9:59

Fiul Reginei Elisabeta a II-a ar fi fost foarte atașat de unul dintre ursuleții săi de pluș. Valetul Michael Fawcett a fost singurul care a avut voie să se ocupe de jucăria Prințului Charles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles ar fi avut un valet personal pentru ursulețul său de pluș

Regele Charles a fost foarte apropiat de două persoane în copilărie. Printre acestea se numără valetul său, Michael Fawcett și dădaca sa, Mabel Anderson. Se spune că Mabel și Michael s-au ocupat inclusiv de jucăria preferată a Prințului Charles, un ursuleț de pluș.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles în timp ce ține în brațe un ursuleț de pluș
Fiul Reginei Elisabeta a II-a ar fi fost foarte atașat de unul dintre ursuleții săi de pluș / Profimedia Images

Atunci când jucăria avea nevoie de reparații, doar dădaca Prințului avea voie să se ocupe de ursulețul stricat. Conform Page Six, dădaca Prințului ar fi fost chemată chiar și după ce s-a retras din viața Familiei Regale. Aceasta era chemată pentru a avea grijă din când în când de ursul de pluș.

Reclamă

Un valet de la Casa Regală spune că dădaca Prințului Charles ”era singurul om de pe lume care avea voie să se apropie de ursuleț cu ace de cusut și ață”. Totodată, scriitorul Christopher Andersen remarcă un atașament deosebit al Prințului pentru jucăria sa.

Valetul Fawcett s-a ocupat de Prințul Charles pe toată perioada copilăriei acestuia, dar a avut grijă și de ursulețul de pluș al viitorului monarh. Un alt valet care s-ar fi ocupat de Prințul Charles în perioada adolescenței acestuia ar fi fost Ken Stronach.

Biograful Andersen spune că monarhul a avut relații foarte strânse cu toți oamenii care s-au ocupat de grija sa în copilărie.

Reclamă

Cu ce sumă de bani a fost răsplătit valetul Regelui Charles

Regele Charles nu a uitat niciodată grija pe care i-au purtat-o valeții săi în perioada în care era doar un copil. Acesta a rămas darnic cu oamenii care i-au stat aproape. În ciuda faptului că Regele nu se mai implică la fel de mult în activitățile caritabile, acesta conduce în continuare mai multe fundații.

Se pare că Michael Fawcett s-a bucurat de suma incredibilă de 276.000 de lire sterline. Această sumă ar fi provenit chiar din organizațiile de caritate ale Regelui, scrie publicația DailyMail.

Conform celor mai recente dezvăluiri făcute publice de DailyMail, Regele Charles ar fi folosit 90.000 de lire sterline din fundația sa de caritate. Fundația Prince of Wales Charitable Foundation a acoperit salariul anual de 85.000 de lire sterline pe care îl primește valetul său, Fawcett. Fawcett lucrează în calitate de director executiv la Dumfries House.

Fawcett și-a început serviciile mai întâi ca valet pentru Prințul Charles. Acesta a intrat în Familia Regală Britanică în anul 1981.

Casa Regală nu a vrut să dezvăluie cu ce sumă a fost plătit Fawcett la începutul carierei sale. Regele Charles a fost acuzat de mai multe nereguli privind conducerea fundațiilor sale de caritate.

După preluarea tronului, Charles a declarat că nu se va mai putea implica la fel de mult în fundațiile pe care le deține.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×