Reclamă

Regele Charles ar fi avut un valet personal pentru ursulețul său de pluș. Ce sumă de bani primea pentru serviciile sale, conform autorului Christopher Andersen

Regele Charles ar fi avut un valet personal pentru ursulețul său de pluș. Informația a fost făcută publică de către autorul Christopher Andersen în noua sa carte ”The King: The Life of Charles III”. Se pare că monarhul a avut o relație foarte apropiată cu acesta.

Publicat: 13 noiembrie 2022, 6:22 / Actualizat: 13 noiembrie 2022, 9:59

Fiul Reginei Elisabeta a II-a ar fi fost foarte atașat de unul dintre ursuleții săi de pluș. Valetul Michael Fawcett a fost singurul care a avut voie să se ocupe de jucăria Prințului Charles.

Regele Charles ar fi avut un valet personal pentru ursulețul său de pluș

Regele Charles a fost foarte apropiat de două persoane în copilărie. Printre acestea se numără valetul său, Michael Fawcett și dădaca sa, Mabel Anderson. Se spune că Mabel și Michael s-au ocupat inclusiv de jucăria preferată a Prințului Charles, un ursuleț de pluș.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles în timp ce ține în brațe un ursuleț de pluș
Fiul Reginei Elisabeta a II-a ar fi fost foarte atașat de unul dintre ursuleții săi de pluș / Profimedia Images

Atunci când jucăria avea nevoie de reparații, doar dădaca Prințului avea voie să se ocupe de ursulețul stricat. Conform Page Six, dădaca Prințului ar fi fost chemată chiar și după ce s-a retras din viața Familiei Regale. Aceasta era chemată pentru a avea grijă din când în când de ursul de pluș.

Reclamă

Un valet de la Casa Regală spune că dădaca Prințului Charles ”era singurul om de pe lume care avea voie să se apropie de ursuleț cu ace de cusut și ață”. Totodată, scriitorul Christopher Andersen remarcă un atașament deosebit al Prințului pentru jucăria sa.

Valetul Fawcett s-a ocupat de Prințul Charles pe toată perioada copilăriei acestuia, dar a avut grijă și de ursulețul de pluș al viitorului monarh. Un alt valet care s-ar fi ocupat de Prințul Charles în perioada adolescenței acestuia ar fi fost Ken Stronach.

Biograful Andersen spune că monarhul a avut relații foarte strânse cu toți oamenii care s-au ocupat de grija sa în copilărie.

Reclamă

Cu ce sumă de bani a fost răsplătit valetul Regelui Charles

Regele Charles nu a uitat niciodată grija pe care i-au purtat-o valeții săi în perioada în care era doar un copil. Acesta a rămas darnic cu oamenii care i-au stat aproape. În ciuda faptului că Regele nu se mai implică la fel de mult în activitățile caritabile, acesta conduce în continuare mai multe fundații.

Se pare că Michael Fawcett s-a bucurat de suma incredibilă de 276.000 de lire sterline. Această sumă ar fi provenit chiar din organizațiile de caritate ale Regelui, scrie publicația DailyMail.

Conform celor mai recente dezvăluiri făcute publice de DailyMail, Regele Charles ar fi folosit 90.000 de lire sterline din fundația sa de caritate. Fundația Prince of Wales Charitable Foundation a acoperit salariul anual de 85.000 de lire sterline pe care îl primește valetul său, Fawcett. Fawcett lucrează în calitate de director executiv la Dumfries House.

Fawcett și-a început serviciile mai întâi ca valet pentru Prințul Charles. Acesta a intrat în Familia Regală Britanică în anul 1981.

Casa Regală nu a vrut să dezvăluie cu ce sumă a fost plătit Fawcett la începutul carierei sale. Regele Charles a fost acuzat de mai multe nereguli privind conducerea fundațiilor sale de caritate.

După preluarea tronului, Charles a declarat că nu se va mai putea implica la fel de mult în fundațiile pe care le deține.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×