Reclamă

Monograma oficială a Reginei Consort Camilla a fost lansată. Imaginea a fost făcută publică de Palatul Buckingham

Monograma oficială a Reginei Consort Camilla a fost lansată. Imaginea rară a fost făcută publică de Palatul Buckingham. Alături de aceasta s-a aflat și un mesaj din partea Casei Regale. Designul monogramei a fost conceput de Prof. Ewan Clayton.

Publicat: 8 noiembrie 2022, 12:38

Monograma  va fi de acum folosită de către Regina consort în scrisorile personale pe care le trimite, cărțile și cadourile pe care le face. Palatul Buckingham a declarat că monograma va începe să fie folosiă de Regina Consort începând cu primul eveniment la care va participa miercurea aceasta la Westminster Abbey.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monograma oficială a Reginei Consort Camilla a fost lansată

Monograma oficială a Reginei consort a fost dezvăluită publicului larg. Monograma Regelui Charles a fost dezvăluită încă din luna septembrie, la scurt timp după înmormântarea Reginei Elisabeta. Imaginea distribuită de Palatul buckingham a fost însoțită și de o explicație a experților regali.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă
https://www.instagram.com/p/Cksb1N9IKAd/

Imaginea surprinde semnul coroanei sub care sunt scrise literele ”C” și ”R”. Litera ”C” vine de la numele Reginei, Camilla, în timp ce litera ”R” vine de la latinul ”Regina”.

Au fost propuse mai multe tipuri de design, însă acesta a fost cea care a fost selectat char de către Regina Consort. Monograma îi va aparține de acum și va fi folosită în permanență de către aceasta. Regele Charles și-a ales la rândul său monograma personal.

Monograma Regelui va fi folosită inclusiv în documentele oficiale de stat. Vestea privind lansarea monogramei Reginei Camilla vine la scurt timp după ce prim-ministrul Rishi Sunak a confirmat că va avea loc o sărbătoare suplimentară în Marea Britanie pentru a marca încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Regina Consort va fi, de asemenea, încoronată într-o ceremonie similară, scrie publicația BBC.com

Reclamă

Regina Camilla a preluat din îndatoririle regale alături de soțul său

Regina Consort i-a fost întotdeauna alături soțului său. După moartea Reginei Elisabeta a II-a aceasta a fost prezentă la tot mai multe evenimente caritabile și nu numai. La începutul lunii noiembrie a fost implicată și într-un incident aviatic.

Reclamă

Avionul în care se afla a fost avariat în timpul zborului. Regina se întorcea din India în Marea Britanie. Aeronava ar fi fost lovită de o pasăre în timpul zborului. Pasagerii nu au avut de suferit, după cum relatează sursele externe.

Totuși, Regia s-a întors în Marea Britanie cu o teamă și mai mare de zbor. Aceasta a făcut în trecut terapie, fiind îngrozită de deplasările cu avionul. În cele din urmă a trecut peste această teamă pentru a-i putea fi alături soțului său în diferitele delegații pe care le-au avut de făcut de-a lungul timpului.

Pe lângă implicarea în ceea ce privește problemele publice, Camilla se implică și în viața personală a Familiei Regale Britanice. Sursele spun că aceasta ar fi avut o discuție serioasă cu Prințesa de Wales. Se apre că Regina Consort a fost deranjată de comportamentul pe care Prințesa Charlotte l-a avut la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton a luat măsuri și a ținut cont de sfaturile pe care le-a primit de la soția Regelui Charles. Admiratorii Casei Regale așteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile în momentul în care Regele și Regina Consort vor fi încoronați. 

.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×