Reclamă

Monograma oficială a Reginei Consort Camilla a fost lansată. Imaginea a fost făcută publică de Palatul Buckingham

Monograma oficială a Reginei Consort Camilla a fost lansată. Imaginea rară a fost făcută publică de Palatul Buckingham. Alături de aceasta s-a aflat și un mesaj din partea Casei Regale. Designul monogramei a fost conceput de Prof. Ewan Clayton.

Publicat: 8 noiembrie 2022, 12:38

Monograma  va fi de acum folosită de către Regina consort în scrisorile personale pe care le trimite, cărțile și cadourile pe care le face. Palatul Buckingham a declarat că monograma va începe să fie folosiă de Regina Consort începând cu primul eveniment la care va participa miercurea aceasta la Westminster Abbey.

Monograma oficială a Reginei Consort Camilla a fost lansată

Monograma oficială a Reginei consort a fost dezvăluită publicului larg. Monograma Regelui Charles a fost dezvăluită încă din luna septembrie, la scurt timp după înmormântarea Reginei Elisabeta. Imaginea distribuită de Palatul buckingham a fost însoțită și de o explicație a experților regali.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă

Imaginea surprinde semnul coroanei sub care sunt scrise literele ”C” și ”R”. Litera ”C” vine de la numele Reginei, Camilla, în timp ce litera ”R” vine de la latinul ”Regina”.

Au fost propuse mai multe tipuri de design, însă acesta a fost cea care a fost selectat char de către Regina Consort. Monograma îi va aparține de acum și va fi folosită în permanență de către aceasta. Regele Charles și-a ales la rândul său monograma personal.

Monograma Regelui va fi folosită inclusiv în documentele oficiale de stat. Vestea privind lansarea monogramei Reginei Camilla vine la scurt timp după ce prim-ministrul Rishi Sunak a confirmat că va avea loc o sărbătoare suplimentară în Marea Britanie pentru a marca încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Regina Consort va fi, de asemenea, încoronată într-o ceremonie similară, scrie publicația BBC.com

Reclamă

Regina Camilla a preluat din îndatoririle regale alături de soțul său

Regina Consort i-a fost întotdeauna alături soțului său. După moartea Reginei Elisabeta a II-a aceasta a fost prezentă la tot mai multe evenimente caritabile și nu numai. La începutul lunii noiembrie a fost implicată și într-un incident aviatic.

Reclamă

Avionul în care se afla a fost avariat în timpul zborului. Regina se întorcea din India în Marea Britanie. Aeronava ar fi fost lovită de o pasăre în timpul zborului. Pasagerii nu au avut de suferit, după cum relatează sursele externe.

Totuși, Regia s-a întors în Marea Britanie cu o teamă și mai mare de zbor. Aceasta a făcut în trecut terapie, fiind îngrozită de deplasările cu avionul. În cele din urmă a trecut peste această teamă pentru a-i putea fi alături soțului său în diferitele delegații pe care le-au avut de făcut de-a lungul timpului.

Pe lângă implicarea în ceea ce privește problemele publice, Camilla se implică și în viața personală a Familiei Regale Britanice. Sursele spun că aceasta ar fi avut o discuție serioasă cu Prințesa de Wales. Se apre că Regina Consort a fost deranjată de comportamentul pe care Prințesa Charlotte l-a avut la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a.

Kate Middleton a luat măsuri și a ținut cont de sfaturile pe care le-a primit de la soția Regelui Charles. Admiratorii Casei Regale așteaptă să vadă cum vor evolua lucrurile în momentul în care Regele și Regina Consort vor fi încoronați. 

.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×