Reclamă

Avionul Reginei Camilla a fost avariat în timpul zborului. Ce s-a întâmplat la întoarcerea din India

Avionul Reginei Camilla a fost avariat în timpul zborului. Revenirea soției Regelui Charles din India în Marea Britanie nu a fost una lipsită de peripeții.

Publicat: 2 noiembrie 2022, 7:30

Avionul regalului a suferit avarii vineri după ce a lovit o pasăre, relatează Daily Mail. Impactul a fost destul de sever, lăsând o adâncitură pe botul aeronavei, așa cum se vede într-o fotografie distribuită online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avionul Reginei Camilla a fost avariat în timpul zborului

Regina, care a recunoscut în trecut că îi era frică de zbor, a fost într-un centru de sănătate holistic de lângă Bangalore. Acolo, ea și câțiva prieteni au făcut terapie de wellness, care include meditație, homeopatie, yoga și un vechi sistem tradițional de medicină cunoscut sub numele de Ayurveda disponibilă la Soukya, condusă de Dr. Isaac Mathai, relatează People.

Camilla l-a dus pe Charles la Soukya pentru a marca cea de-a 71-a aniversare. Potrivit observatornews.ro, pasărea a lovit aeronava exact în zona unde este poziționat radarul.

Deși impactul a fost destul de mare, nici aeronava și nici pasagerii nu au fost în pericol.

Reclamă

În altă ordine de idei, la întoarcerea Camillei, Charles a anunțat că va ține o recepție înainte de summitul climatic COP27 de luna viitoare.

Chiar dacă Regele Charles a urcat deja pe tronul Marii Britanii și a luat decizii importante, încoronarea va ave loc pe data de 6 mai 2023. Ceremonia pe care o va conduce arhiepiscopul de Canterbury. Aceasta are loc de obicei la câteva luni după urcarea pe tron a noului monarh.

„Încoronarea va reflecta rolul monarhului de astăzi. Va privi spre viitor. Are în același timp rădăcini în tradiții de lungă durată”, a spus Palatul într-un comunicat. Charles este cel de-al 41-lea monarh dintr-o linie care își are originile de la William. Fiul Reginei Elisabeta va fi cel mai bătrân monarh încoronat.

Reclamă

Regina Camilla, încoronată tot pe 6 mai

Regina Elisabeta a II-a a fost cea care a decis ca Ducesa de Cornwall să fie numită regină consoartă atunci când fiul său va urca pe tronul Marii Britanii.

Dorința Reginei Elisabeta a II-a în ceea ce o privește pe soția fiului ei a luat pe toată lumea prin surprindere. Camilla va fi prima regină consort încoronată din ultimii 100 de ani. Cea care s-a bucurat de acest privilegiu înaintea ei a fost chiar Regina Mamă Elisabeta, mama Reginei Elisabeta a II-a. Coroana purtată de Regina Mamă în 1937, la încoronarea Regelui George al VI-lea, se va afla acum în posesia soției Regelui Charles al III-lea.

Pentru ceremonia de încoronare din 2023 s-au luat deja o parte din decizii, spun sursele. Regele Charles al III-lea a decis să reducă o parte din cheltuielile pentru ceremonia încoronării. Deși vrea să respecte tradiția, acesta este conștient de criza economică care a lovit întreaga lume.

Potrivit publicațiilor internaționale, multe momente simbolice ar putea fi înlăturate pentru a putea reduce costurile totale ale evenimentului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×