Reclamă

Alimente pe care Regele Charles al III-lea refuză să le mănânce. Ce nu consumă niciodată

La fel ca și în cazul Reginei Elisabeta a II-a, există și anumite obiceiuri alimentare ale fiului său. În afară de regula regală de a interzice anumite alimente precum usturoiul și crustaceele, există 5 alimente pe care Regele Charles al III-lea refuză să le mănânce.

Publicat: 30 octombrie 2022, 7:47 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:59

Este un consumator sustenabil și nu-i place să mănânce nimic la prânz. Ai aici câteva dintre alimentele pe care noul suveran al Marii Britanii le detestă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 alimente pe care Regele Charles al III-lea refuză să le mănânce

De când a urcat pe tronul Marii Britanii, oamenii sunt din ce în ce mai interesați de stilul de viață al Regelui Charles. Acesta a promovat în ultimii ani un stil de viață sănătos. Este implicat în mai multe organizații caritabile. Dar, așa cum fiecare dintre noi o face, are și anumite preferințe alimentare, scrie timesofindia.com.

Ai aici și preparatele culinare favorite ale lui Kate Middleton. Cum se menține în formă și ce alege să consume.

Pate de ficat de gască

Este o delicatesă consumată de mulți oameni din întreaga lume, dar este ceva ce Regele Charles refuză să mănânce. Ficatul de rață sau de gâscă și a fost interzis în bucătăriile regale din 2008. Acesta este un fel de mâncare franțuzesc luxos, savurat de mulți în restaurante și are un preț mai mare.

Reclamă

Potrivit unui raport al Marie Claire, acest fel de mâncare a fost interzis după ce un locuitor din Bristol i-a scris prințului de atunci descriind preocupările legate de bunăstarea animalelor din jurul produsului. Pe People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), comandantul adjunct al gospodăriei Alteței Sale Regale a răspuns celui care a scris scrisoarea că produsul a fost interzis.

Ciocolata

În timp ce regretatei Regine Elisabeta a II-a îi plăcea să se răsfețe din când în când cu ciocolată, se pare că regele Charles al III-lea nu suportă acest desert. Potrivit Hello! Magazine, fostul manager al echipei Welsh Culinary – Graham Tinsley MBE a confirmat că Regelui Charles nu-i place deloc ciocolata. Astfel, ei trebuie să ia în considerare alegerile lui înainte de a se decide asupra meniului.

Reclamă

Cafea

Regele Charles detestă cafeaua. Îi place să bea ceai și este foarte atent în privința acestuia. Există reguli pentru fiecare tip de ceai consumat de Regele Charles. În ceaiul său se adaugă diferite tipuri de îndulcitori. Chiar și amplasarea mânerului și a lingurii de ceai sunt foarte specifice. De la Earl Grey Tea și Green Tea până la English Breakfast Tea, Regele Charles este fascinat de diferite tipuri de ceaiuri.

Biscuiți

El este un fan al acestor fursecuri făcute cu unt, cartofi și cereale, așa cum s-a scris în Waitrose & Partners. Dar, mulți nu știu că fascinația lui pentru aceste prăjituri este atât de mare încât îi place să le consume calde. Conform MyLondon, Regelui Charles îi plac biscuiții preîncălziți la o anumită temperatură, în caz contrar, nu-i place deloc să-i mănânce. De asemenea, potrivit Insider, „personalul se asigură întotdeauna că sunt suficient de fierbinți, după bunul său plac”.

Carne și Lactate

Într-un interviu pentru The BBC Breakfast din 2021, Regele Charles a dezvăluit că, pentru a susține obiceiurile alimentare durabile, nu mănâncă „carne și pește două zile pe săptămână”. De asemenea, evită să consume orice formă de produse lactate pentru o zi.

Alte obiceiuri alimentare ale Regelui Charles al III-lea

Aparent, Regele Charles este un adevărat gurmand, dar respectă toate obiceiurile alimentare regale și astfel evită să consume astfel de alimente care încalcă regulile monarhiei. Unul dintre obiceiurile sale alimentare populare este că evită să consume orice alimente care nu e de sezon.

Momentul preferat al Regelui Charles al III-lea este cina. În acest moment al zilei îi place să mănânce alimentele sale. Potrivit unui raport, fostul bucătar al familiei regale Darren McGrady a spus odată că Regelui Charles îi place să mănânce miel în tigaie. Acesta este servit cu risotto și ciuperci sălbatice. Se pare că ciupercile sălbatice folosite la prepararea acestui fel de mâncare provin de la Castelul Balmoral.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×