Reclamă

Regele Charles a moștenit castelul Balmoral, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. Proprietatea se va închide temporar

Reședința din Scoția a fost de multă vreme favorită printre membrii Familiei Regale. Regina Elisabeta a ales în fiecare an să-și petreacă vacanța de vară acolo. Regele Charles a moștenit castelul Balmoral, după moartea mamei sale.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 octombrie 2022, 7:19 / Actualizat: 14 octombrie 2022, 16:16

Majestatea Sa locuia la Castel în timpul petrecut în Scoția, dar încă nu se știe dacă fiul ei îi va urma exemplul. Charles și Camilla dețin deja o proprietate acolo, Birkhall. Au existat informații că castelul în sine ar putea fi transformat într-un muzeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a moștenit castelul Balmoral

În orice caz, s-a decis că Balmoral va fi închis în curând, deși temporar. O nouă postare distribuită pe contul oficial de Instagram al proprietății a confirmat acest lucru recent: „Balmoral Estate va fi închisă publicului duminică, 16 octombrie. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri. Moșia este deschisă în prezent în toate celelalte zile, între orele 10:00 și 16:00, fără taxă de intrare. Acestlucru le va permite vizitatorilor să se bucure de liniștea castelului”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regele Charles, alături de Regina consoartă, în Scoția
Monarhul Marii Britanii e în vizită în Scoția și o are alături pe soția sa, Regina consoartă / Profimedia Images

Informația vine după ce o nouă fotografie a castelului a fost distribuită în weekend pentru a marca o lună de la moartea Reginei. Imaginea cu castelul a fost realizată într-o după-amiază însorită și a fost însoțită de descrierea: „O zi frumoasă de toamnă la Castelul Balmoral”.

Reclamă

Admiratorii regali s-au grăbit să comenteze la postarea emoționantă, scriind: „Ce loc frumos pentru Majestatea Sa să-și petreacă ultimele zile”. Un al doilea a recunoscut: „Castelul îmi va aminti mereu de moartea minunatei Regine”.

Un al treilea a scris: „Ce poză frumoasă, Balmoral în toată gloria lui. Doar iubita noastră Regina a dispărut”. Un al patrulea a spus pur și simplu: „Un loc foarte frumos și special”.

Reclamă

Mai multe detalii despre Castelul Balmoral

Regele Charles a făcut deja unele modificări proprietății, în conformitate cu poziția sa de apărător al mediului.

La începutul acestei luni, el a avut o întâlnire cu guvernatorul Victoria Linda Dessau la reședința scoțiană, unde a petrecut timp după încheierea perioadei oficiale de doliu regal. O fotografie a fost publicată de la întâlnirea celor doi. În imagine se poate vedea un contor inteligent poziționat pe unul dintre pereții din interiorul unei camerele mărețe ale castelului.

Castelul Balmoral este una dintre cele mai impunătoare clădiri din Scoția. Acesta a fost construit pe o moșie din zona Aberdeenshire. Reședința de vară a Reginei Elisabeta a fost cumpărată de Prințul Consort Albert, care i-a făcut-o cadou soției sale, Regina Victoria. De atunci, castelul a fost moștenit din generație în generație.

Potrivit descoperalocuri.ro, la castel lucrează aproximativ 50 de oameni, iar în lunile de vară numărul lor este suplimentat. Vara, porțile castelului se deschid pentru vizite. Scoția are peste 3000 de castele, dar dintre toate, Balmoral este unul dintre cele mai importante.

Castelul poate fi vizitat de la începul lunii aprilie și până în luna iulie. Apoi, angajații încep pregătirile pentru primirea familiilor regale. Pe terenul din jurul castelului Balmoral sunt cultivate o mulțime de plante și legume, astfel încât să nu fie nevoie să cumpere din altă parte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×