Reclamă

Prințul Harry a vorbit despre Archie și Lilibet în timpul unui apel video emoționant. Ce a spus Ducele de Sussex despre cei doi copii ai săi

Prințul Harry a vorbit despre Archie și Lilibet în timpul unui apel video emoționant. Ducele și Ducesa de Sussex nu au putut participa la ceremonia organizației de caritate pentru copii, așa cum era planificat. Evenimentul a avut loc în ziua decesului Reginei Elisabeta. Cu toate acestea, ei își respectă îndatoririle așa cum se cuvine.

Publicat: 11 octombrie 2022, 11:17

Prințul Harry este un tată topit după copiii lui. Ducele de Sussex a luat legătura cu câștigătorii premiilor WellChild din acest an printr-un apel video. El a vorbit despre ce mai fac Archie, 3 ani, și fiica Lilibet, de numai 1 an. Prințul Harry și soția sa Meghan Markle nu a putut participa la evenimentul emblematic al organizației caritabile din Marea Britanie. Aceasta lucrează pentru a sprijini copiii grav bolnavi, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry a vorbit despre Archie și Lilibet

Prințul a vorbit mai întâi cu Henry Waines, în vârstă de 4 ani, și cu părinții săi, Shevonne și Ben, spunându-i băiatului că au același prenume.

„Numele meu este Henry. Ei bine, toată lumea îmi spune Harry. Habar n-am de ce”, a spus Ducele de Sussex, al cărui nume este Henry Charles Albert David, în timpul apelul din casa lui din Montecito.

Shevonne a spus că Prințul a fost inspirația pentru numele fiului lor. Harry și-a acoperit fața cu mâinile și a glumit: „Nu-mi spune asta!”.

Vorbind despre ceremonia specială din Manchester, Anglia, luna trecută, în care Henry a primit premiul pentru copii inspirați pentru categoria de vârstă 4 și 6 ani, Harry și-a cerut scuze că nu a putut fi acolo. Micuțul l-a asigurat cu căldură că este „în regulă”.

Reclamă

„Vorbește la fel ca fiul meu Archie. Îmi place”, a spus Harry. Mai târziu în conversație, tânărul l-a întrebat pe Prinț ce mai fac Archie și Lilibet.

„Archie este foarte, foarte ocupat. Și Lili învață să-și folosească vocea, ceea ce este grozav”, a spus Harry despre cei doi copii ai săi.

Reclamă

Ducii de Sussex au trei câini

În timp ce vorbea cu câștigătoarea premiului WellChild, Isabelle Delaney, care a fost recunoscută drept tânărul inspirator pentru categoria de vârstă 12 și 14 ani, Harry a părut încântat să cunoască un membru foarte important al familiei, pe câinele Hope, care se antrenează pentru a fi câinele de asistență al tinerei.

„Ea o ajută pe Isabelle când mergem în locuri zgomotoase și aglomerate. Hope merge și o ajută să rămână calmă, să fie fericită”, a explicat mama fetei, Heather.

Fiind de acord, Harry a spus: „Vă spun, toți avem nevoie de un câine care să ne țină calmi. Acum am trei în casa asta. Deci, practic avem cinci copii”, în timp ce Heather și soțul ei Andy râdeau.

„Am un labrador negru numit Pula, un beagle numit Guy. Și avem un alt beagle pe nume Mia”, a spus Harry. „Și între ei trei există o competiție de urmărire a veverițelor. Ne provoacă tot felul de probleme, în fiecare zi. Dar sunt, de asemenea, câini de sprijin emoțional 100%”.

Isabelle s-a confruntat anterior cu hărțuirea severă la școală. Cu toate acestea, a perseverat și a beneficiat enorm de pe urma unui nou început la o nouă școală. Ducele de Sussex i-a urat Isabellei toate cele bune în noul capitol fericit. A spus că speră că se vor putea întâlni cu toții într-o zi.

Meghan și Harry sunt implicați în ma multe organizații de caritate

Prințul Harry și Meghan au călătorit în Europa la începutul lunii septembrie pentru o serie de vizite la unele dintre organizațiile lor caritabile, inclusiv WellChild. Premiile WellChild sunt un punct culminant în calendarul cuplului. Harry, 37 de ani, este patronul organizației din 2007, iar Meghan, 41 de ani, i s-a alăturat la eveniment în 2018 și 2019.

Ducele și Ducesa de Sussex urmau să participe la evenimentul din acest an pe 8 septembrie, până când medicii reginei Elisabeta au anunțat că sunt „îngrijorați” pentru sănătatea ei. Câteva ore mai târziu, Palatul Buckingham a anunțat că regina a murit „pașnic” la vârsta de 96 de ani, la îndrăgitul ei castel Balmoral.

Premiile WellChild au continuat așa cum era planificat, iar organizația a emis o declarație pe rețelele sociale.

„Cu mare tristețe am aflat de trecerea în neființă a Reginei Elisabeta a II-a, bunica patronului nostru, Ducele de Sussex. Gândurile noastre sunt la întreaga familie regală în acest moment dificil”, au transmis oficialii pe Twitter. „Canalele noastre sociale vor fi tăcute în această perioadă de doliu”.

Ducele și Ducesa de Sussex au rămas în Marea Britanie pentru cele zece zile de evenimente funerare care au urmat și au zburat înapoi în California după înmormântarea de stat din 19 septembrie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×