Reclamă

Lady Eliza Spencer a îmbrăcat o pijama roz și a purtat pantofi cu toc. Nepoata Prințesei Diana duce moda la un alt nivel

Lady Eliza Spencer a îmbrăcat o pijama roz și a purtat pantofi cu toc. Nepoata Prințesei Diana duce moda la un alt nivel, iar fanii o apreciază mereu pentru felul în care se îmbracă.

Publicat: 12 octombrie 2022, 12:26

Lady Eliza Spencer tocmai a redefinit sintagma "drăguță în roz". Nepoata regretatei Prințese Diana și-a arătat noua ei pijama din satin, marca Nadine Merabi, purtată de mai multe celebrități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lady Eliza Spencer a îmbrăcat o pijama roz

Lady Eliza, în vârstă de 30 de ani, a fost confundată cu o păpușă Barbie în pijamaua cu pene, de la Valentino. Ținuta nu este o pijama oarecare, ci una care i-a pus silueta în valoare și care i-a scos în evidență cele mai frumoase trăsături ale feței.

Modelul fucsia din două piese este unul dintre cele mai apreciate de celebrități. Vedete precum Kate Moss, Rita Ora, Amanda Holden și starul Love Island, Ekin-Su Cülcüloğlu, sunt toate fane ale pijamalei „Darcie” ale celebrei case de modă.

Pentru a-și completa look-ul, Lady Eliza și-a purtat părul blond într-o coadă de cal, una dintre coafurile ei preferate. Ea a combinat frumusețea hollywoodiană cu un ten strălucitor, fard de obraz și un contur bronzat bine definit.

O pereche de tocuri argintii a adăugat o doză de glam ținutei sale bine puse la punct, scrie hellomagazine.com.

Reclamă

Lady Eliza a apelat la rețelele sociale pentru a discuta cu fanii despre look-ul ei ultra-feminin. Ea a descris seria de imagini postate: „Visând cu ochii deschiși în frumoasa mea pijama roz @nadinemerabi”.

Surorile Lady Amelia și Eliza Spencer au o legătură specială cu sora lor, Kitty Spencer, dar și cu restul familiei. Nepoatele Prințesei Diana au fost învățate de mici cât de importantă este familia. Verișoarele Prințului William și Harry s-au făcut remarcate de-a lungul timpului pentru frumusețea lor. Părinții lor, Earl Charles Spencer și Victoria Aitken s-au mutat în Africa de Sud în anul 1995. Cei doi și-au dorit să stea departe de lumina reflectoarelor.

Reclamă

După ce Earl și Victoria au decis să meargă pe drumuri separate, surorile Lady Amelia și Eliza Spencer s-au mutat înapoi în Londra. Amândouă au în prezent o carieră de succes în lumina reflectoarelor.

Ce spun prietenii despre ținutele sale

Prietenii și fanii lui Lady Amelia Spencer s-au întrecut în comentarii pentru a-i complimenta aspectul fizic și alegerile vestimentare. Sora mai mare, Lady Kitty Spencer, a scris: „Wow, o Barbie atât de frumoasă!!”. Lady Amelia Spencer a răspuns pur și simplu cu „Barbie” și un șir lung de emoji-uri inimă.

De cele mai multe ori, astfel de pijamale sunt transformate în ținute pentru petreceri de seară, mai ales dacă sunt accesorizate așa cum se cuvine. Acest trend a căpătat din ce în ce mai multă popularitate în ultimul timp, mai ales printre celebrități.

Gemenele Spencer au iubit detaliile cu pene în ultima vreme. Luna trecută, au participat la spectacolul David Koma SS23, un eveniment plin de vedete, în timpul Săptămânii Modei de la Londra. Fetele au stat alături de top modelul Jourdan Dunn și au atras atenția cu rochiile lor îndrăznețe.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×