Reclamă

Amelie și Eliza Spencer, verișoarele frumoase ale Prinților William și Harry. Unde locuiesc și cu ce se ocupă cele două surori

Amelie și Eliza Spencer, verișoarele frumoase ale Prinților William și Harry țin acum primele pagini ale tabloidelor internaționale. Acestea uimesc cu frumusețea lor. Recent, sora lor, Kitty Spencer, a făcut nuntă recent cu un Michael Lewis, un bărbat în vârstă de 62 de ani.

Publicat: 25 decembrie 2021, 6:43

Kitty Spencer s-a concentrat asupra sa după ce a fost numită ambasador pentru Dolce & Gabbana. Aceasta s-a căsătorit cu miliardarul Michael Lewis într-o nuntă extravagantă în Italia la începutul acestui an. Dar acum, surorile gemene ale lui Kitty, Amelie și Eliza, s-au mutat în Marea Britanie, sperând să obțină o parte din faima și bogăția pe care Kitty le-a experimentat de când s-a mutat la Londra în 2016. Acestea au renunțat la Africa de Sud în această vară, scrie scmp.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amelie și Eliza Spencer, verișoarele frumoase ale Prinților William și Harry

Surorile gemene în vârstă de 29 de ani și-au clarificat aspirațiile mergând pe covorul roșu la evenimentele celebrităților și făcând interviuri cu reviste celebre. Blonde, frumoase și ambițioase, iată cum Amelie și Eliza i-au uimit pe toți după ce s-au mutat în Marea Britanie.

Earl Charles Spencer și Victoria Aitken s-au mutat în Africa de Sud în 1995 pentru a scăpa de lumina reflectoarelor. Amelie și Eliza aveau trei ani la acea vreme și au crescut în suburbia Constantia din Cape Town. Surorile gemene sunt numite Lady Amelie și Lady Eliza. Cele două au spus că nu au folosit niciodată acele titluri în timp ce locuiau acolo, spunând pentru The Telegraph că au avut o copilărie „normală” în Cape Town.

Vezi mai multe imagini cu cele două în GALERIA FOTO!

Reclamă

După ce părinții lor s-au despărțit în 1997, tatăl lor s-a întors la casa familiei Spencer, Althorp, în Northamptonshire. Gemenele au decis să se mute la Londra, explicând că și ele cred că orașul le va „provoca și inspira”. La trei săptămâni după ce s-au mutat în centrul Londrei, în iunie, ele au spus pentru revista Hello că locuiesc la 20 de minute distanță una de celălaltă.

Eliza a spus că sora lor mai mare, Kitty, le-a vorbit întotdeauna despre evenimentele elegante din Londra și că abia așteptau să le experimenteze și ele. Amelie a declarat pentru Natural Diamond Council că, deși Londra și Africa de Sud sunt foarte diferite, deoarece au petrecut multe vacanțe la Londra în vacanțele de familie, schimbarea nu a fost chiar un șoc. Surorile au recunoscut însă că sunt pregătite pentru un nou început. Au mai declarat că acceptă toate experiențele și oportunitățile care le vor apărea în cale.

Ce planuri de viitor au gemenele Spencer

Reclamă

Gemenele Amelie și Eliza au uimit deja pe scena socială participând la Festivalul de Film de la Veneția, la lansarea parfumului Miss Dior și la alte evenimente pe covorul roșu. Și evident că își folosesc frumusețea pentru a atrage atenția. Surorile insistă că au o legătură strânsă, care le ajută să iasă din orice situație.

Amelie și Eliza aveau doar cinci ani când mătușa lor, Prințesa Diana, a murit într-un accident de mașină în Franța. Eliza a spus pentru revista Hello că are câteva amintiri cu mătușa ei. Cu toate acestea, i-ar fi plăcut să petreacă mai mult timp cu ea. Gemenele calcă pe urmele surorii lor, Kitty, semnând cu agenția de modele Storm Model Management. Amelie a declarat pentru publicația Hello că vrea să fie organizatoare de nunți. Eliza speră să fie designer de interior.

Ambele fete au iubiți. Amelie plănuiește nunta cu logodnicul ei, Greg Mallett, în timp ce Eliza este fericită cu iubitul ei, Channing Millard. Amelie a spus că noua aventură londoneză înseamnă că orice este posibil. Deși a durat ceva timp până au ajuns în Marea Britanie, Londra este viitorul lor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×