Reclamă

Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex

Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o tatălui său, Thomas Markle, în anul 2018, la scurt timp după căsătoria cu Prințul Harry.

Publicat: 3 decembrie 2021, 12:53

Ducesa de Sussex a oferit un interviu public la scurt timp după ce decizia finală a fost anunțată. Aceasta a vrut să-i încurajeze pe oamenii care au trecut prin nedreptăți similare. Victoria sa va fi încheiată și cu daune financiare substanțiale pe care va trebui să le primească de la publicația acuzată. În plus, potrivit revistei People, The Mail on Sunday va trebui să publice o scuză tipărită care să apară pe prima pagină, dar și pe pagina principală a Mail Online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie

Ducesa de Sussex are în prezent doar motive de bucurie. Publicația The Mail on Sunday a pierdut lupta juridică împotriva lui Meghan Markle. Publicația a mai încercat să anuleze decizia care prevedea că revista a încălcat drepturile de autor ale Ducesei și a dezvăluit părți din viața sa privată.

Disputa a pornit de la fatul că revista a publicat o scrisoare pe care Ducesa i-a trimis-o tatălui său, Thomas Markle, în anul 2018, la câteva luni după căsătoria cu Prințul Harry.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle într-o bluză neagră la un interviu public după ce a câștigat procesul împotriva unuei reviste din Marea Britanie
Ducesa de Sussex și-a susținut opinia în cadrul unui interviu televizat / Profimedia Images
Reclamă

Curtea de Apel a respins recursul înaintat de revistă, iar în urma hotărârii acesteia, Meghan nu va trebui să se prezinte la proces, câștigând totodată lupta juridică. Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie cu o mare importanță. Ducesa a vorbit public despre această victorie într-un interviu ulterior.

”Victoria asta nu este doar pentru mine. E și pentru cei care au fost vreodată speriați să susțină ce e corect. Deși această victorie are un precedent, cel mai important este că acum vom fi suficient de curajoși pentru a schimba o industrie a tabloidelor. O indstrie care condiționează oamenii. O industrie a cruzimii care profită de pe urma minciunilor și a durerii pe care o creează.”

”Din prima zi am tratat acest proces ca pe o măsură importantă a binelui contra răului. Inculpatul, pe de altă parte, l-a tratat ca pe un joc fără reguli.”  

Reclamă

Ducesa de Sussex și-a susținut opinia în cadrul interviului televizat. Aceasta i-a îndemnat pe oameni să lupte pentru cauzele lor și să pună întotdeauna binele înaintea răului.

Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex

Meghan Markle a câștigat definitiv procesul împotriva unei reviste celebre din Marea Britanie. Vestea a bucurat-o pe Ducesa de Sussex care a răspuns prin intermediul unui interviu. Declarațiile sale ulterioare i-a încurajat pe admiratorii acesteia.

Meghan a susținut că The Mail on Sunday a profitat de scrisoarea pe care i-a trimis-o tatălui său pentru a-și crește vânzările și vizualizările. Ducesa susține că tabloidul i-a răstălmăcit cuvintele astfel încât să-și crească profitul.

”Cu cât au târât acest proces mai mult, cu atât au încercat să denatureze faptele și să manipuleze publicul. Au făcut dintr-un caz simplu, unul extraordinar. Au complicat totul doar pentru a genera mai multe titluri și a vine mai multe ziare. Acesta este un model care pune haosul mai presus de adevăr.

”În cei aproape trei ani de când a început acest proces am avut răbdare în fața înșelăciunii, a intimidării și a atacurilor calculate.”

Publicația care a dezvăluit fragmentele din scrisoarea Ducesei de Sussex a argumentat de-a lungul timpului că aceasta și-a dorit în secret să fie făcută publică. În ciuda eforturilor depuse, Înalta Curte de decis în favoarea lui Meghan Markle. Scrisoarea trimisă către tatăl său prezenta mai multe îngrijorări de la acel moment ale lui Meghan cu privire la viața sa de familie care este intens discutată în presă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×