Reclamă

Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex

Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie. Publicația The Mail on Sunday a fost acuzată că ar fi publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Ducesa de Sussex i-ar fi trimis-o tatălui său, Thomas Markle, în anul 2018, la scurt timp după căsătoria cu Prințul Harry.

Publicat: 3 decembrie 2021, 12:53

Ducesa de Sussex a oferit un interviu public la scurt timp după ce decizia finală a fost anunțată. Aceasta a vrut să-i încurajeze pe oamenii care au trecut prin nedreptăți similare. Victoria sa va fi încheiată și cu daune financiare substanțiale pe care va trebui să le primească de la publicația acuzată. În plus, potrivit revistei People, The Mail on Sunday va trebui să publice o scuză tipărită care să apară pe prima pagină, dar și pe pagina principală a Mail Online.

Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie

Ducesa de Sussex are în prezent doar motive de bucurie. Publicația The Mail on Sunday a pierdut lupta juridică împotriva lui Meghan Markle. Publicația a mai încercat să anuleze decizia care prevedea că revista a încălcat drepturile de autor ale Ducesei și a dezvăluit părți din viața sa privată.

Disputa a pornit de la fatul că revista a publicat o scrisoare pe care Ducesa i-a trimis-o tatălui său, Thomas Markle, în anul 2018, la câteva luni după căsătoria cu Prințul Harry.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle într-o bluză neagră la un interviu public după ce a câștigat procesul împotriva unuei reviste din Marea Britanie
Ducesa de Sussex și-a susținut opinia în cadrul unui interviu televizat / Profimedia Images
Reclamă

Curtea de Apel a respins recursul înaintat de revistă, iar în urma hotărârii acesteia, Meghan nu va trebui să se prezinte la proces, câștigând totodată lupta juridică. Meghan Markle a câștigat procesul împotriva unei reviste din Marea Britanie cu o mare importanță. Ducesa a vorbit public despre această victorie într-un interviu ulterior.

”Victoria asta nu este doar pentru mine. E și pentru cei care au fost vreodată speriați să susțină ce e corect. Deși această victorie are un precedent, cel mai important este că acum vom fi suficient de curajoși pentru a schimba o industrie a tabloidelor. O indstrie care condiționează oamenii. O industrie a cruzimii care profită de pe urma minciunilor și a durerii pe care o creează.”

”Din prima zi am tratat acest proces ca pe o măsură importantă a binelui contra răului. Inculpatul, pe de altă parte, l-a tratat ca pe un joc fără reguli.”  

Reclamă

Ducesa de Sussex și-a susținut opinia în cadrul interviului televizat. Aceasta i-a îndemnat pe oameni să lupte pentru cauzele lor și să pună întotdeauna binele înaintea răului.

Ce declarații a făcut Ducesa de Sussex

Meghan Markle a câștigat definitiv procesul împotriva unei reviste celebre din Marea Britanie. Vestea a bucurat-o pe Ducesa de Sussex care a răspuns prin intermediul unui interviu. Declarațiile sale ulterioare i-a încurajat pe admiratorii acesteia.

Meghan a susținut că The Mail on Sunday a profitat de scrisoarea pe care i-a trimis-o tatălui său pentru a-și crește vânzările și vizualizările. Ducesa susține că tabloidul i-a răstălmăcit cuvintele astfel încât să-și crească profitul.

”Cu cât au târât acest proces mai mult, cu atât au încercat să denatureze faptele și să manipuleze publicul. Au făcut dintr-un caz simplu, unul extraordinar. Au complicat totul doar pentru a genera mai multe titluri și a vine mai multe ziare. Acesta este un model care pune haosul mai presus de adevăr.

”În cei aproape trei ani de când a început acest proces am avut răbdare în fața înșelăciunii, a intimidării și a atacurilor calculate.”

Publicația care a dezvăluit fragmentele din scrisoarea Ducesei de Sussex a argumentat de-a lungul timpului că aceasta și-a dorit în secret să fie făcută publică. În ciuda eforturilor depuse, Înalta Curte de decis în favoarea lui Meghan Markle. Scrisoarea trimisă către tatăl său prezenta mai multe îngrijorări de la acel moment ale lui Meghan cu privire la viața sa de familie care este intens discutată în presă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Thylane Blondeau pe covorul rou la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie. Cum arată la 20 de ani tânăra care în copilărie era supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”
Thylane Blondeau a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o...
2
Adele într-un sacou alb în timp ce este invitată la o emisiune, a anunțat amânarea concertelor
Divertisment
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Cântăreața a dat vestea printr-un videoclip emoționant
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Vestea a fost oferită de cântăreață printr-un videoclip emoționant pe care l-a postat pe rețelele sociale. Fanii artistei au fost anunțați cu doar 24 de ore...
3
Katy Perry și Orlando Bloom pe covorul roșu la Hollywood
Divertisment
Katy Perry și Orlando Bloom au mers la o petrecere alături de prietenii lor. Cum au fost surprinși în Las Vegas
Katy Perry și Orlando Bloom au mers la o petrecere în Las Vegas alături de prietenii lor. Cuplul de îndrăgostiți a fost urmărit la fiecare pas de paparazii prezenți. De data aceasta cei doi...
4
Regina Letizia, cu masca pe față, la un eveniment în Spania
Divertisment
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Ținuta veche de 45 de ani a fost foarte apreciată
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977. Regina Letizia...
5
Kendall Jenner, la un eveniment Harper's Bazaar, într-o rochie transparentă
Divertisment
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cizmele care i-au completat ținuta au atras atenția tuturor
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. A atras atenția pentru că ținuta aleasă a fost purtată în mijlocul zăpezii. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme cu blană, iar...
PARTENERI
×