Reclamă

Meghan Markle și Prințul Harry au fost invitați la Gala Salute to Freedom din New York. Ducesa de Sussex a îmbrăcat o rochie roșie superbă

Meghan Markle și Prințul Harry au fost invitați la Gala Salute to Freedom din New York. Ducesa de Sussex a a îmbrăcat o rochie roșie, superbă. Prințul Harry a purtat un costum elegant, asortat cu ținuta soției sale. Cei doi s-au ținut tot timpul de mână și au radiat de fericire.

Publicat: 11 noiembrie 2021, 12:25

Ducesa de Sussex a uimit într-o rochie roșie Carolina Herrera în timp ce participa la Gala Salute to Freedom din New York împreună cu soțul ei, Prințul Harry. Meghan, în vârstă de 40 de ani, a avut părul strâns într-un coc simplu. Rochia roșie, superbă, i-a pus silueta în evidență. Cu decolteu adânc și crăpătură îndrăzneață, ținuta a atras toate privirile, scrie Eonline.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meghan Markle și Prințul Harry au fost invitați la Gala Salute to Freedom

Pentru a se ridica la nivelul soției sale, Prințul Harry a purtat pentru eveniment un costum elegant, la care a asortat o broșă cu maci. Accesoriul ales a fost un omagiu pentru Ziua Comemorării de pe data da 11 noiembrie. Simbolul macului este folosit pentru a marca sfârșitul Primului Război Mondial.

În timpului evenimentului, Meghan Markle a fost întrebată de un reporter dacă este mândră de soțul său. Ducesa de Sussex a răspuns imediat: „Sunt mereu mândră de el, da”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle, la brațul soțului ei, în timp ce intră la Gala Salute to Freedom
Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, a prezentat Premiul Intrepid Valor „membrilor serviciului și veteranilor care trăiesc cu rănile invizibile ale războiului” / Profimedia Images
Reclamă

Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, a prezentat Premiul Intrepid Valor „membrilor serviciului și veteranilor care trăiesc cu rănile invizibile ale războiului”, potrivit Muzeului Intrepid Sea, Air & Space, care găzduiește evenimentul. Gala „recunoaște conducerea extraordinară și onorează bărbații și femeile curajoși care servesc în apărarea națiunii noastre.

Deși Meghan și Harry locuiesc în California cu fiul Archie, de 2 ani, și Lilibet, de 5 luni, cuplul a fost într-un turneu recent. Meghan Markle a ținut o discuție la The New York Times DealBook Online Summit. Acolo a vorbit despre faptul că tabloidele sunt „toxice pentru sănătatea ta mintală”. Fosta actriță a spus: „Sper că, într-o zi, vor veni cu o etichetă de avertizare, așa cum fac cu țigările”.

Ducesa de Sussex este mereu atentă la ceea ce consumă, la alimentele pe care le alege atunci când își prepară mâncarea. Deși are 40 de ani, soția Prințului Harry arată foarte bine.

Reclamă

Cum s-au comportat cei doi la eveniment

Ducii de Sussex au avut ultima dată o apariție pe covorul roșu la premiera europeană a filmului The Lion King la Londra, în 2019. Atunci Meghan ales să poarte o rochie din plasă din colecția Jason Wu.

Meghan și Prințul Harry au sosit la Gala Salute to Freedom din New York, marcând unul dintre cele mai mari evenimente pe covorul roșu de când s-au căsătorit în 2018. Cei doi s-au ținut de mână prin muzeu, unde Prințul Harry a fost invitat pentru a prezenta Premiul Intrepid Valor militarilor și veteranilor.

În timpul evenimentului, cei doi s-au jucat cu camerele de fotografiat. Au demonstrat din nou cât de strânsă este legătura dintre ei. În discursul său, Harry a reflectat asupra cauzei care îi este apropiată inimii. A povestit despre timpul petrecut în armată, spunând: „Experiența mea în armată m-a făcut ceea ce sunt astăzi. Voi fi mereu recunoscător pentru oamenii alături de care am putut sluji. Oriunde în lume ne-am afla”.

Ducele și Ducesa s-au întâlnit cu militari și veterani la Muzeul Intrepid înainte de Ziua Veteranilor și i-au salutat cu respect.

Meghan și Harry au vorbit la eveniment despre sănătatea mintală: „Mintea experimentează traume și durere. Fie în conflict sau acasă, fie în uniformă sau nu. Este nevoie de antrenament, precum și de recuperare și îngrijire, indiferent cine ești și indiferent ce faci. Sănătatea noastră fizică și sănătatea mintală sunt una și aceeași. La fel de mult cum aspirăm să fim apți fizic, la fel trebuie să fim apți mental”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×