Reclamă

Ducii de Sussex au promovat vaccinarea la Global Citizen Live: „Un drept uman de bază”

Este prima apariție în public a celor doi soți, în calitate de cuplu, după nașterea fiicei lor, Lilibet Diana, în iunie 2021. Ducii de Sussex au promovat vaccinarea la Global Citizen Live, iar apariția lor a fost una foarte apreciată.

Publicat: 27 septembrie 2021, 11:33

Vizita lui Meghan Markle și a Prințul Harry la New York a venit cu o misiune importantă. Ducele și Ducesa de Sussex au avut o apariție la Global Citizen Live în Central Park. Cei doi au vorbit despre nevoia mondială de echitate la vaccinul COVID-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex au promovat vaccinarea la Global Citizen Live

„Fiecare persoană de pe această planetă are un drept fundamental să primească acest vaccin. Acesta este ideea, dar asta nu se întâmplă. Și, în timp ce vă aflați în această țară și în multe altele, puteți merge aproape oriunde și vă puteți vaccina. Miliarde de oameni din întreaga lume nu pot”, a spus Meghan, în vârstă de 40 de ani, scrie People.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ducii de Sussex, îmbrăcați elegant, în haine deschide la culoare, pe scena Global Citizen Live
Prințul Harry a avut și el o declarație scurtă, dar cu un impact major pentru cei prezenți la eveniment / Profimedia Images

„Anul acesta, țările se așteaptă să producă suficiente doze pentru a îndeplini obiectivul de vaccinare a 70% din persoanele din fiecare țară. Dar este greșit că o mare parte din oferta de vaccin a ajuns doar la doar 10 țări bogate până acum. Nu la toți ceilalți. Pur și simplu nu este OK”, a susținut Meghan Markle.

Reclamă

Ducii de Sussex s-au cazat la hotelul preferat al Prințesei Diana din Manhattan înainte de a participa la Global Citizen Live.

Vaccinare, un punct important al discursului

Prințul Harry a avut și el o declarație scurtă, dar cu un impact major pentru cei prezenți la eveniment.

Reclamă

„Avem tot ce ne trebuie pentru a vaccina lumea. Experții ne-au spus că există ceva care ne împiedică să facem acest lucru. Au spus că multe țări sunt gata să producă vaccinuri singuri. Dar acest lucru nu le este permis, deoarece companiile farmaceutice ultra-bogate nu le dau rețetele. Aceste țări au mijloacele, capacitatea și lucrătorii de a începe producția. Tot ce așteaptă este renunțarea la proprietatea intelectuală a vaccinului și transferarea tehnologiei a vaccinului. Și apropo, multe dintre aceste vaccinuri au fost finanțate public. Sunt vaccinurile voastre”, a declarat Prințul Harry în vârstă de 37 de ani.

În timp ce evenimentul a avut ca scop o discuție cu țările mai bogate pentru a le face pe acestea să se angajeze să își împartă dozele cu națiunile cele mai nevoiașe, Harry și Meghan au cerut organizațiilor internaționale independente să li se permită să stabilească unde aceste doze sunt necesare.

Meghan Markle a făcut asocieri simple, dar care au avut un impact mare din punct de vedere emoțional: „Gândește-te doar la milioanele de vaccinuri care au fost aruncate anul acesta. Este ca și cum ai arunca veste de salvare atunci când cei din jurul tău se îneacă”, a spus Ducesa de Sussex.

Întâlnirile Ducilor de Sussex la New York

Înainte de a-și încheia turneul de la New York la Global Citizen Live, cuplul a vizitat Organizația Națiunilor Unite. Acolo s-au întâlnit cu secretarul general adjunct al ONU, Amina Mohammed, în cadrul adunării anuale a liderilor organismului mondial format din 193 de membri.

„A fost o întâlnire minunată”, a declarat Meghan reporterilor, potrivit Reuters. În timpul vizitei, ei au discutat despre cele 17 obiective de dezvoltare durabilă, prezentate de ONU în 2015. Inclusiv încetarea foametei și a sărăciei, realizarea egalității de gen și combaterea schimbărilor climatice.

Cuplul a început joi vizita la New York la One World Observatory de la World Trade Center, împreună cu primarul Bill de Blasio și guvernatorul Kathy Hochul. Amândoi s-au îmbrăcat în negru pentru această ocazie. Meghan a purtat o maletă de culoare închisă la culoare, cu pantaloni asortați sub o jachetă, cu părul prins în coc. Prințul Harry a purtat un costum clasic și cravată.

De asemenea, Ducii de Sussex au vizitat Muzeul memorialul 11 septembrie. Această vizită a fost urmată de o întâlnire de după-amiază cu ambasadorul SUA la ONU, Linda Thomas-Greenfield.

Călătoria lor a marcat prima apariție publică a cuplului de la sosirea celui de-al doilea copil. Ducii de Sussex au o fiică pe nume Lilibet Diana, care s-a născut în iunie 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×