Reclamă

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele

Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu includă o culoare specifică. Niciuna dintre Ducese nu a fost surprinsă până acum purtând această nuanță în public.

Publicat: 26 septembrie 2021, 6:40

Kate Middleton și Meghan Markle sunt apreciate și pentru stilurile vestimentare elegante pe care le au. De la rochiile lor de mireasă care au atras atenția întregii planete, la ținutele pe care le-au purtat la evenimente publice, fanii Familiei Regale a Marii Britanii au observat că ambele evită o culoare.

Deși se pare că ambele au garderobe care includ toate culorile curcubeului, una dintre ele lipsește dintre cele mai cunoscute ținute pe care le-au purtat, scrie Reader’s Digest.

Culoare e, însă, purtată de Regina Elisabeta, ce a fost surprinsă cu îmbrăcăminte în această nuanță de mai multe ori.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă

Familia Regală a Marii Britanii e criticată și complimentată pentru ținutele pe care le poartă membrii săi. 

Unele dintre membrele care au atras cea mai mare atenția din punct de vedere al stilului universal, în ultimii ani, se numără Kate Middleton și Meghan Markle.

Reclamă

Ducesele sunt adesea fotografiate în public. Fanii lor au observat că ambele o evită o anumită culoare. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta și Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, în 2012, în Nottingham. Regina poartă un costum albastru deschis, Kate un costum albastru închis
Regina Elisabeta a II-a și Kate Middleton trebuie să urmeze un protocol strict, ca membre ale Casei Regale, mai ales atunci când sunt în public / Getty Images
Reclamă

Ambele ducese preferă o paletă de culori mai discretă. La polul opus se află Regina Elisabeta, ce optează adesea pentru ținute în nuanțe neon. 

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu au purtat-o niciodată în public e portocaliul. Potrivit Marie Claire, nu există o regulă sau tradiție regală ce le împiedică pe Ducese să o poarte. 

Există, însă, câteva teorii despre motivul pentru care niciuna dintre ele nu a apărut până acum în public în această nuanță.

De ce ar putea evita Ducesele culoarea portocalie

Potrivit Reader’s Digest, există mai multe teorii despre motivul real pentru care Kate Middleton și Meghan Markle evită portocaliul. 

Potrivit Express, această nuanță nu apare bine în poze. Din moment ce Kate și Meghan sunt mereu fotografiate când ies în public, e posibil ca amândouă să o evite pentru a avea imagini cu ele de succes.

O altă teorie e că garderobele Duceselor nu includ ținute portocalii care să le placă. 

E posibil ca Ducesele să evite culoare și pentru Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Ea a purtat portocaliu în mai multe ocazii. Printre acestea se numără Crăciunul, scrie Marie Claire.

Meghan Markle poartă, de obicei, culori neutre, de când s-a căsătorit cu Prințul Harry. Și Kate Middleton optează pentru o paletă de culori neutră, în majoritatea situațiilor.

Ducesa de Cambridge a fost surprinsă și în ținute în nuanțe mai puternice, precum roșu și verde. C ocazia nunții surorii sale, Pippa, Kate a optat pentru o ținută într-o nuanță de roz prăfuit.

Cu ocazia interviului acordat lui Oprah, Meghan a optat pentru o rochie neagră cu accente florale albe, similară cu o ținută purtată de Wallis Simpson, femeia pentru care Regele Edward a renunțat la tronul Marii Britanii, detaliu ce nu a rămas neobservat de către fani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
Rose Hanbury într-o rochie galbenă și cu o mască neagră pe față în timp ce participă la o cursă de cai din 2021
Divertisment
Detalii mai puțin cunoscute despre Rose Hanbury. Presa internațională scrie intens despre ea și aventura avută cu Prințul William
Admiratorii se întreabă cine este și cu ce se ocupă Rose Hanbury. În presa internațională au apărut tot mai multe zvonuri legate de infidelitatea Prințului William. Se crede că femeia în vârstă de 39...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×