Reclamă

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele

Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu includă o culoare specifică. Niciuna dintre Ducese nu a fost surprinsă până acum purtând această nuanță în public.

Publicat: 26 septembrie 2021, 6:40 / Actualizat: 7 iunie 2024, 18:36

Kate Middleton și Meghan Markle sunt apreciate și pentru stilurile vestimentare elegante pe care le au. De la rochiile lor de mireasă care au atras atenția întregii planete, la ținutele pe care le-au purtat la evenimente publice, fanii Familiei Regale a Marii Britanii au observat că ambele evită o culoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși se pare că ambele au garderobe care includ toate culorile curcubeului, una dintre ele lipsește dintre cele mai cunoscute ținute pe care le-au purtat, scrie Reader’s Digest.

Culoare e, însă, purtată de Regina Elisabeta, ce a fost surprinsă cu îmbrăcăminte în această nuanță de mai multe ori.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă

Familia Regală a Marii Britanii e criticată și complimentată pentru ținutele pe care le poartă membrii săi. 

Unele dintre membrele care au atras cea mai mare atenția din punct de vedere al stilului universal, în ultimii ani, se numără Kate Middleton și Meghan Markle.

Reclamă

Ducesele sunt adesea fotografiate în public. Fanii lor au observat că ambele o evită o anumită culoare. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta și Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, în 2012, în Nottingham. Regina poartă un costum albastru deschis, Kate un costum albastru închis
Regina Elisabeta a II-a și Kate Middleton trebuie să urmeze un protocol strict, ca membre ale Casei Regale, mai ales atunci când sunt în public / Getty Images
Reclamă

Ambele ducese preferă o paletă de culori mai discretă. La polul opus se află Regina Elisabeta, ce optează adesea pentru ținute în nuanțe neon. 

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu au purtat-o niciodată în public e portocaliul. Potrivit Marie Claire, nu există o regulă sau tradiție regală ce le împiedică pe Ducese să o poarte. 

Există, însă, câteva teorii despre motivul pentru care niciuna dintre ele nu a apărut până acum în public în această nuanță.

De ce ar putea evita Ducesele culoarea portocalie

Potrivit Reader’s Digest, există mai multe teorii despre motivul real pentru care Kate Middleton și Meghan Markle evită portocaliul. 

Potrivit Express, această nuanță nu apare bine în poze. Din moment ce Kate și Meghan sunt mereu fotografiate când ies în public, e posibil ca amândouă să o evite pentru a avea imagini cu ele de succes.

O altă teorie e că garderobele Duceselor nu includ ținute portocalii care să le placă. 

E posibil ca Ducesele să evite culoare și pentru Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Ea a purtat portocaliu în mai multe ocazii. Printre acestea se numără Crăciunul, scrie Marie Claire.

Meghan Markle poartă, de obicei, culori neutre, de când s-a căsătorit cu Prințul Harry. Și Kate Middleton optează pentru o paletă de culori neutră, în majoritatea situațiilor.

Ducesa de Cambridge a fost surprinsă și în ținute în nuanțe mai puternice, precum roșu și verde. C ocazia nunții surorii sale, Pippa, Kate a optat pentru o ținută într-o nuanță de roz prăfuit.

Cu ocazia interviului acordat lui Oprah, Meghan a optat pentru o rochie neagră cu accente florale albe, similară cu o ținută purtată de Wallis Simpson, femeia pentru care Regele Edward a renunțat la tronul Marii Britanii, detaliu ce nu a rămas neobservat de către fani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
3
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
O femeie care stă la plajă sub umbrelă
Sănătate
Care sunt orele de plajă indicate. Sfaturi și recomandări pentru un bronz frumos și sănătos
Când vine vara, mulți oameni adoră să-și petreacă zilele bucurându-se de soare la plajă. Cu toate acestea, este important să știi că expunerea excesivă la soare poate fi dăunătoare. Află care sunt orele de...
PARTENERI
×