Reclamă

Cu ce s-au confruntat Meghan și Harry după ce au părăsit Familia Regală Britanică

Toți au crezut că Ducii de Sussex sunt foarte bine după ce au început un nou capitol al vieții lor. Au obținut ceea ce și-au dorit, au avut totul bine pus la punct, însă realitatea a fost alta. Cu ce s-au confruntat Meghan și Harry după ce au părăsit Familia Regală Britanică.

Publicat: 24 august 2021, 7:12

Omid Scobie, editor specializat pe Familia Regală Britanică, a declarat pentru People cum au stat cu adevărat lucrurile în noua viață a Ducilor de Sussex, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ce s-au confruntat Meghan și Harry după Familia Regală

Între o pandemie globală, dezacordurile familiale și controlul zilnic al mass-media, Meghan Markle și Prințul Harry, au făcut un pas înapoi de la viața regală. Ei nu au avut o viață deloc simplă după această decizie. Schimbările neașteptate i-au surprins în bine, spune Omid Scobie.

„Cel mai greu pentru ei a fost acela de a face acești primi pași departe de rolurile lor regale. A fost mai greu decât și-au imaginat ei. Aveau totul cartografiat în cap”, spune Scobie. Acesta a co-scris Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family împreună cu colega sa, Carolyn Durand.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle în timp ce stă la un birou și privește către fereastră unde se află Prințul Harry
Ducesa de Sussex se implică activ în ajutarea femeilor din întreaga lume / Profimedia Images
Reclamă

Decizia Reginei Elisabeta în privința Ducilor de Sussex

Deși inițial cuplul dorea o abordare „un picior înăuntru, un picior în afară” care să le permită atât să-și facă îndatoririle regale, cât și munca privată, acest aranjament a fost respins de bunica lui Harry, Regina Elisabeta, în vârstă de 95 de ani.

„Știau că trebuie să schimbe lucrurile. Ceea ce planificaseră de fapt nu era de fapt ceea ce era mai bine”, spune Scobie, care a vorbit cu prietenii cuplului și asociații apropiați pentru a scrie Finding Freedom, care a fost publicat pentru prima dată vara trecută și este acum lansat în broșură. Ediția actualizată prezintă un nou epilog.

Reclamă

„Au încercat să găsească o cale de compromis”, continuă Scobie. „Dar asta le-ar fi permis să aibă acel nivel de fericire și securitate pe care îl au astăzi? Probabil că nu. Aceste legături cu instituția ar fi fost încă puternice. Ar fi existat în mod constant probleme legate de eforturile financiare și deciziile de afaceri pe care le-au luat”.

Acum, departe de cerințele de zi cu zi ale vieții regale și ajutați de libertatea financiară asigurată de tranzacțiile lor de streaming sau publicare, în valoare de milioane de dolari, părinții lui Archie și Lili au suficientă energie să scrie o nouă pagină la „capitolul lor prosper”, așa cum îl numește Scobie.

Relația dintre Ducii de Sussex și Familia Regală Britanică

Editorul mai spune că dacă ne gândim la situația în care cei doi se află acum, au luat în cele din urmă cele mai bune decizii: „Și-au descoperit viața care le permite să se ocupe de proiectele care le fac plăcere și să se concentreze pe lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru ei”.

Cele mai recente informații despre Casa Regală Britanică circulă repede. Experții regali confirmă că în interiorul familiei lucrurile nu stau atât de bine cum par. După ce Prințul Harry a declarat că va scoate o carte de memorii tensiunile s-au amplificat.

Regina Elisabeta i-ar putea scoate pe Ducii de Sussex de pe lista invitaților la Jubileul de Platină. Decizia sa este bine motivată.

„Majestatea Sa este foarte îndurerată. Regina a încercat să țină relația sa cu Prințul Harry și restul familie sale separată de deciziile pe care este nevoită să le ia din punct de vedere al îndatoririlor. Deși lucrurile au fost foarte dificile, a existat o mică speranță. Timpul nu a făcut însă ca aceste neînțelegeri să se estompeze. Însă sentimentul general este că această carte va fi ultima picătură.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×