Reclamă

Prințul Harry s-ar putea întoarce în Marea Britanie la sfârșitul anului. Ce pregătește Ducele de Sussex

Ducele de Sussex intenționează să se întoarcă în Marea Britanie la sfârșitul anului. El vrea să-și viziteze bunica și să filmeze următoarele Jocuri Invictus. Prințul Harry s-ar putea întoarce în Marea Britanie la sfârșitul anului cu camerele după el. Acesta are un contract cu o companie de streaming în valoare de 100 de milioane de lire sterline, susțin sursele.

Publicat: 17 august 2021, 8:25

Prințul Harry urmează să se întoarcă în Marea Britanie și se va întâlni cu Regina. Ducele de Sussex va avea alături și o echipă de filmare. Aacesta intenționează să se întoarcă în Marea Britanie pentru un weekend la sfârșitul anului, ca parte a tranzacției sale cu compania de streaming. Sursele spun că proiectul valorează100 de milioane de lire sterline, scrie Mirror.co.uk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry s-ar putea întoarce în Marea Britanie

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, urmează să conducă planificarea pentru Jocurile Invictus ale veteranilor militari de Anul Nou în Olanda. În programul său este inclusă și o vizită la bunica sa. Va merge la Regină după ce va filma un discurs la centrul de reabilitare al armatei din Nottinghamshire, au declarat surse pentru Sunday Express. Încă nu este clar dacă își va face timp să-și viziteze și fratele.

Și de această dată este posibil ca Harry să o lase acasă pe Meghan cu cei doi copii, în conacul lor din Montecito. Proprietatea lor valorează 11 milioane de lire sterline. Meghan Markle nu a venit în Marea Britanie nici la înmormântarea Ducelui de Edinburgh. Ea nu a participat nici la dezvelirea statuii Prințesei Diana. În timpul vizitei la Stanford Hall se pare că va avea mereu o echipă de filmare pe urmele sale, spun sursele.

Vezi mai multe fotografii în GALERIA FOTO!

Participanții Jocurilor Invictus alături de Prințul Harry și Meghan MArkle în timp ce prives aruncarea la oină în aprilie 2018
Prințul Harry speră ca oamenii să găsească în Jocurile Invictus puterea, compasiunea și înțelegerea de care au nevoie.
Reclamă

Compania fondată de Prințul Harry, proiecte importante

Echipa, angajată de Archewell Productions, va filma ca parte a unui acord de milioane de lire încheiat anul trecut între compania de streamimg și Suschexes ‘Archewell Foundation, pentru a produce Heart of Invictus, un documentar despre jocuri. Documentarul va fi regizat de British documentary-maker. Este o echipă acreditată deja cu un premiu al Academiei pentru scurtmetrajul lor White Helmets și un BAFTA pentru Virunga.

Archewell Productions a fost înființată de Ducii de Sussex anul trecut. Ei au fondat-o pentru a folosi puterea poveștilor. Și-au dorit să aducă în prim plan umanitatea, dar și datoria față de cei din jur.

Reclamă

Prințul Harry a mers de două ori pentru servicii în Afganistan. Cu toate acestea, el rămâne pasionat de Jocurile Invictus pe care le-a înființat în 2013. El le-a format după ce a asistat la Jocurile războinice similare din SUA, organizate pentru veteranii cu dizabilități fizice și psihice.

„Sperăm că situația din aprilie anul viitor va permite jocurilor să meargă așa cum era planificat, în Olanda. Înțelegem că Ducele de Sussex va fi însoțit de un mic echipaj de filmare. El vrea să permită publicului să vadă munca asiduă implicată în planificarea acestora.”

Din cauza tensiunilor care au avut loc în ultimul timp în sânul Familiei Regale Britanice, cercetări separate în Google Trends online, realizate de Top 10 cazinouri au dezvăluit că Meghan Markle a înregistrat o scădere cu 18,6% în căutările online. În tot acest timp, Ducesa de Cambridge a înregistrat o creștere de 50%.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×