Reclamă

Prințul Harry anunță deschiderea Jocurilor Invictus 2022. Cum se va implica Ducele de Sussex în proiectul său de suflet

Prințul Harry anunță deschiderea Jocurilor Invictus 2022. Ducele de Sussex care tocmai a devenit pentru a doua oară tată, a luat o scurtă pauză de la îndatoririle de părinte pentru a face marele anunț. Acesta a înregistrat un videoclip pe care l-a postat pe pagina oficială de Instagram a Jocurilor Invictus. Cu toate acestea, Meghan Markle și Prințul Harry sunt deciși să își dedice în totalitate timpul creșterii micuței Lilibet.

Publicat: 12 iunie 2021, 7:28

Într-un videoclipul plin de acțiune, Prințul Harry anunță cu mult entuziasm în voce deschiderea Jocurilor Invictus 2022. După ce pandemia de Coronavirus a dat peste cap programul inițial, în cele din urmă veștile bune au reușit să răzbată. Militari răniți din întreaga lume se vor întrece în competiția ce va avea loc la Dusseldorf, la cele mai așteptate Jocuri ale anului.

Prințul Harry anunță deschiderea Jocurilor Invictus 2022

Jocurile Invicuts se adresează veternailor de război care au fost răniți în urma unor accidente sau suferă de diferite boli. Cei mai mulți militari din teatrele de acțiuni sunt convinși de faptul că activitatea fizică îi ajută să treacă mai ușor peste acele momente grele de pe front.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De altfel, recuperarea lor este cu atât mai rapidă prin sport, pe plan fizic și psihic. Jocurile Invictus se desfășoară la nivel internațional, iar echipe din toate țările sunt așteptate cu nerăbdare să participe.

Reclamă

Prințul Harry este cel care a pornit aceste jocuri încă din anul 2014 și au înregistrat un real succes. Cu toate acestea, pandemia de Covid-19, a făcut ca Jocurile Invictus din 2020 să fie anulate. Veștile bune par să circule repede. Într-un videoclip oficial, Prințul Harry anunță deshiderea Jocurilor Invictus 2022.

Pentru foarte mulți dintre noi, Covid-19 a schimbat multe așteptări, speranțe și planuri de viitor. Dar misiunea noastră este una care se bazează în primul rând pe comunitate. Această misiune va continua să strălucească acum și în vara anului 2022, când sperăm să-i vedem pe toți în persoană din nou, în Haga.

– Prințul Harry

Prințul Harry anunță plin de speranță deschiderea Jocurilor Invictus 2022. Mesajul său emoționant a întărit așteptările participanților și celor de acasă într-un viitor mai luminos. La scurt timp după postarea acestui mesaj, a venit vestea deschiderii unui nou proiect.

Reclamă

Ducele de Sussex alături de Fundația Invictus Games și în parteneriat cu Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii, urmează să lanseze un podcast dedicat sprijinului militarilor prin călătoria lor spre vindecare.

Un nou proiect bate la ușă

Prințul Harry nu doar că anunță deschiderea Jocurilor Invictus 2022, ci este pregătit să lanseze un nou proiect. La începutul anului 2021 a anunțat faptul că își va concentra atenția asupra unui documentar care să surprindă călătoria participanților la Invictus Games.

Heart of Invictus tratează în mod detaliat competiția sportivă globală. Pe lângă acest documentar, Ducele de Sussex va înființa în parteneriat cu Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii și Funsația Invictus Games, un podcast special.

Ducii de Sussex, în timp ce își zâmbesc în fața fotografilor, într-o vizită în Australia
Heart of Invictus este numele documentarului care tratează în detaliu competiția sportivă globală pe care Prințul Harry a înființat-o / Getty Images

De mai bine de un an, oamenii de la Serviciul Național de Sănătate s-au angajat într-o adevărată bătălie. Acești oameni și-au pus toată forța fizică și psihică în serviciul celorlalți. Acest sacrificiu rezonează profun cu multe persoane ale Comunității Forțelor Armate.

– Prințul Harry

Prințul Harry anunță atât deschiderea Jocurile Invictus 2022, dar și un nou podcast. Acest proiect de suflet al Ducelui de Sussex își propune să ofere mai mult sprijin veteranilor de război. Proiectul își propune ca persoanele din comunitatea Invictus și oamenii implicați în Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii să învețe unii de la ceilalți.

Podcast-ul se adresează persoanelor care au trăit experiențe asemănătoare și care trebuie să-și împărtășească opiniile cu restul oamenilor. Prințul Harry speră ca oamenii să găsească în acest podcast puterea, compasiunea și înțelegerea de care au nevoie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care are creierul în analiză cu o hologramă
Sănătate
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au fost făcute publice destul de multe lucruri pe care oamenii le pot face pentru a-și îmbunătăți și susține...
2
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
3
Kate Middleton cu prințesa Charlotte în brațe, alături de Prințul William și Prințul George, în timp ce coboară din avion
Divertisment
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru pentru copiii săi
Kate Middleton a încălcat o tradiție regală veche de 100 de ani. Prințesa de Wales a făcut acest lucru de dragul copiilor săi. Experții regali au explicat cum anume a ajuns Kate în această...
4
Bărbat cu flori în mână și cadou se îndreaptă spre partenera care stă pe canapea
Horoscop
Horoscopul bărbatului ideal. Nativul care are cele mai bune calități în iubire și relații
Dacă vrem să afăm despre horoscopul bărbatului ideal, trebuie să știm de la început micile detalii care fac diferența. Specialiștii sunt de părere că orice femeie este atrasă de cei care știu să se...
5
Tre fete îmbrăcate în rochii albe cu coronițe de flori pe cap privesc spre soare
Horoscop
Zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Ce spun specialiștii
Compatibilitatea nu se aplică doar în cazul cuplurilor, astfel că putem afla care sunt acele zodii care formează cele mai frumoase relații de prietenie. Există nativi care, conform personalității lor, reușesc să se înțeleagă...
PARTENERI
×