Reclamă

Prințul Harry anunță deschiderea Jocurilor Invictus 2022. Cum se va implica Ducele de Sussex în proiectul său de suflet

Prințul Harry anunță deschiderea Jocurilor Invictus 2022. Ducele de Sussex care tocmai a devenit pentru a doua oară tată, a luat o scurtă pauză de la îndatoririle de părinte pentru a face marele anunț. Acesta a înregistrat un videoclip pe care l-a postat pe pagina oficială de Instagram a Jocurilor Invictus. Cu toate acestea, Meghan Markle și Prințul Harry sunt deciși să își dedice în totalitate timpul creșterii micuței Lilibet.

Publicat: 12 iunie 2021, 7:28

Într-un videoclipul plin de acțiune, Prințul Harry anunță cu mult entuziasm în voce deschiderea Jocurilor Invictus 2022. După ce pandemia de Coronavirus a dat peste cap programul inițial, în cele din urmă veștile bune au reușit să răzbată. Militari răniți din întreaga lume se vor întrece în competiția ce va avea loc la Dusseldorf, la cele mai așteptate Jocuri ale anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prințul Harry anunță deschiderea Jocurilor Invictus 2022

Jocurile Invicuts se adresează veternailor de război care au fost răniți în urma unor accidente sau suferă de diferite boli. Cei mai mulți militari din teatrele de acțiuni sunt convinși de faptul că activitatea fizică îi ajută să treacă mai ușor peste acele momente grele de pe front.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De altfel, recuperarea lor este cu atât mai rapidă prin sport, pe plan fizic și psihic. Jocurile Invictus se desfășoară la nivel internațional, iar echipe din toate țările sunt așteptate cu nerăbdare să participe.

Reclamă

Prințul Harry este cel care a pornit aceste jocuri încă din anul 2014 și au înregistrat un real succes. Cu toate acestea, pandemia de Covid-19, a făcut ca Jocurile Invictus din 2020 să fie anulate. Veștile bune par să circule repede. Într-un videoclip oficial, Prințul Harry anunță deshiderea Jocurilor Invictus 2022.

Pentru foarte mulți dintre noi, Covid-19 a schimbat multe așteptări, speranțe și planuri de viitor. Dar misiunea noastră este una care se bazează în primul rând pe comunitate. Această misiune va continua să strălucească acum și în vara anului 2022, când sperăm să-i vedem pe toți în persoană din nou, în Haga.

– Prințul Harry

Prințul Harry anunță plin de speranță deschiderea Jocurilor Invictus 2022. Mesajul său emoționant a întărit așteptările participanților și celor de acasă într-un viitor mai luminos. La scurt timp după postarea acestui mesaj, a venit vestea deschiderii unui nou proiect.

Reclamă

Ducele de Sussex alături de Fundația Invictus Games și în parteneriat cu Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii, urmează să lanseze un podcast dedicat sprijinului militarilor prin călătoria lor spre vindecare.

Un nou proiect bate la ușă

Prințul Harry nu doar că anunță deschiderea Jocurilor Invictus 2022, ci este pregătit să lanseze un nou proiect. La începutul anului 2021 a anunțat faptul că își va concentra atenția asupra unui documentar care să surprindă călătoria participanților la Invictus Games.

Heart of Invictus tratează în mod detaliat competiția sportivă globală. Pe lângă acest documentar, Ducele de Sussex va înființa în parteneriat cu Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii și Funsația Invictus Games, un podcast special.

Ducii de Sussex, în timp ce își zâmbesc în fața fotografilor, într-o vizită în Australia
Heart of Invictus este numele documentarului care tratează în detaliu competiția sportivă globală pe care Prințul Harry a înființat-o / Getty Images

De mai bine de un an, oamenii de la Serviciul Național de Sănătate s-au angajat într-o adevărată bătălie. Acești oameni și-au pus toată forța fizică și psihică în serviciul celorlalți. Acest sacrificiu rezonează profun cu multe persoane ale Comunității Forțelor Armate.

– Prințul Harry

Prințul Harry anunță atât deschiderea Jocurile Invictus 2022, dar și un nou podcast. Acest proiect de suflet al Ducelui de Sussex își propune să ofere mai mult sprijin veteranilor de război. Proiectul își propune ca persoanele din comunitatea Invictus și oamenii implicați în Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii să învețe unii de la ceilalți.

Podcast-ul se adresează persoanelor care au trăit experiențe asemănătoare și care trebuie să-și împărtășească opiniile cu restul oamenilor. Prințul Harry speră ca oamenii să găsească în acest podcast puterea, compasiunea și înțelegerea de care au nevoie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×