Reclamă

Prințul Harry anunță deschiderea Jocurilor Invictus 2022. Cum se va implica Ducele de Sussex în proiectul său de suflet

Prințul Harry anunță deschiderea Jocurilor Invictus 2022. Ducele de Sussex care tocmai a devenit pentru a doua oară tată, a luat o scurtă pauză de la îndatoririle de părinte pentru a face marele anunț. Acesta a înregistrat un videoclip pe care l-a postat pe pagina oficială de Instagram a Jocurilor Invictus. Cu toate acestea, Meghan Markle și Prințul Harry sunt deciși să își dedice în totalitate timpul creșterii micuței Lilibet.

Publicat: 12 iunie 2021, 7:28

Într-un videoclipul plin de acțiune, Prințul Harry anunță cu mult entuziasm în voce deschiderea Jocurilor Invictus 2022. După ce pandemia de Coronavirus a dat peste cap programul inițial, în cele din urmă veștile bune au reușit să răzbată. Militari răniți din întreaga lume se vor întrece în competiția ce va avea loc la Dusseldorf, la cele mai așteptate Jocuri ale anului.

Prințul Harry anunță deschiderea Jocurilor Invictus 2022

Jocurile Invicuts se adresează veternailor de război care au fost răniți în urma unor accidente sau suferă de diferite boli. Cei mai mulți militari din teatrele de acțiuni sunt convinși de faptul că activitatea fizică îi ajută să treacă mai ușor peste acele momente grele de pe front.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De altfel, recuperarea lor este cu atât mai rapidă prin sport, pe plan fizic și psihic. Jocurile Invictus se desfășoară la nivel internațional, iar echipe din toate țările sunt așteptate cu nerăbdare să participe.

Reclamă

Prințul Harry este cel care a pornit aceste jocuri încă din anul 2014 și au înregistrat un real succes. Cu toate acestea, pandemia de Covid-19, a făcut ca Jocurile Invictus din 2020 să fie anulate. Veștile bune par să circule repede. Într-un videoclip oficial, Prințul Harry anunță deshiderea Jocurilor Invictus 2022.

Pentru foarte mulți dintre noi, Covid-19 a schimbat multe așteptări, speranțe și planuri de viitor. Dar misiunea noastră este una care se bazează în primul rând pe comunitate. Această misiune va continua să strălucească acum și în vara anului 2022, când sperăm să-i vedem pe toți în persoană din nou, în Haga.

– Prințul Harry

Prințul Harry anunță plin de speranță deschiderea Jocurilor Invictus 2022. Mesajul său emoționant a întărit așteptările participanților și celor de acasă într-un viitor mai luminos. La scurt timp după postarea acestui mesaj, a venit vestea deschiderii unui nou proiect.

Reclamă

Ducele de Sussex alături de Fundația Invictus Games și în parteneriat cu Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii, urmează să lanseze un podcast dedicat sprijinului militarilor prin călătoria lor spre vindecare.

Un nou proiect bate la ușă

Prințul Harry nu doar că anunță deschiderea Jocurilor Invictus 2022, ci este pregătit să lanseze un nou proiect. La începutul anului 2021 a anunțat faptul că își va concentra atenția asupra unui documentar care să surprindă călătoria participanților la Invictus Games.

Heart of Invictus tratează în mod detaliat competiția sportivă globală. Pe lângă acest documentar, Ducele de Sussex va înființa în parteneriat cu Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii și Funsația Invictus Games, un podcast special.

Ducii de Sussex, în timp ce își zâmbesc în fața fotografilor, într-o vizită în Australia
Heart of Invictus este numele documentarului care tratează în detaliu competiția sportivă globală pe care Prințul Harry a înființat-o / Getty Images

De mai bine de un an, oamenii de la Serviciul Național de Sănătate s-au angajat într-o adevărată bătălie. Acești oameni și-au pus toată forța fizică și psihică în serviciul celorlalți. Acest sacrificiu rezonează profun cu multe persoane ale Comunității Forțelor Armate.

– Prințul Harry

Prințul Harry anunță atât deschiderea Jocurile Invictus 2022, dar și un nou podcast. Acest proiect de suflet al Ducelui de Sussex își propune să ofere mai mult sprijin veteranilor de război. Proiectul își propune ca persoanele din comunitatea Invictus și oamenii implicați în Serviciul Național de Sănătate al Marii Britanii să învețe unii de la ceilalți.

Podcast-ul se adresează persoanelor care au trăit experiențe asemănătoare și care trebuie să-și împărtășească opiniile cu restul oamenilor. Prințul Harry speră ca oamenii să găsească în acest podcast puterea, compasiunea și înțelegerea de care au nevoie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă îmbrăcată cu o rochie lungă
Horoscop
5 zodii care nu își găsesc niciodată jumătatea. Ce stă în calea iubirii lor
Unele persoane sunt atât de norocoase încât păstrează o singură relație toată viața, însă există 5 zodii care nu își găsesc niciodată jumătatea. Acestea caută cu ardoare o sursă de iubire, însă de cele...
2
Langoși simpli pe un platou de lemn
Rețete
Langoși simpli. Rețetă tradițională ungurească
Dacă vrei să-ți surprinzi familia cu un preparat delicios la micul dejun sau cu o gustare inedită, încearcă rețeta tradițională ungurească de langoși simpli. Nu ai cum să nu adori langoșii. Cu siguranță ți-i...
3
Tess Holiday, la o emisiune tv, într-o rochie neagră, cu decolteu
Divertisment
Tess Holliday a vorbit despre lupta cu imaginea de sine. Cum se descurcă modelul cu încrederea și prejudecățile celor din jur
Modelul a lucrat la vindecarea relației cu corpul ei, după ce anul trecut a spus că are anorexie. Tess Holliday a vorbit despre lupta cu imaginea de sine. Ea a declarat pentru People că...
4
Kate Middleton într-o rochie roz alături de Prințul Louis într-o cămașă albă la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta
Divertisment
Prințul Louis își va schimba numele de familie. Ce tradiție trebuie să respecte fiul Ducilor de Cambridge
Prințul Louis își va schimba numele de familie și va urma o tradiție veche din Familia Regală Britanică. Mezinul familiei Ducilor de Cambridge va călca pe urmele tatălui său, Prințul William. Schimbarea va avea...
5
Lourdes Leon într-o ținută argintie la petrecerea Vanity Fair ținută după premiile Oscar 2022
Divertisment
Lourdes Leon a defilat pe podium la Paris. Fiica Madonnei a purtat o ținută mulată
Lourdes Leon a defilat pe podium la Paris într-o ținută mulată. Admiratorii vedetei au recunoscut-o cu greu pe fiica Madonnei. Aceasta și-a schimbat culoarea părului, iar transformarea a fost una vizibilă. Lourdes a fost...
PARTENERI
×