Reclamă

Beatrice Borromeo, una dintre cele mai stilate femei ale Caselor Regale Europene. Cum arată soția lui Pierre Casiraghi

Beatrice Borromeo a fost numită una dintre cele mai stilate femei ale Caselor Regale Europene. Tânăra în vârstă de doar 36 de ani a reușit să le întreacă pe Kate Middleton și Meghan Markle la capitolul eleganță. Deși femeile din Familia Regală Britanică  sunt recunoscute pentru aparițiile lor fără cusur, publicația Tatler a desemnat-o pe Beatrice una dintre cele mai elegante și stilate femei.

Publicat: 26 august 2021, 7:31

Soția lui Pierre Casiraghi a reușit să o întreacă la capitolul eleganță chiar și pe Regina Letizia, cunoscută îndeosebi pentru ținutele sale monocromatice pline de stil. Beatrice este în prezent un real exemplu la capitolul vestimentație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beatrice Borromeo, una dintre cele mai stilate femei ale Caselor Regale Europene

Beatrice a devenit recent una dintre cele mai stilate femei ale Caselor Regale Europene. În vârstă de 36 de ani, Beatrice este fiica aristocratului Italian Don Carlo Ferdinando. Înainte de a se căsători cu Pierre Casiraghi și a intra în elita regală, Beatrice a lucrat ca jurnalist politic.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Beatrice Borromeo într-o rochie argintie în timp ce este ținută în brațe de soțul ei, Pierre Casiraghi care poartă un frac negru cu papion
În anul 2008 Beatrice și Pierre au devenit în mod oficial un cuplu / Getty Images

De-a lungul carierei sale aceasta a realizat nenumărate documentare și a scris articole cu un puternic impact în societate. În anul 2015, aceasta și-a unit destinul cu cel al lui Pierre Casiraghi, fiul Prințesei de Hanovra. De altfel, Beatrice Borromeo a devenit una dintre cele mai stilate femei ale Caselor Regale Europene datorită ținutelor pline de eleganță pe care le-a ales de-a lungul timpului. Se pare că nici ținutele monocromatice ale Reginei Letizia nu au reușit să-i egaleze stilul vestimentar.

Reclamă

Pe lângă cariera de jurnalistă, Beatrice s-a implicat și în industria modei. Pentru o lungă perioadă de timp aceasta a fost model. Cu ocazia marelui eveniment, Beatrice a schimbat patru rochii create de designeri celebri.

Din 2015 și până în prezent, soția lui Pierre Casiraghi a continuat să impresioneze publicul cu alegerile sale vestimentare. Frumoasa blondă și-a definit propriul stil de-a lungul anilor pe care reușește să-l poarte cu grație și eleganță.

Viața frumoasei Beatrice Borromeo înainte de a se căsători cu Pierre Casiraghi

Reclamă

Beatrice Borromeo care a fost numită recent una dintre cele mai stilate femei ale Caselor Regale Europene este fiica unei familii de aristocrați italieni. Aceasta s-a născut la 18 august 1985, iar după absolvirea studiilor a lucrat ca jurnalistă și model.

Beatrice a absolvit Universitatea Bocconi, iar familia sa are o puternică istorie în spate. Tatăl său, Don Carlo Ferdinando Borromeo. Acesta are legătură directă de rudenie cu Carlo Borromeo, care a devenit cardinalul bisericii Romano-Catolice și Arhiepiscop al orașului Milano.

Familia frumoasei Beatrice deține un număr impresionant de proprietăți și se mândrește cu o avere impresionantă. Nu este de mirare că Beatrice Borromeo este una dintre cele mai stilate femei ale Caselor Regale Europene. Aceasta are un simț al stilului foarte bine dezvoltat. Bunica sa din partea mamei a fost celebrul designer vestimentar, Marta Marzotto, în timp ce unchiul său este reprezentantul unul brand celebru de haine.

Beatrice Borromeo, care este una dintre cele mai stilate femei ale Caselor Regale Europene, în timp ce are părul prins într-o coadă elegantă și o rochie albă
Beatrice a fost numită una dintre cele mai stilate femei ale Caselor Regale Europene / Getty Images

După finalizarea studiilor, Beatrice s-a concentrat pe cariera sa în jurnalism. Pe lângă articolele pe care le-a scris de-a lungul timpului, aceasta a lucrat inclusiv ca model. O bună parte a timpului a fost și regizor pentru diferite documentare care vizau probleme sociale.

Beatrice Borromeo sa ocupat inclusiv de documentarul Mamma Mafia, un documentar despre implicarea femeilor în organizațiile mafiote. A fost primul său documentar realizat în întregime în limba engleză.

Povestea de iubire dintre Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi

Soția lui Pierre Casiraghi a intrat în atenția presei mult mai des de când cei doi și-au unit destinele. Beatrice Borromeo a fost numită una dintre cele mai stilate femei ale Caselor Regale Europene după ce a impresionat publicul cu aparițiile sale impecabile.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că frumoasa Beatrice și-a început cariera de model încă de la începutul anilor 2000. La doar 15 ani, Beatrice defila deja purtând branduri celebre de haine. Viața sa a luat o nouă întorsătură în anul 2008, atunci când presa a început să o urmărească la fiecare pas.

Beatrice Borromeo într-un costum roz în timp ce îl ține de mână pe soțul său, Pierre Casiraghi
Cei doi și-au unit destinele în anul 2015 în cadrul unei ceremonii restrânse la Palatul din Monaco / Getty Images

În anul 2008 ea și Pierre au devenit în mod oficial un cuplu. Deși au încercat să-și trăiască viața departe de ochii presei, acest lucru nu a fost cu putință. Totuși, povestea lor de dragoste pare că a trecut testul imaginii publice. Cei doi și-au unit destinele în anul 2015 în cadrul unei ceremonii restrânse la Palatul din Monaco.

Ceremonia religioasă a avut loc în data de 1 august 2015 alături de cei apropiați.  Doi ani mai târziu, cei doi au adus pe lume primul lor copil, pe micuțul Stefano Ercole Carlo. Cel de-al doilea băiețel al cuplului s-a născut în luna mai a anului 2018 și a fost boteza Francesco Carlo Albert.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×