Reclamă

Kate Middleton a modificat inelul de logodnă al Prințesei Diana. Ce detaliu a încorporat în bijuteria prețioasă

Kate Middleton a primit inelul de logodnă al Prințesei Diana atunci când a fost cerută în căsătorie de către Prințul William, dar Ducesa de Cambridge a modificat bijuteria cu un detaliu personal.

Publicat: 21 septembrie 2021, 7:40 / Actualizat: 21 septembrie 2021, 18:06

Potrivit House of Garrard, bijutier faimos, Prințul Charles a ales inelul de logodnă al Prințesei Diana după ce a fost inspirat de o broșă cu safire moștenită de mama sa, Regina Elisabeta a II-a, scrie Town and Country Magazine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Prințul Charles a văzut mereu avea broșă cu safir a mamei sale. Când a mers la House of Garrard a văzut inelul și l-a considerat perfect,” au declarat reprezentanții bijutierului. 

Inelul a costat 60.000 de dolari, dar nu a fost creat special pentru Prințesa Diana, o încălcare a tradiției regale. Inelul a fost unul dintre cadourile dăruite de Charles viitoarei sale soții înainte de nuntă.

Diana a purtat inelul chiar și după divorț. Atunci când Prințul William a cerut-o pe Kate Middleton în căsătorie, a ales acel inel pentru evenimentul special.

Inelul de logodnă al Prințesei Diana ar fi fost ales inițial de Prințul Harry

Potrivit Town and Country, după moartea Dianei, se zvonește că William și Harry și-au ales fiecare două obiecte ale mamei lor pe post de amintiri.

Reclamă

Se pare că Prințul William a optat pentru ceasul de aur al Dianei. Prințul Harry a ales inelul cu safir. 

Apropiații Familiei Regale susțin că Harry i-a dat inelul fratelui său pentru ca William să o ceară în căsătorie pe Kate în căsătorie cu o bijuterie ce avea și o valoare emoțională. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prințul William și Kate Middleton în imaginea aniversării logodne lor din anul 2010. El poartă un pulover bej, cu o cămașă albă. Ea poartă o bluză albă și inelul de logodnă. SE țin în brațe, pe un fundal cu o fereastră
Prințul William și Kate Middleton s-au logodit în anul 2010 / Profimedia Images

Atunci când Harry a cerut-o în căsătorie pe Meghan, a folosit unele dintre diamantele Dianei pentru a crea un inelul. 

Familia Regală din Marea Britanie are o tradiție notabilă atunci când vine vorba de bijuteriile cu safir. Aceasta ar fi pornit în anul 1840, cu Prințul Albert. Acesta i-ar fi dăruit logodnicei sale o broșă cu safir, aceeași pe care a purtat-o Regina Elisabeta în numeroase ocazii. 

Cum a modificat Kate Middleton inelul Prințesei Diana

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a fost nevoită să modifice inelul de logodnă al Prințesei Diana. Se pare că bijuteria era prea largă pe mâna lui Kate, potrivit Express.

În loc să ajusteze banda, Kate a preferat să insereze mici mărgeluțe de platină pe margine, pentru a putea purta inelul. 

„Inelul oval include și paisprezece diamante, aranjate într-o aureolă și are un pedigri impresionant, pentru că a aparținut Prințesei Diana,” a declarat Melissa Willets, din cadrul The List

„Inelul nu ar fi funcționat pentru ea așa cum era când îl purta Diana și e de înțeles de ce Kate a fost nevoită să schimbe ceva la bijuteria considerată perfectă, pe care William i-a dat-o când s-au logodit,” a continuat Willets. 

Prințul William și Kate Middleton s-au logodit în anul 2010. Cei doi au început o relație în anul 2003, când studiau amândoi la Universitatea St Andrews.

Potrivit zvonurilor, Carole Middleton, mama lui Kate, ar fi vorbit cu William despre intențiile sale privind viitorul relației. La scurt timp, William a cerut-o în căsătorie pe Kate, cu ajutorul inelului de logodnă al Prințesei Diana.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×