Reclamă

Cum îi spune Archie tatălui său, Harry. Porecla pe care Prințul o are cusută pe geantă

În timpul unei vizite în New York, fanii au aflat cum îi spune Archie tatălui său, Harry. Prințul a apărut în public cu o geantă de laptop pe care avea inscripționată o denumire de care e foarte mândru.

Publicat: 28 septembrie 2021, 8:04

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în anul 2018 și au doi copii împreună - Archie Harrison Mountbatten-Windsor, născut în 2019, și Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, născută în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La câteva luni de la nașterea fiicei lor, Harry și Meghan au pornit într-o vizită oficială în New York, în timp ce copiii au rămas în California, potrivit People.

În timpul vizitei, fanii familiei au observat un detaliu emoționant cusut pe geanta de laptop și au aflat cum îi spune Archie tatălui său, Harry. 

Cum îi spune Archie tatălui său, Harry

Deși Prințul Harry are numeroase titluri regale, se pare că una dintre cele mai importante denumiri pentru el e cea pe care o folosește fiul său, Archie.

În vârstă de doi ani, se pare că micuțul i se adresează tatălui său cu denumirea „papa”. Acestea e un termen mai vechi pentru tată, folosit în Marea Britanie și SUA. 

Reclamă

Se pare că Prințul Harry e atât de mândru de modul în care i se adresează Archie încât are denumirea cusută pe geanta în care își poartă laptopul.

Din piele neagră, geanta are „Archie’s Papa” (tatăl lui Archie) innscripționat în litere aurii pe spate. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Prințul Harry în New York, se urcă într-o mașină neagră și are geanta de laptop neagră în mână
Prințul Harry are „Archie’s Papa” inscripționat pe geanta de laptop / Profimedia Images

Detaliul a fost observat în timpul vizitei oficiale a Prințului Harry și a lui Meghan Markle în orașul New York. 

În seria The Me You Can’t See, fanii au aflat nu doar cum îi spune Archie tatălui său, Harry. Se pare că papa a fost unul dintre primele cuvinte ale micuțului. Alături de mama și papa, se pare că micul Archie a folosit și o denumire care l-a emoționat pe Harry. Aceasta are legătura cu Prințesa Diana.

Am o poză cu ea în camera lui și unul dintre primele cuvinte pe care le-a spus, dincolo de mama, papa – a fost bunica. Bunica Diana. E cel mai dulce lucru, dar, în același timp, mă întristează, pentru că ea trebuia să fie aici.

– Prințul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle au mers într-o vizită oficială în New York

Meghan și Harry s-au aflat în New York pentru evenimentul Global Citizen Live, ce a avut loc în Central Park. Potrivit Ducilor de Sussex, vizita era menită să „continue munca lor urgentă alături de conducătorii lumii în încercarea de a distribui echitabil vaccinul pentru a opri pandemia COVID-19 pentru toată lumea, din toată lumea”, potrivit Global Citizen. 

În timpul vizitei, Meghan Markle și Prințul Harry au vizitat One World Observatory, la World Trade Center. 

Ducii de Sussex au vizitat și Muzeul 9/11, la doar câteva săptămâni de la cea de-a 20-a aniversare a tragediei. 

Meghan Markle și prințul Harry au fost invitați și la sediul ONU, unde s-au întâlnit cu numeroși diplomați. În plus, cei doi au vizitat o școală locală. Meghan a avut oportunitatea de a le citi copiilor din cartea pe care a scris-o.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×