Reclamă

Fostul soț al lui Meghan Markle, noi dezvăluiri despre despărțire. Ce a făcut Ducesa în timpul divorțului

Fostul soț al lui Meghan Markle a făcut noi dezvăluiri despre divorțul lor. Un gest al Ducesei l-a enervat la culme pe Trevor Engelson și chiar și pe fosta sa cea mai bună prietenă și domnișoara de onoare de la prima sa nuntă, Ninaki Priddy.

Publicat: 17 iulie 2021, 7:39

Detalii despre viața lui Meghan Markle au apărut în publicații din întreaga lume după căsătoria sa cu Prințul Harry. Puțini știu, însă, că Ducesa a mai fost căsătorită o dată. Meghan a început o relație cu fostul ei soț, Trevor Engelson, în anul 2004. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, însă Ducesa a intentat divorț în anul 2013, scrie The Sun. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit unei noi cărți, un gest al lui Meghan l-a enervat la culme pe fostul ei soț. Acesta a vorbit și despre cum s-a simțit în timpul divorțului.

Fostul soț al lui Meghan Markle, noi dezvăluiri despre despărțirea de Ducesa

Potrivit cărții Meghan: A Hollywood Princess, scrisă de biograful regal Andrew Morton, Trevor Engelson s-a simțit drept ”ceva lipit de talpa pantofilor” lui Meghan în perioada în care căsnicia lor se deteriora. 

Trevor Engelson, ce lucra în lumea filmului drept producător, a început o relație cu Meghan Markle în anul 2004, când aceasta se afla la începutul carierei sale. În anul 2011, cei doi s-au căsătorit în Ochos Rios. În august 2013, Meghan a intentat divorț. 

Se pare că mariajul celor doi a avut de suferit după ce Meghan s-a mutat în Toronto, Canada. În timpul fillmărilor pentru serialului de succes Suits, soțul ei a rămas în California, Statele Unite ale Americii.  

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle și Trevor Engelson în timpul ceremoniei de căsnicie din 2011, pe plaja Ocho Rios, din jamaica. Amândoi au purtat alb și Meghan și-a lăsat părul liber
Meghan Markle și fostul soț, Trevor Engelson, s-au căsătorit în 2011, pe o plajă din Jamaica / Profimedia Images

Potrivit lui Morton, Meghan i-a trimis lui Trevor înapoi și inelul de logodnă cu diamante și verigheta prin poștă. 

Reclamă

După incident, Ninaki Priddy, ce era cea mai bună prietenă a lui Meghan atunci și fusese chiar și domnișoară de onoare la nunta ei, nu a vrut ”să se mai asocieze” cu ea, scrie Express.  

Modul în care a gestionat situația, Trevor clar a fost luat prin surprindere. L-a rănit.

– Ninaki Priddy 

Gestul l-ar fi șocat pe Trevor, ce ”abia și-a putut stăpâni furia” după incident. Morton susține că Engelson i-ar fi spus unui prieten apropiat că a trecut de la adorarea lui soției sale, la sentimentul că ”era doar ceva lipit de talpa pantofului lui Meghan”, scrie The Sun. 

Meghan Markle ar putea reveni în Marea Britanie în luna septembrie 

Se pare că Ducesa e pregătită să se întoarcă în Marea Britanie pentru o scurtă perioadă. Există zvonuri potrivit cărora ea l-ar putea acompania pe Harry în luna septembrie. Atunci ar avea loc o ceremonie organizată în memoria mamei sale, Prințesa Diana. 

Harry s-a întors în Marea Britanie și cu ocazia dezvelirii statuii mamei sale. El și William au fost prezenți împreună la eveniment, dar surse apropiate Familiei Regale susțin că un eveniment și mai elaborat va fi organizat în septembrie. 

Fostul soț al lui Meghan Markle a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, spre deosebire de alți membri ai familiei sale din Statele Unite ale Americii. Ducesa locuiește momentan în California. De când Harry și Meghan au părăsit Familia Regală, ei au semnat contracte de milioane de dolari cu Spotify, Netflix și Disney. Meghan a scris și o carte de copii intitulată The Bench, ce susține că a fost inspirată de Harry și fiul lor, Archie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×