Reclamă

Prima apariție a Ducilor de Sussex pe coperta Time. Cum au fost fotografiați Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry au fost protagoniștii unui shooting pentru revista Time. Aceasta este prima apariție a Ducilor de Sussex pe coperta celebrei publicații. Prezența lui Meghan și Harry pe prima pagină a revistei marchează includerea lor pe lista celor mai influenți oameni din lume.

Publicat: 16 septembrie 2021, 11:59 / Actualizat: 16 septembrie 2021, 15:38

Deși au încercat să ducă o viață ferită de lumina reflectoarelor după ce au părăsit Marea Britanie, Ducii de Sussex au continuat să atragă atenția presei. De data aceasta, Meghan Markle și Prințul Harry au reușit să ajungă pe coperta uneia dintre cele mai citite publicații. Coperta marchează și prima apariție a celor doi împreună pe o revistă, scrie InStyle.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima apariție a Ducilor de Sussex pe coperta Time

Meghan Markle și Prințul Harry au fost numiți cei mai influenți oameni ai anului în top-ul revistei Time. Cu această ocazie, cei doi au luat parte la o sesiune foto specială. Una din imaginile selectate a fost tipărită chiar pe coperta revistei de succes. Acest moment marchiează prima apariție a Ducilor de Sussex pe coperta unei reviste.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Portretul impecabil a reușit să atragă atenția tuturor celor din jur. Deși fotografia este una cât se poate de formală, Harry și Meghan au transmis publicului un mesaj foarte puternic prin postura adoptată. În imagine poate fi văzută Ducesa de Sussex într-o ținută all white.

Reclamă

Cum s-au îmbrăcat cei doi

Meghan a optat pentru o pereche de pantaloni eleganți și o cămașă discretă. Părul a fost aranjat într-un stil natural, fără a atrage foarte mult atenția. Prințul Harry a completat imaginea purtând o cămașă neagră și o pereche de pantaloni stilați. La redactarea revistei a contribuit și Jose Andres. Ducii de Sussex au colaborat în trecut cu acesta pentru realizarea mai multor proiecte umanitare.

„Într-o lume în care toată lumea are o opinie despre altcineva, ei nu o au. Ducii de Sussex au o compasiune incredibilă pentru oamenii pe care nu-i cunosc. Ei sunt cei care dau voce celor care nu se pot face auziți prin intermediul mediei.”

Reclamă

Andrés a apreciat mereu munca de volntariat pe care Meghan și Harry o fac prin intermediul fundației Archewell, scriind: „Ei dau voce celor fără voce prin producția media. Mână în mână cu partenerii non-profit își asumă riscuri pentru a ajuta comunitățile care au nevoie. Oferă sprijin pentru sănătatea mintală a femeilor de culoare și pentru cei care au nevoie de hrană din cauza dezastrelor naturale din India și Caraibe.”

Fundația Archewell, numită după fiul celor doi, Archie, a colaborat recent cu World Central Kitchen pentru a ajuta la minimizarea dezastrelor cauzate de cutremurul din Haiti de la începutul acestui an.

„Recunoaștem că mulți dintre voi s-ar putea simți neajutorați în momentul în care privesc cum starea lumii se schimbă rapid. Sunt oameni care se pot simți dezorientați sau învingători. Avem credință în puterea scopului, acțiunii și angajamentului comun față de bunăstarea noastră colectivă.”

Ce bijuterii a purtat Meghan Markle

Meghan Markle a purtat bijuterii în valoare de 384 000 de dolari la ședința foto a copertei pentru Revista Time. Ducesa de Sussex a pozat alături de soțul ei, Prințul Harry. Aceasta a atras atenția cu ținuta și toate accesoriile purtate. Meghan a purtat inclusiv un inel cu diamante, în valoare de doar 525 de dolari, care semnifica puterea pe care toate femeile o dețin in interiorul lor.

Meghan Markle a scos la iveală cele mai scumpe bijuterii ale sale pentru a realiza coperta revistei Time. Publicația i-a numit pe Ducii de Sussex în top 100 cei mai influenți oameni ai lumii.

Printre colecțiile de bijuterii de lux se numără câteva dintre piesele preferate ale lui Meghan, inclusiv un ceas Cartier Tank de aur de 23.000 de dolari, care a aparținut odinioară prințesei Diana. I-a fost dăruit de soțul ei în primii ani ai relației lor, dar l-a asociat cu o brățară Cartier Love de 6.900 dolari.

Lângă inelul roz, Meghan a purtat inelul de logodnă de 350 000 de dolari care inițial a fost conceput de Prințul Harry și de bijutierii de la curte Cleave and Company folosind o piatră din Botswana și două pietre mai mici din colecția Dianei.

La scurt timp după logodna lor, Prințul Harry a vorbit despre procesul de proiectare din spatele inelului, explicând că a ales fiecare element pentru a se asigura că se potrivește perfect gusturilor viitoarei sale mirese.

Apoi a adăugat o mini brățară tenis de aur de 3.000 de dolari, proiectată de Jennifer Meyer, soția înstrăinată a actorului Tobey Maguire. Pe site-ul ei, designerul de bijuterii descrie brățara drept „compliment chic al stilului de zi cu zi”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×