Reclamă

Ducii de Sussex nu o vor boteza pe Lilibet în Marea Britanie. Unde ar putea avea loc evenimentul

După ce sursele apropiate ale Prințului Harry au declarat că acesta ar vrea să-și boteze fiica la Castelul Windsor, se pare că lucrurile au luat o nouă întorsătură. Conform celor mai noi declarații ale surselor apropiate ale Cuplului Regal, se pare că Ducii de Sussex nu o vor boteza pe Lilibet în Marea Britanie. Meghan Markle și Prințul Harry iau în considerare o ceremonie organizată în California.

Publicat: 14 octombrie 2021, 7:03

Când vine vorba de siguranța copiilor lor, Duccii de Sussex nu fac compromisuri. Meghan Markle și Prințul Harry pare că au decis să păstreze botezul micuței Lilibet într-un loc cât mai restrâns și apropiat de casă. Surele regale au fost cele care au dezvăluit aceste amănunte, iar zvonurile s-au amplificat rapid în întreaga presa internațională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ducii de Sussex nu o vor boteza pe Lilibet în Marea Britanie

Ruptura dintre Prințul Harry și Familia Regală Britanică pare să fie din ce în ce mai mare. Ducele de Sussex nu pare să fie dornic să se întoarcă în următoarea perioadă în Regatul Unit. Recent, sursele regale au declarat faptul că Prințul Harry și Meghan Markle nu vor lua parte nici la ceremonia de comemorare a Prințesei Diana care va avea loc pe data de 19 octombrie 2021.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Meghan Markle într-o rochie gri în timp ce se află alături de Prințul Harry care poartă un sacou albastru
Meghan Markle și Prințul Harry au luat parte la un shooting pentru o publicație celebră / Getty Images

Ducii de Sussex și-au numit fiica după Regina Elisabeta. Cu toate acestea, cei doi iau în considerare o schimbare a planului inițial. În primă instanță Prințul Harry ar fi vrut să-și boteze fiica la Castelul Windsor în compania Reginei Elisabeta.

Reclamă

Totuși, surse apropiate ale Cuplului Regal au declarat pentru publicația UK Telegraph faptul că Ducii de Sussex nu o vor boteza pe Lilibet în Marea Britanie.

Deși nu este cunoscut motivul exact, cei mai mulți pun această decizie pe seama pandemiei de COVID-19.

Dacă lucrurile vor rămâne așa, Regina Elisabeta nu-și va putea întâlni prea curând strănepoata. Conform declarațiilor surselor, Cuplul Regal ar putea să-și boteze fiica la Biserica Episcopală din America. 

Reclamă

Unde ar putea avea loc botezul micuței Lilibet

Ducii de Sussex ar putea să o boteze pe micuța Lilibet în Statele Unite ale Americii. Evenimentul ar putea avea loc chiar în California, conform surselor apropiate ale Cuplului Regal. Meghan Markle a fost convertită la Biserica Anglicană și botezată de către Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby într-o ceremonie restrânsă.

Micuțul Archie, primul copil al Ducilor de Sussex, a fost și el botezat de către același arhiepiscop într-o ceremonie restrânsă. Veștile că Ducii de Sussex nu o vor boteza pe Lilibet în Marea Britanie vin la scurt timp după ce sursele cuplului au declarat că Meghan Markle și Prințul Harry nu vor lua parte la ceremonia de comemorare a Prințesei Diana.

Conform surselor, evenimentul va fi găzduit de către Prințul William, în lipsa Prințului Harry. Ultima dată când Prințul Harry a fost în Marea Britanie a fost în luna iulie pentru dezvelirea statuii Prințesei Diana. De când au ales să părăsească Familia Regală Britanică, Ducii de Sussex nu s-au mai întors împreună în Regatul Unite.

Din cauza restricțiilor impuse în ultima vreme, călătoriile au devenit destul de dificile pentru Ducii de Sussex care vor să-și păstreze familia în siguranță.

Acesta ar putea fi și motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au ales să rămână în California pentru a-și boteza fiica.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×