Reclamă

Comentariul Prințului Harry despre corpul lui Meghan Markle. Ce i-ar fi spus Ducele de Sussex soției sale

Fanii Ducilor de Sussex au observat comentariul Prințului Harry despre corpul soției sale, Meghan Markle, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la scurt timp după nașterea primului lor copil, Archie. 

Publicat: 9 octombrie 2021, 6:38

Chiar dacă Meghan Markle pare să aibă foarte multă încredere în ea, se pare că Ducesa de Sussex are propriile nesiguranțe, la fel ca noi toți. Fanii Ducilor de Sussex au observat un comentariu al Prințului Harry legat de corpul soției sale. Acesta ar fi fost făcut la scurt timp de la nașterea primului său copil, Archie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2019, Meghan Markle și Prințul Harry se aflau la evenimentul WellChild Awards. Atunci, Ducele de Sussex a făcut un comentariu important despre înfățișarea soției sale, scrie Hello Magazine.

Evenimentul a avut loc la doar cinci luni după nașterea fiului lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. 

Comentariul Prințului Harry despre corpul lui Meghan Markle

Atunci când se aflau la evenimentul WellChild Awards, Meghan Markle și Prințul Harry au vorbit cu micuța Emmie Narayn-Nicholas.

În vârstă de 10 ani, aceasta a primit un premiu în 2019, în cadrul evenimentului. Ea a câștigat ideea ei pentru Emmie’s Kitchen. Ea s-a aflat la eveniment alături de mama ei, Eve. 

Reclamă

Se pare că Ducii de Sussex au vorbit pentru câteva clipe cu micuța Emmie. Ei au felicitat-o pentru ideea ei. Mama sa, Eve, a vorbit despre moment cu reporterii de la eveniment. 

„Au fost foarte drăguți. Când Meghan s-a așezat, i-am zis: „Oh, arăți fantastic și abia ai născut,” a declarat Eve, ce a dezvăluit comentariul Prințului Harry. 

Harry s-a uitat la ea și imediat a spus: „Vezi, ți-am zis!”, așa cum am face-o și noi…am simțit că sunt cu picioarele pe pământ.

-Eve, mama lui Emmie Narayn-Nicholas

Reclamă

Potrivit Hello Magazine, conversația sugerează că Prințul Harry și Meghan Markle ar fi vorbit, în trecut, despre îndoielile Ducesei legate de corpul ei.  

Meghan Markle nu s-a grăbit să slăbească după cele două nașteri

Potrivit Hello Magazine, comentariul Prințului Harry ar putea demonstra că el și Meghan au mai discutat despre posibilele schimbări în corp după naștere, departe de ochii curioșilor.

În ciuda posibilelor îndoieli pe care Meghan Markle le-ar putea avea legate de corpul ei, se pare că Ducesa de Sussex crede cu tărie că femeile nu trebuie să simtă presiune să arate ca înainte să nască.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Meghan Markle, Prințul Harry și Archie, în Cape Cod, Africa, 2019. Stau pe o canapea gri și au prăjituri în față
Meghan Markle și prințul Harryau mers într-o vizită oficială cu Archie în Africa de Sud în anul 2019 / Profimedia Images

După nașterile copiilor ei, se pare că Meghan a decis să își lase corpul să își revină treptat. Ea nu a vrut să se forțeze să urmeze o dietă strictă și un regim de fitness. 

Atunci când vine vorba de o viață sănătoasă, Ducesa e o fană a yoga. Atunci când avea blogul The Tig, ea a publicat numeroase imagini în care menține diferite poziții yoga. Chiar dacă are un stil de viață sănătos, se pare că și Meghan Markle ar avea îndoieli legate de corpul ei, după comentariul Prințului Harry.

Meghan Markle a vorbit și despre preparatele sănătoase pe care le preferă. Ducesa își începe dimineața cu o cană cu apă caldă și zeamă de lămâie. După aceea, mănâncă un castron cu ovăz și un smoothie sănătos, din fructe, legume și lapte de soia sau alune.

Potrivit propriilor declarații, Meghan a adoptat un regim aproape vegetarian și a încercat să evite produsele cu gluten. Chiar și așa, ea a vorbit de mai multe ori despre unul dintre preparatele ei preferate – friptura de pui.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×